Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
...Odkryj unikalny smak CORDISCO Caciocavallo wędzonego. Cała forma 2 kg, aby zaspokoić każde podniebienie. Ręcznie wytwarzany produkt wysokiej jakości, starannie wędzony, o intensywnym i otulającym smaku. Idealny na każdą okazję, doskonały do podawania z potrawami lub do spożycia samodzielnie. Dostępny teraz!
... i olsze.
Produkt opatentowany zarówno na poziomie krajowym (Patent nr IT0001412563), jak i europejskim (Patent nr EP3147092).
Grubość min / max: 0,8mm / 3,4mm
Szerokość desek: Zmienna od 45mm do 150mm
Dostępny w różnych gatunkach: Dąb, Dąb wędzony, Canaletto, Jesion, Buk, Buk sercowy, Klon, Brzoza ..
...Mąka "00", woda, drożdże matki (naturalne drożdże z mąki pszennej typu "O" w proszku, drożdże, mąka ze słodowanych zbóż), sól, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek, ziemniaki, wędzony ser scamorza, cebula, grana.
...Caciocavallo to ser z surowego mleka bawolego z Cilento, o sferycznym kształcie i średnicy 9-12 cm oraz wysokości 12-20 cm. Taki kształt jest wynikiem ręcznej obróbki podpuszczki. Skórka jest bardzo cienka, gładka i biała. Masa serowa jest półtwarda, elastyczna i w kolorze kości słoniowej.
Typy i Format
Biały i Wędzony.
Waga: około 1 kg, pakowane próżniowo
Kod: CACIOFERR
CZAS PRZECHOWYWANIA: 60 DNI...
...Ręcznie robiony woreczek z ciasta serowego z kremowym nadzieniem z ręcznie rozdrobnionej mozzarelli i śmietany, naturalnie wędzony. Wędzona burrata to doskonała ewolucja burraty z Apulii.
Słodycz stracciatelli łączy się z delikatnym i przyjemnym aromatem naturalnego wędzenia, które odbywa się w piecu z użyciem wiórków drzewnych, tworząc mieszankę o niepowtarzalnym smaku i wyrazistym aromacie.
Ta specjalność jest idealna do nadziewania pizzy lub sałatek gourmet, ale można ją również łączyć ze świeżą rybą o wędzonym smaku lub z dżemami i konfiturami o intensywnym smaku.
...Boczek wędzony uzyskuje się z chudej części brzusznej wieprza, która jest starannie masowana ręcznie i przyprawiana naszymi charakterystycznymi przyprawami. Pozostawia się go do dojrzewania w swojej pierwotnej formie przez ponad 70 dni w kontrolowanej temperaturze i wilgotności. Na koniec prezentuje się w warstwach o kolorze czerwono-różowym, ma miękką konsystencję, przyjemny zapach i jest bardzo...
Sprzedaż i eksport bezpośredni do cash and carry na całym świecie, sprzedaż bezpośrednia do restauracji na całym świecie, produkty made in Italy, mozzarella z bufala, mozzarella do pizzy, fior di latte, pomidory San Marzano do pizzy, świeże makarony, makaron dla włoskich restauracji za granicą. Niezrównane ceny na typowe włoskie produkty, zamów na naszej stronie internetowej, a otrzymasz produkty ...
Założona w 2022 roku, "Caseificio Argiva S.r.l." powstała z pomysłu i doświadczenia zdobytego przez lata przez wspólników w handlu i dystrybucji hurtowej oraz detalicznej produktów mleczarskich.
Działalność znajduje się w siedzibie prawnej przy ulicy Isca rotonda-strada statale 18-Eboli.
"Caseificio Argiva S.r.l." ma jako cel działalności produkcję produktów spożywczych pochodzących z mleka (m...
...W miejscowości Isca dell'Abate w Perito, w prowincji Salerno, znajduje się Fattoria dell'Alento, zakład mleczarski działający na poziomie krajowym i międzynarodowym. Produkcja jest różnorodna i w całości oparta na lokalnych produktach, w ofercie znajdują się: bocconcini z bufala, ciliegine z bufala, mozzarella, warkocze mozzarelli, sery bufali, caciocavallo, ricotta z bufala, scamorza, wędzony caciocavallo, mozzarella di bufala campana oraz mleko. Dystrybucja produktów mleczarskich, produkowanych na miejscu, daje klientom gwarancję zakupu autentycznych produktów o kontrolowanym pochodzeniu.
Jesteśmy firmą rodzinną od początku lat 80., obecnie z trzecią generacją na pokładzie. Produkujemy szeroką gamę produktów mięsnych. Od wędzonego Speck, przez wędzony boczek, różne szynki i kiełbasy, po salami i inne delikatesy. Specjalizujemy się w produkcji produktów do dalszego przetwarzania, takich jak speck mattonella do krojenia. Jesteśmy również bardzo aktywni w sektorze horeca, oferując...
Latteria di Roverbasso powstała w 1980 roku z pasji właściciela Modolo Dino do sztuki serowarskiej. Wykorzystując w pełni swoje dwudziestoletnie doświadczenie, udało mu się dziś stworzyć nowoczesny zakład produkcyjny. Firma dysponuje nowo wybudowanym obiektem przetwórczym. Na 3.500 m² znajduje się nowoczesne laboratorium produkcyjne, nowy dział solenia z zdecydowanie nowatorskimi technikami, magaz...