Produkty dla ham (88)

Szynka Iberyjska Fuzja - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Szynka Iberyjska Fuzja - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Bioróżnorodność Półwyspu Iberyjskiego oferuje wiele możliwości do tworzenia nowych doświadczeń kulinarnych. W Castro i González połączyliśmy nasze umiejętności w świecie szynki, zimny klimat Guijuelo oraz zmiany temperatury w Sierra de Huelva, aby uzyskać naszą szynkę Castro i González Fusión, doświadczenie zarezerwowane dla najbardziej odważnych smaków. Szynka Castro i González Fusión powstaje z naszej własnej hodowli świń, które pasą się swobodnie na polu, żywiąc się orzechami, trawą i zbożami. Ta szynka dojrzewa przez 12 miesięcy w naszych piwnicach, gdzie odpoczywa w zimnych i stałych temperaturach Guijuelo. To tam nabiera słodkiego smaku i przygotowuje się do rozpoczęcia podróży w kierunku najbardziej zmiennego klimatu, jaki znajdujemy w Sierra de Huelva. Nasza Castro i González Fusión połączy się z mgłami Atlantyku przez kolejne 24 miesiące, nabierając mocy i głębokiego bukietu. Efekt końcowy to wyjątkowa szynka.
Gourmet Złota Szynka - SZYNKI I ŁOPATKI

Gourmet Złota Szynka - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Charakteryzuje się ciemnoróżowym-magenta kolorem, intensywnym smakiem, niezwykłym zapachem, z różnorodnymi infiltracjami tłuszczu, gładki i błyszczący. Nasze szynki wyróżniają się słodkim smakiem (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i są dojrzewane przez trzy montanery. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Średnia waga: 8-8,5 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Średnia waga: 8-8,5 kg
Gran Reserva Duroc Serrano Szynka 18-22 miesiące Teruel

Gran Reserva Duroc Serrano Szynka 18-22 miesiące Teruel

Szynka serrano z rasy Duroc, dojrzewająca 18-22 miesiące, wytwarzana w Teruel - Szynka serrano Gran Reserva z rasy Duroc, suszona przez co najmniej 18 miesięcy, wytwarzana w prowincji Teruel, to produkt tłusty z dużą infiltracją tłuszczu w chudym mięsie, dzięki krzyżowaniu z wieprzami rasy Duroc. Wszystkie nasze szynki pochodzą od zwierząt hodowanych przez nas, co pozwala nam utrzymać jednolitą linię produktów o wysokiej jakości. Jest to produkt o łagodnym smaku, intensywnym aromacie i niskiej zawartości soli, o średnio-wysokiej wadze i wysokim procencie tłuszczu.
Iberyjski Cebo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Iberyjski Cebo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek, wykonany z cienkiej trzciny. O żywej barwie, łagodnym i niezrównanym smaku. Niezwykły aromat i marmurkowy tłuszcz. Ręcznie robione kawałki, niskie w soli i dojrzewające od 20 do 26 miesięcy.
Szynka z żołędzi 50% rasy iberyjskiej – Bez kości – 1,600 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Szynka z żołędzi 50% rasy iberyjskiej – Bez kości – 1,600 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Centrum szynki bez kości. Posiada różowy kolor, doskonały smak, głęboki aromat i delikatny tłuszcz. Ręcznie wytwarzane kawałki, niskosolne, z dojrzewaniem od 24 do 30 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i usunięcie kości. Waga: 1,600 kg Warunki dystrybucji i transportu: Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i usunięcie kości. Waga: 1,600 kg
Gourmet Złota Szynka – Bez Kości – 1,6 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Gourmet Złota Szynka – Bez Kości – 1,6 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Centrum szynki bez kości z jednego kawałka, polerowane z przodu i z boczkiem, z skórą goleni dla lepszego trzymania, pakowane próżniowo. Umieszczone w siatce. Charakteryzuje się ciemnoróżowym-magenta kolorem, intensywnym smakiem, niezwykłym zapachem, z różnorodnymi infiltracjami tłuszczu, delikatne i błyszczące. Nasze szynki wyróżniają się słodkim smakiem (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czas dojrzewania od 28 do 36 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór w gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i odkostnianie. Waga: 1,600 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór w gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i odkostnianie. Waga: 1,600 kg
Idealny Zestaw Kombinacyjny - Szynka

Idealny Zestaw Kombinacyjny - Szynka

Ten pakiet oferuje możliwość skosztowania naszego ręcznie krojonego 75% iberyjskiego szynki karmionego żołędziami, a także naszych najlepszych kiełbas w połówkach. Idealny na specjalne chwile w najlepszym towarzystwie. SKU:503000
Wybór Szynki - SZYNKI I ŁOPATKI

