Włochy, Campello Sul Clitunno
2km
... jakiejkolwiek zmiany jakości cech zawartych w owocach. Z autochtonicznych odmian Moraiolo, Frantoio i Leccino powstaje ta oliwa o „zielonym” smaku i lekko gorzkim posmaku, która przenosi nas wśród oliwek i cyprysów, które rysują krajobraz umbryjskich wzgórz.
...Składniki: borowiki (boletus edulis) 72%, trufla biała (tuber magnatum pico) 3%, oliwa z oliwek, sól, aromaty. Zalecenia: Doskonała do dań głównych, smacznych nadzień, sosów o intensywnym aromacie mięsa i ryb, tartinek i vol-au-vent. Dostępna również w formacie 500 g.
Włochy, Silvi
112km
... terenie Abruzji, tłoczona w bardzo krótkim czasie po zbiorach w tradycyjnym młynie z granitowymi kamieniami, poprzez odciskanie z "pierwszego tłoczenia na zimno", co zachowuje nienaruszone wszystkie cechy organoleptyczne najbardziej autentycznej oliwy z oliwek klasy premium, uzyskiwanej wyłącznie w procesach mechanicznych, jak prawdziwy sok z oliwek.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play