...Pasteryzatory to automatyczne systemy, które systematycznie podgrzewają i schładzają mleko za pomocą wymienników ciepła płytowych, w celu podniesienia temperatury mleka bez degradacji jego cech fizycznych i biochemicznych (witamin i diastaz) oraz składników odżywczych.
... produktów kozi. Mleczarnia posiada znak CE (IT F8W1G CE). Firma specjalizuje się w produkcji serów świeżych, takich jak primo sale, stracchino i robiola, serów dojrzewających oraz ricotty. Produkowane są również jogurty naturalne i owocowe oraz mlekopasteryzowane. Nasza oferta handlowa koncentruje się na serze Orazio, serze półdojrzewającym, odpowiednim do spożycia na stole, sprzedawanym po kilku tygodniach dojrzewania. Sól na sucho oraz dojrzewanie w naturalnym pomieszczeniu sprawiają, że jest on wyjątkowy pod względem cech sensorycznych.
...jak i z zagranicy (głównie mleko niemieckie) oraz sprzedaż, zarówno bezpośrednia, jak i za pośrednictwem agentów, cagliaty przemysłowej z Niemiec, Polski i Litwy, a także FRESZKIEJ CAGLIATY w pudełkach pochodzenia zagranicznego.
Hiszpania, San Felices De Buelna. Cantabria. Spain
2008
5-9
Dostawa: Europa
Produkcja
Lacteos Diego sprzedaje świeżepasteryzowane i homogenizowane mleko. Produktem flagowym jest PROBIOTYCZNY KOKTAJL DIEGO, dostępny w smakach naturalnym, truskawkowym i cytrynowym. Wyprodukowano bez konserwantów i glutenu.