Logo

LE MOULIN DU COUVENT

Rue Pierre et Marie Curie, Descartes 37160
Francja
Data założenia
Data założenia: 1986
Pracownicy
Pracownicy: 20-49
Typ dostawcy
Info
Produkcja
O nas
Zainstalowany w Turenii, w sercu zamków Loary, Młyn Klasztorny przekształca na MIARĘ surowe ryby w produkty wędzone: łosoś, węgorz z Loary, wędzony dorsz, halibut, miecznik, tuńczyk, marlin, ikra dorsza, sturgeon, pstrąg, karp z Brenny... Oferujemy szeroki zakres pakowania: Cały wędzony łosoś, krótki krojenie (do prezentacji na talerzu), kalibracja plastrów na życzenie: 20, 30, 40, 50, 60 lub 70 g, krojenie na całej długości do produkcji kanapek, •specjalne cięcie: paski, kawałki itp.

1 Produkt lub usługa

Search
Transformacja łososia - DOSTOSOWANA transformacja surowej ryby w produkty wędzone
Łosoś wędzony norweski Dbając o jakość naszych produktów, przykładamy dużą wagę do jakości naszych surowców. Dlatego też ustalamy z naszymi dostawcam...

Słowa kluczowe1 słowo kluczowe

Lokalizacja i Kontakt

LE MOULIN DU COUVENT
AddressRue Pierre et Marie Curie, FR-37160 Descartes

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play