Logo
Odpowiada niezawodnie
Zweryfikowano

FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L.

Calle Río Margañán, 1 - Parcela 1-10 (Pol. Ind. I-2), Guijuelo-Salamanca 37770
Hiszpania
Dostawa
Dostawa: Cały świat
Data założenia
Data założenia: 1952
Pracownicy
Pracownicy: 10-19
Typ dostawcy
Info
Dystrybucja
Produkcja
O nas

15 Produkt i usługi

Search
Iberyjskie wieprzowe tajemnice
Secreto Cruceta z wieprzowiny iberyjskiej to ekskluzywny kawałek, który wyróżnia się intensywnym smakiem i soczystą teksturą. Pozyskiwany z dolnej czę...
Chudy Lagarto z wieprzowiny iberyjskiej
Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Kawałek znajdujący się w górnej części taśmy lędźwiowej, zwany "cordón de lomo". Kawałek o wadze od 150 do 225 ...
Polędwica wieprzowa iberyjska
Cerdo ibérico powyżej 10 miesięcy. Mała kulka chudego mięsa, wydobyta z dolnej szczęki głowy. Kawałek nieprzekraczający 150 g. Carrillera z cerdo ibér...
Pióro wieprzowe iberyjskie
Wieprzowina iberyjska starsza niż 10 miesięcy. Kawałek mięsa wycięty z jednego końca polędwicy, waga między 150 a 250 g. Pluma wieprzowiny iberyjskiej...
Iberyjska wieprzowina żeberka
Wieprzowina iberyjska starsza niż 10 miesięcy. Tira de Magro wyjęta z żebrowej części wieprza, pomiędzy kośćmi; z zawartością tłuszczu. Kawałki o wadz...
Iberyjska głowa wieprzowa bez prasowania
Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Kawałek znajdujący się w części grzbietowej świni, wyjęty z górnej części polędwicy. Kawałek ważący od 1,2 kg d...
Tajemnica żuchwy iberyjskiej wieprzowiny
Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Mały kawałek z dolnej części brzucha. Waga około 150 g. "El Secreto Papada" z cerdo ibérico to delikatny i socz...
Iberyjski filet wieprzowy
Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Kawałek chudego mięsa znajdujący się w tylnej części kręgosłupa świni (Espinazo). Kawałek ważący od 250 do 350 ...
Iberyjski Płaszczowy Jaszczur
Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Kawałek Magro znajdujący się w części brzusznej wieprza, pomiędzy Panceta a Barriguera, i krojony w paski. La...
Secreto/iberijskie wieprzowe brzuch
Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Tapa z dolnej części brzucha (Barriguera). Kawałek o wadze około 250 g. "El Secreto/Barriguera" z cerdo ibéric...
Iberyjskie wieprzowe tajemnice
Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Nieregularny kawałek chudego mięsa, wyjęty z dolnej części Lomo de Tocino, na wysokości przedniej kończyny świn...
Iberyjski wentylator wieprzowy
Wieprz iberyjski starszy niż 10 miesięcy. Jest to kawałek Cabecero, znajdujący się pod Paletą i nad Costillą. Kawałek waży od 250 do 400 g. Abanico z ...
Presa wieprzowa iberyjska
Wieprz iberyjski powyżej 10 miesięcy. Owalna część centralna wydobyta z karkówki. Kawałek ważący od 500 do 700 g. Presa wieprzowa iberyjska to owalny ...
Policzki wieprzowe iberyjskie
Carrillera wieprzowa iberyjska to mały kawałek chudego mięsa, pozyskiwany z okolicy dolnej szczęki wieprza iberyjskiego, który ma ponad 10 miesięcy. O...
Pióro wieprzowe iberyjskie
Pluma wieprzowa iberyjska to specjalny kawałek, który wyróżnia się swoją delikatnością i niezrównanym smakiem. Pozyskiwana z jednego z końców polędwic...

Słowa kluczowe2 słowa kluczowe

Zdjęcia firmowe

Lokalizacja i Kontakt

FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L.
AddressCalle Río Margañán, 1 - Parcela 1-10 (Pol. Ind. I-2), ES-37770 Guijuelo-Salamanca
Kierownictwo
Recepcja:
Pedro Rodriguez

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play