Niemcy, Breidenbach
...Maszyna łącząca do grubych i cienkich: Maszyna do obierania AMS 533 TWIN jest szczególnie odpowiednia do przetwarzania kawałków z grubymi ścięgnami i skórą, takich jak schab wieprzowy, łopatka wieprzowa, łopatka wołowa lub cielęca oraz gotowany filet wołowy. Zalety Usuwanie ścięgien i skóry za pomocą jednej maszyny Transportery TWIN i specjalnie dopasowane ostrza zapewniają najwyższe możliwe...
Litwa, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Agaras kupuje bydło na Litwie, Łotwie, Estonii i w Polsce. Wydajność rzeźni wynosi 40 bydła/godzinę i 120 świń/godzinę. W ciągu jednej zmiany w zakładzie mięsnym odkostnia się 30-40 ton tusz. Firma eksportuje 66% swoich produktów. Firma posiada certyfikaty ISO 14001:2004, BRC Global Standard dla bezpieczeństwa żywności oraz spełnia kryteria określone w Standardzie McDonald's dotyczące Dobrej Prakt...
Zjednoczone Emiraty Arabskie, Dubai
Niemcy, Taunusstein
...WOŁOWINA Z ZEWNETRZNEJ/WEWNĘTRZNEJ wołowina ŁATA/KOŚĆ Z KOŚCIĄ WOŁOWINA ŁOPATKA WOŁOWINA KŁODOWA wołowina ŁOPATKA ROLADA wołowina Mostek wołowina Mostek z kością Skrzydełko kurczaka wołowina Kręgosłup kość łopatki wołowej kość żebrowa wołowa/kość kostkowa kość mostkowa/mostek wołowy kość barkowa wołowa kość wołowa/kość gniazdowa/kość kolanowa Tłuszcz z mostka wołowego mięsień wołowy z brzucha Więzadło wołowe...
Wielka Brytania, London
...Carcasa i półcarcasa mrożona Corte / Cut Picanha / Kawałek z udźca Coxão duro / Twarda część udźca Coxão mole / Miękka część udźca Lagarto / Okrągła część udźca Alcatra / Udziec Patinho / Kolano Maminha / Ogon udźca Filé mignon / Polędwica (z orzechami) Contra filé / Polędwica wołowa - mrożona Capa de filé / Mrożona pokrywa z kostki Acém / Łopatka (z kością) Vazio / Cienka część brzucha Costelas / Żebra (z kością) Paleta / Łopatka rzeźnicza (z kością) Peito / Mostek (z kością) Pescoço / Szyja (z kością) Osso buco / Osso buco (z kością) Carne moída / Mielone mięso wołowe Rabo de bovino / Ogon wołowy...
Austria, Königsdorf
...Pieczona łopatka wołowa pochodzi z łopatki wołowej. To bardzo aromatyczny kawałek mięsa, który jest na tyle wszechstronny, że można go przygotować w całości jako pieczeń, pokroić na steki i usmażyć na grillu lub na patelni, cienko pokroić do stir-fry lub pokroić w kostkę do wolnego gotowania w duszonym daniu lub zapiekance.
...Pastrami, gotowane, waga kawałka ok. 2 kg, wędzone i przyprawione mięso, gotowane sous-vide, zazwyczaj "czerwone" mięso (często łopatka wołowa, w USA najczęściej mostek wołowy) takie, które spożywa się w cienkich plasterkach jako dodatek do chleba lub kanapek Numer artykułu: 061447 Podstawa VPE: kg Grupa towarowa: 05 - Mięso mrożone / 100 - Wołowina mrożona Średnie wartości odżywcze na: 100 g Waga netto: 1 kg Waga brutto: 1 kg Głębokość/Szerokość/Wysokość: 0/0/0 mm Czas przydatności (dni): 119...
...Hausschlachtene Bio-Wurst i hausschlachtenes Bio-Fleisch z wieprzowiny i wołowiny z własnego gospodarstwa. Ubój odbywa się w ustalonych terminach. Bio-Wyroby mięsne - Polędwica wołowa - Rostbef - Pieczeń wołowa - Pieczeń wieprzowa - Gulasz - Pieczeń w sosie Mięso gotowane - Kości goleniowe - Łopatka - Polędwica - Kotlet - Pieczeń - Golonka - Boczek - Żeberka - Kości mięsne - Mięso wieprzowe...
Niemcy, Aldenhoven
Rozbieramy całe bydło, byki, cielęta i jagnięta na pożądane części. Dostarczamy do zakładów produkcyjnych i gastronomii w całej Europie. Produkujemy własną markę - Kebap Lorenz - Naszymi najsilniejszymi produktami są: polędwica wołowa, rostbef, stek z udźca, polędwica cielęca, karkówka cielęca, kawałki wołowe i cielęce, tłuszcz, mięso mielone, przednie ćwiartki byków i cieląt, łopatka, kark, bark.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania