Włochy, Misano Adriatico
130km
...Odkryj unikalny smak CORDISCO Caciocavallo wędzonego. Cała forma 2 kg, aby zaspokoić każde podniebienie. Ręcznie wytwarzany produkt wysokiej jakości, starannie wędzony, o intensywnym i otulającym smaku. Idealny na każdą okazję, doskonały do podawania z potrawami lub do spożycia samodzielnie. Dostępny teraz!
...Włoska industria z 1962 roku, obecna na terenie Aversano, teraz w trzecim pokoleniu, pierwsza firma, która zbudowała zakłady mleczarskie do przetwarzania mleka bawolego, obecnie obecna w Kampanii oraz poza granicami kraju. Produkujemy maszyny do serów o elastycznej konsystencji - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurt itp. Ponadto realizujemy projekty na zamówienie i dostosowane do...
Włochy, Sicignano Degli Alburni
115km
W naszym POŁUDNIU wciąż istnieje wiele małych firm, które przetwarzają surowce tak, jak robili to nasi dziadkowie wiele lat temu: z pasją, z uwagą, z autentycznością, z oddaniem, z prostotą, aby przynieść na nasze stoły smaki, które niemal zniknęły. Przykładem może być CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, produkowany wyłącznie z mleka krowiego rasy Podolica (PODOLICA to rasa bydła...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play