Wybór Szynki - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Charakteryzuje się żywym kolorem, łagodnym i niezrównanym smakiem, niezwykłym zapachem oraz marmurkowatą tłuszczem. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosodowe, z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy.
Krojony nożem szynka Bellota 50% rasy iberyjskiej - KROJONY

Krojony nożem szynka Bellota 50% rasy iberyjskiej - KROJONY

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Prezentuje ciemnoróżowy-magenta kolor, intensywny smak, niezwykły zapach, z różnymi infiltracjami marmurkowego tłuszczu, gładki i błyszczący. Nasze szynki charakteryzują się słodyczą (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czasem dojrzewania od 28 do 36 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie nożem i pakowanie. Składniki: Szynka Bellota 50% Rasa Ibérica Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowana próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy Składniki: Szynka Bellota 50% Rasa Ibérica Waga netto: 100 g.
Iberyjski Cebo de Campo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Iberyjski Cebo de Campo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i stylizowany kawałek cienkiej trzciny. Z żywym kolorem, łagodnym i niezrównanym smakiem, niezwykłym aromatem i marmurkowym tłuszczem. Ręcznie wykonane kawałki, niskosodowe i z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy.
Specjalności z Indyka - Specjalności z Indyka

Specjalności z Indyka - Specjalności z Indyka

Koktajl z indyka Pierś z indyka Kiełbaski z indyka "Delikatesy" Kiełbaski z indyka bez osłonki, opakowanie 2 szt. Flambiowana szynka z indyka Kiełbaski z indyka Delikatesy, opakowanie 5 szt.
Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona - Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona 100g.

Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona - Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona 100g.

Serrano szynka Reserva z okresem suszenia 18 / 22 miesięcy, o średniej wysokiej wadze i zawartości tłuszczu, o łagodnym smaku i bardzo małej ilości soli. To jest pokrojony format w próżniowych tackach 100 g, z separatorem dla plastrów.
Podstawowy Stojak na Szynkę (BIAŁY) - AKCESORIA

Podstawowy Stojak na Szynkę (BIAŁY) - AKCESORIA

Obrotowy stojak na szynkę Mod. "Podstawowy" najnowszej generacji. Wykonany z drewna dębowego. Ludowa mądrość mówi, że dobrą szynkę należy kroić nożem, aby kawałki miały optymalne cechy organoleptyczne do spożycia.
BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA

BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA

BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA Referencja: 5606 WAGA: 80 gramów
Produkty samoobsługowe - Produkty samoobsługowe

Produkty samoobsługowe - Produkty samoobsługowe

Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Kiełbaski Wiedeńskie Frankfurt z boczkiem Frankfurt kanapka Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt luzem Frankfurt małe Frankfurt specjalne Krakauer Bockwurst Kiełbaski Wiedeńskie Suszone chorizo Pieczone frikadelle Mini pieczone frikadelle Mięso na burgera Grobe Mettwurst Kiełbaski na szpikulcu Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolesa Barbacoa Szynka suszona Mortadela Boczek Szynka Praga Kassler Mallorca Kiełbaski koktajlowe
DUROC SPECJALNA REZERWA KROJONA SZYNKA PAKIET - PAKIETY

DUROC SPECJALNA REZERWA KROJONA SZYNKA PAKIET - PAKIETY

DUROC SPECJALNA REZERWA KROJONA SZYNKA - PAKIETY Referencja: 5026
Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva - Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva, suszona przez 18-22 miesiące.

Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva - Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva, suszona przez 18-22 miesiące.

Szynka serrano Reserva z okresem suszenia od 18 do 22 miesięcy oraz średnio wysokim zakresem wagi i procentu tłuszczu. Ta szynka jest odkostniona, całkowicie wygładzona z przodu, a skóra z tyłu jest całkowicie usunięta, pozostawiając białą warstwę tłuszczu.
IBERIAM CEBO SZYNKA PREZENT STOJAK NA SZYNKĘ - SZYNKI

IBERIAM CEBO SZYNKA PREZENT STOJAK NA SZYNKĘ - SZYNKI

IBERIAM CEBO SZYNKA PREZENT STAND NA SZYNKĘ - SZYNKI Referencja: 3718 WAGA: 8,5-9 kg
Krokiet z szynką Serrano - Krokiety

Krokiet z szynką Serrano - Krokiety

Najbardziej tradycyjny hiszpański składnik zmieszany z kremowym sosem Bechamel i pokryty bułką tartą. Dla poszukiwaczy skarbów, prawdziwa przekąska dla miłośników jedzenia. Z przyjemnością przedstawiamy idealne krokiety, kremowe w środku, chrupiące na zewnątrz z najdelikatniejszą panierką dla każdego gustu. Mięso Mięso wieprzowe z winem Palo Cortado Gulasz mięsny Kurczak z winem Montilla Kaszanka Boczek i daktyle Ryby Dorsz Tuńczyk Wędzony łosoś Krewetki Scampi Ośmiornica Parmentier Wegetariańskie Szpinak z orzechami włoskimi i nerkowcami Ratatouille 48/50 sztuk/ kilogram KATEGORIA: Krokiety
Fuzja Castro i Gonzalez Szynka - Szynka

