Francja, Descartes
... świeżych ryb. Łosoś wędzony ekologiczny Posiadamy certyfikat Ecocert od 2004 roku na świeży filet z łososia, wędzonego całego i krojonego ekologicznego, a także na wędzonego całego i krojonego ręcznie. Pochodzi z łososia szkockiego, irlandzkiego lub norweskiego. Łosoś marynowany w koperku Ten łosoś jest powoli marynowany w temperaturze 0°C, do którego dodajemy drobno posiekany koperek.
...Kęsy wędzonego czarnego dorsza naturalnego / Kęsy wędzonego dorsza naturalnego / Kęsy wędzonego dorsza marynowane w pomidorach i bazylii / Kęsy wędzonego dorsza marynowane w stylu tajskim / Zestaw kęsów wędzonego dorsza naturalnego / tajskiego / Pomidory-bazylia.
Francja, Paris
...Nazwa Specjalna Rezerwa wyróżnia kawior Ossetra hodowlany o niezwykłych cechach, którego jaja mają kolor od jasnego bursztynu do ciemnego, miodowego lub złotego. Ten kawior jest wspaniale zmysłowy, jego jaja toczą się po podniebieniu i języku, eksplodując dla naszego największego szczęścia w lekko słonawym smaku morskim, pełnym finezji, a na finiszu delikatnie wyrażają się nuty suszonych owoców. Tylko w sklepie. ** Kliknij, aby dowiedzieć się więcej **...
... dań rybnych. Będzie to też z korzyścią dla zdrowia, zwłaszcza że produkty te są idealnie świeże i dzięki temu bogate w cenne składniki. Im częściej jada się ryby, tym lepiej, a rybny.online wydatnie w tym pomaga, gdyż w jego ofercie można znaleźć różne gatunki ryb oraz rodzaje rybnych dań. Są to między innymi ryby wędzone, solone, marynowane, w oleju, a także rybne produkty garmażeryjne. W celu...
Polska, Krakow
Irlandia, Killybegs
...kupując świeże ryby z łodzi, ręcznie filetując je i pakując w lód, a następnie dostarczając do hoteli, restauracji i sklepów rybnych w północno-zachodniej i zachodniej Irlandii. W 1991 roku przenieśliśmy się do fabryki w Carricknamohill, skąd mogliśmy zwiększyć produkcję i rozszerzyć naszą sprzedaż na środkową Irlandię. W 1992 roku rozszerzyliśmy fabrykę o wędzarnię, aby wędzić świeżego łososia...
Grecja, Kavala
... trzecie. Główne produkty eksportowe to wędzone ryby, mrożone owoce morza, oliwki i oliwa z oliwek. Codziennie nawiązujemy kontakt z nowymi partnerami, aby móc poszerzać asortyment naszych produktów eksportowych i stać się jeszcze bardziej atrakcyjnymi dla nowych klientów. Doświadczenie, które zdobyliśmy przez te wszystkie lata, pozwala nam obsługiwać naszych klientów w najlepszy możliwy sposób...
Francja, Vendin Le Vieil
... branży spożywczej (szczególnie w produktach świątecznych), biotechnologii, produkcji produktów naturalnych, produkcji stabilizatorów oraz chemii. Nasza klientela w większości składa się z GMS (Duże i Średnie Powierzchnie) pod marką Simon oraz różnych hurtowników specjalizujących się w RHD (Gastronomia Poza Domem) z dostosowanym pakowaniem. Filety wędzonego śledzia, wędzone makrele, rollmopsy oraz...
Niemcy, Klein Meckelsen
... produkuje i sprzedaje produkty wędzone na zimno i gorąco, smażone, Sous Vide oraz konfitowane. Oferuje również aktywnie zarządzany asortyment do spożycia na surowo/sashimi, produkty ekologiczne oraz sezonowe artykuły na sezon grillowy, takie jak makrele maślane, steki łososiowe, szaszłyki i kiełbaski łososiowe. Siedziba firmy znajduje się między Hamburgiem a Bremą, gdzie oprócz produkcji działa...
