...Maszyna łącząca do grubych i cienkich: Maszyna do obierania AMS 533 TWIN jest szczególnie odpowiednia do przetwarzania kawałków z grubymi ścięgnami i skórą, takich jak schab wieprzowy, łopatka wieprzowa, łopatkawołowa lub cielęca oraz gotowany filet wołowy.
Zalety
Usuwanie ścięgien i skóry za pomocą jednej maszyny
Transportery TWIN i specjalnie dopasowane ostrza zapewniają najwyższe możliwe...
Agaras kupuje bydło na Litwie, Łotwie, Estonii i w Polsce. Wydajność rzeźni wynosi 40 bydła/godzinę i 120 świń/godzinę. W ciągu jednej zmiany w zakładzie mięsnym odkostnia się 30-40 ton tusz. Firma eksportuje 66% swoich produktów. Firma posiada certyfikaty ISO 14001:2004, BRC Global Standard dla bezpieczeństwa żywności oraz spełnia kryteria określone w Standardzie McDonald's dotyczące Dobrej Prakt...
...Pieczona łopatkawołowa pochodzi z łopatki wołowej. To bardzo aromatyczny kawałek mięsa, który jest na tyle wszechstronny, że można go przygotować w całości jako pieczeń, pokroić na steki i usmażyć na grillu lub na patelni, cienko pokroić do stir-fry lub pokroić w kostkę do wolnego gotowania w duszonym daniu lub zapiekance.
...Pastrami, gotowane, waga kawałka ok. 2 kg, wędzone i przyprawione mięso, gotowane sous-vide, zazwyczaj "czerwone" mięso (często łopatkawołowa, w USA najczęściej mostek wołowy)
takie, które spożywa się w cienkich plasterkach jako dodatek do chleba lub kanapek
Numer artykułu: 061447
Podstawa VPE: kg
Grupa towarowa: 05 - Mięso mrożone / 100 - Wołowina mrożona
Średnie wartości odżywcze na: 100 g
Waga netto: 1 kg
Waga brutto: 1 kg
Głębokość/Szerokość/Wysokość: 0/0/0 mm
Czas przydatności (dni): 119...
Rozbieramy całe bydło, byki, cielęta i jagnięta na pożądane części. Dostarczamy do zakładów produkcyjnych i gastronomii w całej Europie. Produkujemy własną markę - Kebap Lorenz - Naszymi najsilniejszymi produktami są: polędwica wołowa, rostbef, stek z udźca, polędwica cielęca, karkówka cielęca, kawałki wołowe i cielęce, tłuszcz, mięso mielone, przednie ćwiartki byków i cieląt, łopatka, kark, bark.