Fuzja Castro i Gonzalez Szynka - Szynka

Nasza szynka Castro y González „Fusión” powstaje z naszych iberyjskich świń, które pasą się na wolności. Podczas dojrzewania, ta szynka odpoczywa przez 18 miesięcy w naszych piwnicach, gdzie jest temperowana w zimnych i stałych temperaturach Guijuelo. To tam nabiera słodkiego i gładkiego smaku oraz przygotowuje się do rozpoczęcia podróży w najbardziej zmiennych warunkach pogodowych, które znajdujemy w Sierra de Huelva. W ten sposób nasza szynka Castro y González „Fusión” będzie topnieć w mgłach Atlantyku przez kolejne 18 miesięcy, zyskując moc i głęboki bukiet. Efekt końcowy to wyjątkowa szynka, odpowiednia tylko dla tych, którzy szukają czegoś innego. SKU:619000 waga:8 – 8.5 kg Waga przesyłki:8.5 kg
75% Ibérico Pata Negra Szynka Żołędziowa - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

75% Ibérico Pata Negra Szynka Żołędziowa - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Nasz Jamón de Bellota Ibérico rozpoznawany jest po swoim wydłużonym kształcie z ciemną, zużytą kopytem, typowym dla okazów wytrenowanych na polu. Posiada intensywny i błyszczący kolor z dużą ilością białych żyłek w swojej teksturze. Podczas degustacji można poczuć intensywny i trwały aromat, wyczuwalne są nuty orzechów i pola, co daje soczystą równowagę między stopniem słoności a starannym dojrzewaniem, połączoną z długim i przyjemnym posmakiem. co jeszcze bardziej precyzuje doświadczenie, jakie ta dzieło mistrza natury oferuje podniebieniu.
100% Iberyjskie Plastry Bellota 'Pata Negra' - Ręcznie Krojone i Pakowane próżniowo

100% Iberyjskie Plastry Bellota 'Pata Negra' - Ręcznie Krojone i Pakowane próżniowo

Wiedza naszych krojców oraz smakowe właściwości naszych produktów z iberyjskiej belloty pakujemy próżniowo, aby później cieszyć się nimi. Nasi doświadczeni krojcowie nadają każdemu plasterkowi odpowiedni rozmiar i grubość, aby uzyskać jak największy smak i aromat. Łatwe, praktyczne. Doskonała przyjemność dla zmysłów.
Serrano szynka D. Pochodzenie Teruel 20-24 miesiące bez kości - Bez kości i wypolerowana szynka z 20-24 miesiącami D. Pochodzenie Teruel rasy Duroc

Serrano szynka D. Pochodzenie Teruel 20-24 miesiące bez kości - Bez kości i wypolerowana szynka z 20-24 miesiącami D. Pochodzenie Teruel rasy Duroc

Jamón serrano z najwyższej półki, posiadający "Oznaczenie Pochodzenia Teruel", wielokrotnie nagradzany tytułem najlepszego jamón w Teruel. Aby uzyskać certyfikację jako jamón z oznaczeniem pochodzenia, wymagane są minimalne specyfikacje, które obejmują miesiące dojrzewania, minimalną dozwoloną wagę, rasy rodziców (Duroc i Landrace odpowiednio), pasze, którymi są karmione, które mogą być produkowane tylko z zbóż z prowincji, oraz wiele innych parametrów, aby zapewnić produkt najwyższej jakości i zaufania. Tylko jamony z "Oznaczeniem Pochodzenia Teruel" są tymi, które mają swoją numerowaną etykietę i znak w postaci wypalonej gwiazdy z tyłu; jest to produkt o purpurowym kolorze zbliżającym się do granatu, o delikatnym aromacie i wysokiej infiltracji tłuszczu. Kawałki zazwyczaj mają średnią/wysoką wagę i wysoki procent tłuszczu. W tej formie prezentujemy je bez kości i całkowicie wygładzone, aby zwiększyć wykorzystanie.
Wybór szynki Castro i Gonzalez - Szynka