Francja, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA oferuje produkty morskie, całe lub przetworzone, mrożone, takie jak ryby, skorupiaki, małże, muszle, wędzone ryby, głowonogi, żaby i gotowane ryby w kostkach.
Belgia, Fleurus
Vendsyssel to cała gama produktów i przygotowań „made in excellence” na bazie wędzonych ryb. Firma oferuje następujące produkty: wędzony łosoś, marynowany łosoś, wędzone i marynowane filety z łososia, plancha, kostki marynowanego łososia, placki z łososia z kozim serem, łosoś gotowany,... Oferuje również inne wędzone ryby: tuńczyka, halibuta, escolar i marlin.
Polska, Szczecin
Polska, Katowice
Niemcy, Berlin
Ikra szczupaka należy do najlepszych ikr na świecie. Jako importer i nabywca niemieckiej i francuskiej gastronomii, Royal Caviar od lat dostarcza międzynarodowym szefom kuchni i wybranym smakoszom na całym świecie. Nasze doświadczenie w zakresie kawioru oraz nasze rygorystyczne, wieloetapowe procedury selekcji są gwarancją Twojej przyjemności.
Hiszpania, Logroño-La Rioja
OD 1932 ROKU NAJLEPSZA DORSZ Z WÓD PÓŁNOCNYCH. Dzięki tradycyjnej metodzie cięcia tworzymy specyficzne kawałki do przygotowania różnych potraw naszej gastronomii. W ten sam sposób ta metoda pozwala nam dostosować kawałki, rodzaj cięcia, wagę i rozmiar do gustów i wymagań klientów.
...postawiliśmy wyłącznie na przemysł i przetwarzanie dorsza, rozpoczynając pierwszą dużą inwestycję RIBERALVES: budowę zakładu przemysłowego w Carvalhal, w Torres Vedras, który jest obecnie siedzibą firmy, z której koordynowana jest cała działalność. RIBERALVES produkuje 30 tysięcy ton dorsza rocznie, co odpowiada około 8% do 10% całego dorsza łowionego na świecie. Zdolności produkcyjne firmy zyskały...
... i sprzedaje ponad 655 ton produktów rocznie (dane z 2013 roku). Co 6 miesięcy delegacja firmy udaje się na wyspy Lofoty (Norwegia), aby osobiście sprawdzić jakość produkcji. Badania i rozwój wewnętrzny firmy doprowadziły do powstania produktów takich jak linia "StoccoFacile", która umożliwia szybkie przygotowanie doskonałych potraw z baccalà i stoccafisso dzięki wariantom z produktem wstępnie ugotowanym lub jedynie namoczonym. Produkty idealne zarówno do użytku domowego, jak i dla restauracji i trattorii (już wielu szefów kuchni je wykorzystuje).
Hiszpania, Barcelona
Od 1986 roku zajmujemy się sztuką wytwarzania konserw z anchoi i boquerón. Stawiamy na zaangażowanie i jakość jako nasze znaki towarowe. W Salazones Moreno starannie wybieramy najlepsze ryby, które zostały złowione z poszanowaniem tradycyjnych metod połowu, aby zaoferować szeroki asortyment konserw o wyjątkowej jakości. Nasze produkty są ręcznie przetwarzane z najwyższą starannością, aby zapewnić...
Francja, Carentan
...Firma William & James znajduje się w Carentan w Normandii. Specjalizuje się w wędzeniu wysokiej jakości łososia i pstrąga. Od całej ryby do pakowania wędzonego łososia upływa kilka dni, podczas których przeprowadzana jest rygorystyczna selekcja, następnie następuje solenie solą suchą, a potem wędzenie w niskiej temperaturze, a na końcu krojenie cienkich plasterków nożem. Te różne etapy zapewniają jakość produktów William & James, która opiera się na rzemieślniczym kunszcie (Label Maître Artisan), świeżości i jakości surowców.
