• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mortadela

Wyniki dla

Mortadela - Producent Wytwórca - Włochy

WłochyProducent/wytwórca
  1. FELSINEO SPA

    Włochy

    Główny włoski producent mortadeli posiadający certyfikat IGP. Produkcja wyłączna i certyfikowanej jakości prawdziwej mortadeli, przygotowywanej według tradycyjnej, bolońskiej receptury - Certyfikaty VISION 2000, ISO 9001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadela bezglutenowa. 1963 Mortadella Artisanale, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport na cały świat.

  2. QUADRO CARNI E SALUMI SRL

    Włochy

    Firma QUADRO CARNI E SALUMI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach mięso, bresaola, i mortadela. Ma siedzibę w Ferrere, Włochy.

  3. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbasa, typowe produkty, szynka, bresaola, culatello, kiełbaski, mortadela bez polifosforanów, i słonina produkcji rzemieślniczej. Ma siedzibę w Marmirolo, Włochy.

  4. BERTAZZONI SPA

    Włochy

    W Guastalla, między Reggio Emilia i Parmą, firma rodzinna łączy dwie najlepsze tradycje regionu Emilia Romagna, mianowicie sztukę kulinarną i inżynierię. Bertazzoni jest dziedzicem spuścizny gastronomicznej regionu, na którą składa się szynka parmeńska, kiełbasa i mortadela, Parmigiano Reggiano i ocet balsamiczny. Dlatego właśnie miłośnicy gotowania używają kuchenek i płyt grzejnych Bertazzoni, wyprodukowanych z pasją i kompetencją przez ekspertów w dziedzinie kuchni.