Wybór szynki Castro i Gonzalez - Szynka

Castro y González „Seleccion” to szynka o wydłużonym kształcie, z ciemną kopytem, noszącym ślady długich spacerów po polu. Jej tłusta część jest nieco ciemniejsza i proporcjonalnie mniejsza, co nadaje jej łagodniejszy i bardziej smakowity bukiet. Przy minimalnym czasie dojrzewania wynoszącym 36 miesięcy oraz starannym doborze naturalnych zbóż w diecie, Castro y González zawsze gwarantuje smak i jakość. SKU:612000 waga:7 – 8 kg Waga przesyłki:8.5 kg
Szynka Cebo z Pola 75% Iberico - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Szynka Cebo z Pola 75% Iberico - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Szynka o wydłużonym kształcie, z ciemną i wytartą kopytem, wynikającą z długich spacerów po polu. Jej tłusta część ma perłowy odcień, a proporcja tej części w kawałku pozwala nam cieszyć się delikatnym i przyjemnym bukietem dla podniebienia. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 36 miesięcy oraz starannie dobranymi naturalnymi zbożami, trawą i żołędziami w diecie, zawsze gwarantuje smak i jakość.
100% Iberyjski Szynka Karmiony Żołędziami - Szynka

100% Iberyjski Szynka Karmiony Żołędziami - Szynka

Nasza szynka iberyjska 100% z karmionych żołędziami świń jest rozpoznawana po swoim wydłużonym kształcie z ciemnym i zużytym kopytem, typowym dla świń hodowanych na wolności na łąkach. Posiada intensywny i jasny kolor z dużą obecnością białych smug w swojej teksturze. W smaku docenia się intensywny i trwały aromat, a także wyczuwalne nuty orzechów, co pozwala uzyskać soczystą równowagę między stopniem słoności a starannym dojrzewaniem, a także długi i przyjemny posmak, który dodatkowo wzbogaca doświadczenie tego mistrzowskiego dzieła. SKU:611100 waga:8 – 8.5 Kg
Iberyjska Szynka Żołędziowa. 50% Rasa Iberyjska - SZYNKI I PALETY

Iberyjska Szynka Żołędziowa. 50% Rasa Iberyjska - SZYNKI I PALETY

Wydłużony i smukły kawałek cienkiej trzciny. Posiada różowy kolor, doskonały smak, głęboki aromat i delikatny tłuszcz. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosolne, z czasem dojrzewania od 24 do 28 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Składniki: Łopatka wieprzowa z żołędzi i sól morska. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Składniki: Łopatka wieprzowa z żołędzi i sól morska.
Wybór Szynki Castro i Gonzalez – Pokrojona - Szynka

Wybór Szynki Castro i Gonzalez – Pokrojona - Szynka

Wiedza naszych mistrzów rzeźników oraz właściwości smakowe naszego krojonego szynki Castro y González „Selección” są pakowane próżniowo, aby można je było cieszyć się nimi później. Nasi doświadczeni mistrzowie rzeźnicy nadają każdemu plasterkowi odpowiedni rozmiar i grubość, aby uzyskać jak najlepszy smak i aromat. Łatwe, praktyczne. Doskonała przyjemność dla zmysłów. SKU:616021 Waga przesyłki:0,2 kg
Serrano szynka D. Pochodzenie Teruel 20-24 miesiące - Szynka z oznaczeniem pochodzenia Teruel z 20-24 miesiącami dojrzewania rasy Duroc

Serrano szynka D. Pochodzenie Teruel 20-24 miesiące - Szynka z oznaczeniem pochodzenia Teruel z 20-24 miesiącami dojrzewania rasy Duroc

Jamón serrano z wieprzowiny serrano to produkt najwyższej jakości, który jest potwierdzony przez "Denominación Origen Teruel" i wielokrotnie nagradzany tytułem najlepszego jamón w Teruel. Aby uzyskać certyfikację jako jamón z oznaczeniem pochodzenia, wymagane są minimalne specyfikacje, które obejmują miesiące dojrzewania, minimalną dozwoloną wagę, rasy rodziców (Duroc i Landrace odpowiednio), pasze, którymi są karmione, które mogą być produkowane tylko z zbóż z prowincji, oraz wiele innych parametrów, aby zapewnić produkt najwyższej jakości i zaufania. Tylko jamony z "Denominación Origen Teruel" mają swoją numerowaną etykietę i znak w postaci wypalonej gwiazdy z tyłu. Jest to produkt o purpurowym kolorze z odcieniem granatu, o delikatnym aromacie i wysokiej infiltracji tłuszczu. Kawałki zazwyczaj mają średnią/wysoką wagę i wysoki procent tłuszczu.
Pakiet Różnorodności i Wyróżnienia - Szynka

Pakiet Różnorodności i Wyróżnienia - Szynka

Ciesz się naszym iberyjskim Loin, Chorizo i Salchichón z Castro y González, przygotowanym w praktycznych pakietach 80g pakowanych próżniowo. SKU:502000