Holandia, Urk
...wędzona z wieloletnim doświadczeniem i według tajnego przepisu na mieszanki soli i przypraw. Dodatkowo, poprzez łączenie różnych gatunków drewna, smak jest udoskonalany, a uzyskiwana jest odpowiednia barwa i charakterystyczny zapach. Ponadto, wędzimy nie maszynowo, lecz rzemieślniczo w autentyczny sposób. Nasza wędzona ryba to wyjątkowy, zdrowy przysmak, który warto spróbować! Sprzedajemy wyłącznie ryby, które zostały złowione lub hodowane w sposób odpowiedzialny.
Hiszpania, Logroño
...Arbequina, Cornicabra itp. - Szynki i łopatki czystej iberyjskiej bellota D.O. Jabugo. 2. Konserwy morskie - Karkówka, salchichón, chorizo, - Sery owcze, kozie, - Filet z tuńczyka, ventresca, małże, bonito del Norte. 3. Sólone ryby - Półkonserwy - Aromatyzowane oliwy, miód, kremy. - Mojama z tuńczyka z almadraba, ikra z maruki itp. - Anchoas, bacalaos itp...
Hiszpania, Colindres-Cantabria
W Linda Playa zajmujemy się produkcją i sprzedażą anchois w solance. Odpowiadamy na potrzeby rynku krajowego i międzynarodowego. Wykonujemy rzemieślniczą produkcję anchois i solanek. Nasza siedziba znajduje się w Colindres, strategicznej lokalizacji w Kantabry.
Hiszpania, Cartagena
Dzięki doświadczeniu zdobytemu przez ponad 40 lat pracy na rzecz konsumentów, Ricardo Fuentes e Hijos stało się wiodącą firmą w sektorze solanek i wędlin w naszym kraju, codziennie się rozwijając, otwierając się na nowe rynki, wprowadzając innowacje, poszukując najlepszych alternatyw technicznych i zwiększając jakość swoich produktów.
Nasz ręcznie robiony łosoś jest przygotowywany z uwagą trzech pokoleń rzemiosła, solony solą morską i wędzony na wiórach z dębu. To produkt świeży. W jego przygotowaniu nie znajdziesz żadnych substancji chemicznych, barwników ani konserwantów smakowych. Jest ręcznie krojony przez mistrza. Piękne, duże cienkie plastry to nasza wizytówka jakości i reputacja naszej firmy.
Belgia, Fleurus
Salm Invest Group specjalizuje się w produkcji, przetwarzaniu i sprzedaży wędzonego łososia. Składamy się z trzech podmiotów: - Vendsyssel to cała gama produktów i przygotowań „made in excellence” na bazie łososia lub innych wędzonych ryb; - Prestige to wędzony łosoś wysokiej jakości. Prestige specjalizuje się w wędzeniu łososia, dostarczając głównie do klientów z sektora Foodservice; - Lider w dystrybucji produktów śródziemnomorskich do wielkiej dystrybucji i Horeca, Karras to przede wszystkim twórca i rzemieślnik smaków.
Belgia, Jumet
... nieprzerwanie wykonywane przez wyspecjalizowany zespół, specjalne cięcia w postaci boczków, kostek, długich plastrów, kawałków, pozwala nam dotrzeć do szerokiej i zróżnicowanej klienteli. Profesjonalizm i kompetencje zostały połączone w naszej odnowionej fabryce w ciągu ostatnich 2 lat. Zarządzanie przepływami, śledzenie pochodzenia, elastyczność sprawiają, że Sodial jest nowoczesnym narzędziem prowadzącym do tradycyjnej produkcji.
Francja, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, firma rodzinna od 2 pokoleń. Jesteśmy producentami ryb wędzonych, bez barwników, bez konserwantów i bez dodatków. Oferujemy szeroki wybór świeżych ryb oraz ryb wędzonych. (tuńczyk, łosoś, miecznik, pstrąg, botarga, dorsz, krewetki, ostrygi, małże, czarniak, węgorz, kalmary, okoń morski, dorada z Morza Śródziemnego, labraks, i wiele innych ... )...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play