Włochy, Capo D'orlando
... wielu odmian limonek, z combavy. EFEKTY KORZYSTNE Chociaż zawiera mniej witaminy C niż cytryna, limonka jest doskonałym źródłem kwasu askorbinowego. 100 g limonki dostarcza około 35% zalecanej dziennej wartości. Miąższ i skórka limonki zawierają polifenole i terpeny, które poprawiają stan metaboliczny i hamują powstawanie nowotworów. W KUCHNI Sok z limonki w kuchni można wykorzystać do marynowania kurczaka. Skórka limonki może być używana do ciast, muffinów lub kruchego ciasta na tarty.
Włochy, Milano
... fizycznej. Jest bogaty w witaminy B, C, A, K oraz minerały; witamina C wzmacnia odporność OLEA EUROPAEA (owoc oliwki) bogaty w przeciwutleniające polifenole. Redukuje utlenianie LDL RESWERATROL Jest polifenolem o działaniu przeciwutleniającym, który ma zdolność stymulowania układu odpornościowego Miód akacjowy: 5000 mg Camellia sinensis (liść): 120 mg Salanum Lycopersicum (owoc): 75 mg Daucus Carota (korzeń): 75 mg Brassica Olaracea (liść): 75 mg Olea Europea (owoc): 75 mg...
Włochy, Imperia
... lutego – marca. Oliwa jest produkowana na zimno z ręcznie zbieranych oliwek, które pozostawiono do odpoczynku w ziemi i pakowane są bez filtracji tuż przed wysyłką. „Mosto Oro” odzwierciedla typowe cechy oliwy z oliwek Taggiasco Extra Virgin produkowanej bez kompromisów w jakości. W szczególności nasza tłocznia przeprowadza dwuetapowy proces ekstrakcji oliwy, co pozwala uzyskać oliwy, które są stosunkowo bogatsze w polifenole, a tym samym smaczniejsze i bardziej aromatyczne. kod:GOLD .10...
Włochy, Settimo Milanese
...Program rekonstrukcji strukturalnej włosów na bazie keratyny i ekstraktu z orzecha. Keratyna jest głównym składnikiem włosów, podstawowym białkiem strukturalnym, podczas gdy ekstrakt z zielonego orzecha jest bogaty w polifenole i działa na białka włosów, współdziałając z naturalną keratyną. Linia składa się z: Szampon (etap 1) stworzony do delikatnego oczyszczania słabych włosów; Maska (etap 2...
... jako naturalny środek na kaszel i ból gardła. Do produkcji MACUBA, ILCAR zdecydował się na gotowanie próżniowe, technikę, która w porównaniu do tradycyjnego gotowania, pozwala osiągnąć pożądaną koncentrację przy niższej temperaturze, co pozwala zachować wszystkie cechy organoleptyczne i aromatyczne karobu, oferując produkt wysokiej jakości, bogaty w witaminy, minerały i polifenole, silne przeciwutleniacze.
Włochy, Parma
... do naturalnej keratyny włosów, działa restrukturyzująco, ochronnie, zwiększa objętość i tworzy film. - Białka pszenicy i ryżu: bogate w niezbędne aminokwasy, które są przydatne do syntezy głównych białek skóry i włosów (keratyna i kolagen), umożliwiają ważne działanie naprawcze. Jednocześnie nawilżają, odżywiają i nadają miękkość skórze i włosom. - Ekstrakt z zielonej herbaty: bogaty w polifenole...
Włochy, Locorotondo
...Krem do twarzy w szklanym słoiku 50 ml, dostępny w 4 różnych typach: Nocny lub Dzienny, do skóry Normalnej lub Suchej. Aktywne składniki z winogron: Polifenole i komórki merystematyczne.
Włochy, Amelia
...Na chronionym terytorium znanym jako „ścieżka oleju” w Umbrii, na falistych wzgórzach Amerini, rosną nasze oliwki. Olej FenOlio pozyskujemy wyłącznie z naszych własnych oliwek. Olej jest bogaty w polifenole, potężne naturalne przeciwutleniacze o wysokim poziomie witaminy E, które są w stanie przeciwdziałać szkodliwym skutkom wolnych rodników. Jakość FenOlio nie jest jedynie określona niskim...
... godzin od dostarczenia, przy użyciu procesów mechanicznych (ekstrakcja na zimno); taki sposób pozwala uzyskać oliwę extra virgin o wyższej jakości. Na pierwszy rzut oka, nasza oliwa, produkowana wyłącznie w rejonie FARNESE, ma kolor szmaragdowej zieleni z złotymi refleksami i emanuje owocowym zapachem przypominającym dojrzałą oliwkę tuż po zbiorze. Cieszy się wyrazistym smakiem, z nutami karczocha. Po spróbowaniu pozostawia w ustach przyjemnie pikantny i gorzkawy posmak z migdałowymi akcentami. Jest bogata w witaminę E, polifenole i inne przeciwutleniacze.
Włochy, Roma
Z wiekowych oliwek z upraw prowadzonych bez jakiejkolwiek chemii, wytwarzamy nasz oliwę extra virgin z oliwek, stosując tradycyjne metody produkcji, z poszanowaniem tradycji oraz najnowocześniejszych standardów jakości. Zbiory oliwek odbywają się w odpowiednim czasie dojrzałości. Następnie, w ciągu dwóch godzin, przystępujemy do tłoczenia. Dzięki temu oliwa zachowuje wszystkie swoje składniki odżywcze, takie jak polifenole i inne naturalne przeciwutleniacze, które nadają oliwie charakterystyczny smak świeżo zebranej zielonej oliwki.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play