W zakładzie odbywa się cały cykl przetwarzania mięsa wołowego. Co tydzień ubija się około 500 zwierząt, w tym bydło i cielęta. W warsztatach są następnie odkostniane i przetwarzane, ...
Firma znajduje się w Bortigali w lokalizacji "Tancas De Mesu" i ma wieloletnie doświadczenie w branży. Produkcja jakościowego mięsa jest kluczowym elementem osiągniętego sukcesu; ponadto ...
PRODUKUJEMY ŚWIEŻE I NADZIEWANE MAKARONY, W DUŻEJ RÓŻNORODNOŚCI KSZTAŁTÓW, TORTELLINI I RAVIOLI W WIĘCEJ NIŻ 40 RÓŻNYCH SMAKACH, W ZALEŻNOŚCI OD DOSTĘPNOŚCI SEZONOWYCH NAJLEPSZYCH WARZYW I WŁOSKICH TRADYCJI KULINARNYCH. PRODUKUJEMY RÓWNIEŻ NOODLE I GNOCCHI, SPAETZLE I GNOCCHI Z SEREM "FIORETTA", SPECJAŁEM KULINARNYM Z GÓR WENECKICH. HANDLUJEMY RÓWNIEŻ WŁOSKIM MAKARONEM, ŚWIEŻYM LUB SUSZONYM, WYŁĄC...