Niemcy, Aachen
...Masło kakaowe z organicznych ziaren jest surowe i wytwarzane wyłącznie z zimno tłoczonych organicznych ziaren kakao najwyższej jakości, bez dodatków.
Polska, Warszawa, Poland
...Nazwa masło zarezerwowana jest dla produktów bez mieszania tłuszczów roślinnych, o określonej zawartości tłuszczów mlecznych - co najmniej 82% (nie więcej niż 16% wody i 2% odtłuszczonego mleka w proszku). Jest wytwarzane przez ubijanie śmietany lub świeżego lub fermentowanego mleka, aby oddzielić tłuszcz od maślanki. Produkt jest bogaty w witaminy A, D, K.
Francja, La Haie Fouassière
...Składniki: Olej kokosowy*, Olej oliwkowy*, Olej słonecznikowy*, Masło shea*, Woda, Gliceryna, Olejek eteryczny z pomarańczy słodkiej*, Olejek eteryczny z czarnego pieprzu*, Olejek eteryczny z werbeny*, Węgiel roślinny, Alergeny naturalnie obecne w olejkach eterycznych (cytral, geraniol, limonen, linalol) Waga: 100 g...
Słowenia, Ljubljana
... trochę, ale często. W rzeczywistości - masz zbiornik ze stali nierdzewnej podgrzewany do określonej temperatury. Możesz włożyć zarówno zimne, twarde masło kakaowe, jak i gorące, nie-temperowane. Następnie umieszczasz pojemnik w urządzeniu o ustalonej stabilnej temperaturze i zostawiasz go na 12-24 (lub więcej) godzin, aż w inkubatorze wydarzy się magia i masło zamieni się w gęstą pastę - idealną do dodania do produktu. Wymiary 320 x 220 x 230 mm; Waga 2 kg; Nośność 2 kg; Zasilanie elektryczne 220 V ~ 50 Hz; Pobór mocy 0,1 kW/h; Materiał Stal nierdzewna AISI 304; Zakres grzania 20 - 50 °C.