maszyna do pokrywania czekoladą dragee
Sterowanie ekranem PLC. Jednostka powietrza wewnętrznego. Wykonane ze stali nierdzewnej.
Stacja Natryskowa
•Modułowa stacja natryskowa pneumatyczna składająca się z jednego lub kilku natryskiwaczy, które możemy wprowadzić w różnych częściach linii produkcyj...
Gorąca Czekolada
Napój, który naprawdę smakuje jak czekolada – prosty i szybki sposób na delektowanie się pyszną filiżanką gorącego kakao.
Systemy Przenośników
Taśmociąg może być produkowany w pożądanych wymiarach i rozmiarach. Taśmociąg zapewnia prosty transport produktów, które mają być przewożone lub wy...
Czekolada Nutella, Hurtowa Nutella, Ferrero Nutella Chocol - Szukasz hurtowej czekolady Nutella? Nie szukaj dalej
Twoje poszukiwania Nutelli® kończą się tutaj: hurtowa pasta czekoladowa czeka! Wzywamy wszystkie firmy! Przestań przeszukiwać internet w poszukiwani...
CREMINO - PERSONALIZOWANE CZEKOLADKI
0,00 €
CREMINO - PERSONALIZOWANE CZEKOLADKI...
Czekolada - pakowane produkty czekoladowe
produkty czekoladowe markowe lub niemarkowe...
Ekstrakty kakaowe
(Ekstrakt Theobroma cacao) Dzięki historycznemu doświadczeniu w selekcji ziaren kakao pochodzących z różnych regionów (Wybrzeże Kości Słoniowej, Wene...
Szkocka czekolada
szkocka czekolada...
Produkcja drożdży piekarskich
1,50 - 10,00 €
Doświadczony producent i dostawca z ponad 30-letnią reputacją wiarygodnego partnera biznesowego...
Minimalne zamówienie:
3000 kg
Automaty do Gorących Napojów
Indywidualny Sukces Rozbudowane możliwości personalizacji dzięki projektowi folii i kolorom obudowy...
Kubki czekoladowe z pergaminu
Kapsuła pergaminowa do ochrony np. trufli i pralinek 26 x 17 mm. Dostępna w 9 kolorach.
Karmelki Fondant Czekoladowe
Delektuj się naszymi pysznymi torebkami karmelu czekoladowego z CBD.
MŁYN / CONCHADOR / MELANGER - Sklep internetowy - Kakao, Pochodne i Maszyny - Sklep internetowy
Elaboruj swoje czekolady, praliny, pasty lub kremy (Orzeszki ziemne, Pistacje, Orzechy laskowe, Orzechy włoskie i inne...) w sposób rzemieślniczy, kor...
Inkubator dla kryształów masła kakaowego - KADZAMA
Masło kakaowe przechowywane w inkubatorze przez dwa dni w stabilnej temperaturze 32,7 °C powoli krystalizuje. To masło uzyskuje pastowatą konsystencję...
Next
Maszyna do pakowania woreczków Doypack Rotacyjnych dla Granulatu - Rozwiązanie pakujące dla granulatu
{"Moc":"2.3-7.5KW","Waga brutto":"1800KG","Prędkość":"16-50 worków/min (w zależności od materiału)","Objętość napełnienia":"30-5000g","Napięcie":"220V...
Stosowalne ramy do gitar - Czekoladowe gitary
97,05 €
Ekskluzywny system stworzony przez MATFER, który ułatwia szybkie i proste montowanie płyt deserowych, musów, oper w warstwach o idealnie równych 2 lub...
IntelleDrop
Nowoczesny system depozycji tłokowej dla płynnych mas konfekcyjnych. "Cukierki owocowe, galaretka, kremy, gorąca czekolada itp." Ten moduł umożliwia ...
Next
DOZOWNIK CUKIERKÓW I CZEKOLADY - MAB - Maszyna dozująca małe porcje, odpowiednia do produkcji czekoladek.
•Można dozować: czekoladki, czekoladki likierowe i czekoladki pralinowe. •Czekolada może zawierać cząstki stałe o grubości do 3 mm. •Model wykonan...
Młynek do ziaren kakao - Mielenie całych lub połamanych prażonych orzechów
Zaprojektowany dla małych zakładów produkcji czekolady. Maszyna składa się z górnego kruszywa i dolnego młyna. Górne kruszywo rozdrabnia wszystkie orz...
Maszyna do Pakowania Czekolady Multistylowa MR7800
http://www.makrev.com/produkty.asp?LanguageID=2&cid=2...
Trufle czekoladowe Lindt Lindor z mlecznej czekolady - Lindt Lindor
Podziel się lub podaruj radość z rozpływającymi się truflami czekoladowymi Lindt Lindor. Od 1845 roku Mistrzowie Czekolady Lindt łączą swoje umiejętno...
maszyna do czekolady - maszyna do temperowania, maszyna do wlewania, maszyna do pokrywania, tunel chłodniczy, rozwiązania na zamówienie
Maszyny Mol d’Art charakteryzują się przemyślanym designem, użyciem najlepszych materiałów oraz perfekcyjnym wykończeniem. Każda maszyna przechodzi sz...
5L Czarna Fontanna Czekoladowa - Fontanny Czekoladowe
422,00 €
Czekoladziarka 5L czarna Casselin Podstawa z ABS i zbiornik z poliwęglanu Mieszadło ze stali nierdzewnej Utrzymanie temperatury za pomocą systemu kąpi...
Młynek Kulowy do Czekolady
Młynek kulowy Młynek kulowy to urządzenie typu wsadowego do przetwarzania kremów, czekolad naturalnych i palmowych oraz podobnych produktów. Zbiornik...
HORYZONTALNY INIEKTOR DO NADZIEWANIA CZEKOLADY
Wstrzykiwanie czekolady i/lub dżemu do małych bułeczek. - PRODUKT -Wypełnienie jest wstrzykiwane na gorąco. CECHY MASZYNY : -Maszyna do nadziewania c...
jednostka powlekająca - maszyna powlekająca
Produkcja jednostek do powlekania drażetek jest realizowana.
Linia do Pokrywania Czekoladą
Linia do oblewania czekoladą oferuje praktyczne i szybkie rozwiązanie do zanurzania produktów w czekoladzie, takich jak daktyle, ciastka, herbatniki i...
Maszyna do temperowania czekolady DIVA 8 - Ciągłe i automatyczne cykle temperowania, zaczynając od topnienia w kąpieli wodnej
Tina o pojemności 8 kg czekolady, wyposażona w mieszadło, które utrzymuje czekoladę w płynnej i jednolitej konsystencji. Wyposażona w pedał zatrzymani...
HORYZONTALNY INIEKTOR DO NAPEŁNIANIA CZEKOLADĄ W BOLLYCAO - Wstrzykuje czekoladę i/lub dżem do wydłużonych bułek.
PRODUKT •Nadzienie jest wtryskiwane na gorąco. CECHY MASZYNY: •Maszyna do napełniania czekoladą i/lub dżemem w wydłużonych bułkach. •Głowica wtryskow...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play