Polska, Warszawa, Poland
...KONCENTRAT BIAŁKA WHEY instant (WPC 80 instant) uzyskuje się w zaawansowanym procesie ultrafiltracji w niskiej temperaturze, aby oddzielić laktozę, dzięki czemu część białkowa w serwatce pozostaje nienaruszona. Koncentraty białka serwatkowego mogą zawierać od 35 do 90% białka. Koncentrat w postaci proszku ma neutralny smak, dzięki czemu można dodać dowolny smak lub zapach. WPC 80 (Whey Protein Concentrate) jest stosowane w produkcji koncentratów spożywczych, lodów, jogurtów, napojów, wędlin na bazie mięsa, a przede wszystkim w suplementach dla sportowców i żywności funkcjonalnej.
Chorwacja, Kutina
...WPC PROTEIN POWDER - Instantanizowane białko serwatkowe w proszku o smaku czekoladowym. Bez dodatku cukru. Słodzone sukralozą. Zawartość białka: na życzenie 40% - 80% Zawiera enzymy (laktaza, alfa-amylaza, proteaza neutralna, lipaza, celulaza). Smaki: Klasyczny (bez smaku), Czekolada, Czekolada-Kokos, Wanilia, Truskawka, Cappuccino, Ciasteczka i Krem, Karmel, Karmel Słony, Cynamon, lub inne na...