Pochodzenie
Stewia, znana również jako zioło miodowe, to naturalny słodzik pochodzący z liści południowoamerykańskiej rośliny Stevia rebaudiana. Subst...
Peroksydacja i reakcja wewnątrzcząsteczkowa
Oleje oliwne stają się zjełczałe z upływem czasu. Zjełczenie to chemiczna modyfikacja struktur molekularny...
Aromat na bazie alkoholu, sformułowany z wysokowydajnych esencji, które pozwalają na perfumowanie otoczenia w niskich dawkach, z zapachem o dużej trwa...
Każda partia jest analizowana pod kątem metali ciężkich, pestycydów i PAH. (Eurofins)
Pochodzenie: Indie
Dostępne w postaci proszku oraz w kapsułkach
...
Bio Astaksantyna 2%, 2,5% i 3% proszek, rozpuszczalna w wodzie Bio Astaksantyna 5%, 10% i 20% oleoresin
Astaksantyna 2%, 2,5%, 3% proszek
Astaksantyn...
BIO Cukier z Agawy / BIO Syrop z Agawy
BIO Syrop z Agawy lub BIO Syrop z Agawy to standardowo złoto-brązowy, rzadki, czysty syrop z agawy pochodzący z...
Niskokosztowy plastik masowy, który jest często stosowany w przemyśle elektrycznym i motoryzacyjnym, to materiał wybierany do produkcji komponentów el...
Dodatki od WTH GmbH poprawiają właściwości materiałów polimerowych w zależności od pożądanego efektu i wybranego produktu, m.in. w zakresie: efektywno...
Powoli utwardzający się i bezwonny. Podczas klejenia nie występują wykwity, dlatego produkt ten jest szczególnie polecany do klejenia lakierowanych i ...
Aromaty reakcyjne (smaki procesowe), buliony i wywary w postaci proszku lub pasty. Są one idealne do nadawania charakterystycznego smaku potrawom, tak...
Agenty teksturujące mające na celu zapewnienie trwałości oraz odporności na upływ czasu i warunki użytkowania, przechowywania, przetwarzania i transpo...