Francja, Aboncourt-Gesincourt
...Mleko krowie i śmietana pasteryzowane (pochodzenie Francja), Sól, Koagulant mikrobiologiczny, Fermenty mleczne i dojrzewające, Środek wzmacniający: chlorek wapnia. Alergeny Mleko i produkty mleczne (w tym laktoza i białko mleka) Nasze produkty nie są oznakowane jako GMO zgodnie z rozporządzeniami 1829/2003/WE i 1830/2003/WE. Przestrzegamy zasady braku obecności GMO na poziomie 0,9% zgodnie z...
Włochy, Giuliano
...KRĄG Z CIASTA KRUCHEGO: mąka "00", cukier, masło, tłuszcze i oleje roślinne, mąka orzechowa, pasteryzowany żółtko, wodoodporny cukier puder. NADZIENIE: Słodzona ricotta owcza, świeża śmietana, pokrojone w kostkę gruszki, koncentrat gruszkowy.
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Pierniczki ręcznie dekorowane ciasteczka Samochody i Helikoptery. Kolekcja „DZIECKO” - Składniki: mąka, cukier, miód, masło (śmietana pasteryzowana, sól), syrop białkowy (cukier, suszone białko jaj, naturalne barwniki spożywcze [beta-karoten, esencja szafranowa, chlorofil, esencja papryki, karmel, esencja niebieskiej spiruliny, karmin], pasteryzowane całe jajko, środek spulchniający (wodorowęglan sodu, bisiarczan sodu, mąka kukurydziana), kakao w proszku, mielony imbir, cynamon, wanilina (naturalny aromat), kwas sorbowy (konserwant). rozmiar: 7.87 x 5.98 x 5.08 cala Netto: 100...
...Masło letnie (umiarkowanie twarda tekstura) Masło zimowe (twarda tekstura) Twarde masło zimowe (bardzo twarda tekstura) Bardzo twarde masło zimowe (wysoce twarda tekstura) Specyfikacje Typ przetwarzania: 100% pasteryzowana śmietana. Zawartość tłuszczu w mleku min. 82,0% Wilgotność max. 16,0% Termin przydatności do spożycia: 1 rok Kolor: Żółtawy Kształt: Blok Dodatkowe informacje Minimalna ilość...
...Składnik: Pasteryzowane odtłuszczone mleko krowie, pasteryzowana słodka śmietana (40%), sól (1%), wyselekcjonowane kultury mleczarskie. Produkt zawiera laktozę. Temperatura przechowywania: od +2°C do +8°C SF Nr 28/2018...
Francja, Marseille
...NAZWA PRODUKTU: MASCARPONE OPIS PRODUKTU: Kremowa konsystencja w ustach, o lekko mlecznym białym kolorze z odcieniem słomkowym, o słodkim smaku i aromacie mleka oraz śmietany. SKŁADNIKI: Śmietana pasteryzowana (99,40%) i mleko pasteryzowane (0,50%) - Wszystkie pochodzenia włoskiego. Bez dodatku konserwantów. KOREKTOR KWASOWOŚCI: Kwas cytrynowy jednowodny do żywności - E330 (0,10%) ALERGENY...
Wielka Brytania, Birmingham
...Jednostka przetwarzania śmietany Za pomocą tego zbiornika śmietana jest pasteryzowana i obniżana do temperatury dojrzewania. Kultura jest dodawana w tej temperaturze, a dojrzewanie jest kontynuowane.
Ukraina, Vishnevoye
...Możemy dostarczyć surowce do Twojej produkcji o wysokiej jakości i konkurencyjnej cenie, takie jak: koncentrat białka mleka (MPC), odtłuszczone mleko w proszku, proszek serwatkowy, pasteryzowana mrożona śmietana, MPC, kazeinian wapnia, kazeinian sodu itp. Po szczegóły zapraszamy na naszą stronę internetową.
Pasujące produkty
Surowce Mleczarskie
Surowce Mleczarskie
...W zależności od życzenia klienta, nasza firma oferuje różne rodzaje masła, które różnią się zawartością tłuszczu, metodą produkcji oraz obecnością dodatkowych dodatków. Masło to cenny produkt spożywczy, który ma 100% naturalny skład. Surowcem do jego produkcji jest pasteryzowana śmietana. Podczas produkcji masła śmietana jest ubijana lub odwirowywana, aż uzyska gęstą konsystencję. Jako...
... śmietana z organicznego mleka krowiego, kultura maślana, sól nie została dodana. Wartość odżywcza/100g : Energia : 753 kj Tłuszcz całkowity : 83,22 g Węglowodany : 0,85 g Wapń : 15 mg Białko : 0,19 g INFORMACJE O OPAKOWANIU WAGA : 250 g ILOŚĆ W OPAKOWANIU : 20 SZT.