Włochy, Caraglio
... zachować niezmienione smaki dawnych czasów. W naszym sklepie detalicznym w Caraglio, zaledwie kilka kilometrów od Cuneo, dostępne są wszystkie typowe formaty makaronu włoskiego: agnolotti, cappelletti, gnocchi, makaron jajeczny, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin oraz valgranotti z Castelmagno. Przygotowywane wyłącznie z naturalnych składników, takich jak płatki ziemniaczane...
Włochy, Sassano
... zainwestować w tradycję i jakość smaków swojej ziemi. Razem z dziećmi Rosarią, Donatellą i Donato, Salvatore tworzy firmę zdolną dostarczyć na Twój stół autentyczny domowy makaron. Dokładnie tak jak kiedyś. Zawsze bardzo dbamy o to, aby tradycja i jakość były na pierwszym miejscu. Dlatego pakujemy makaron bezpośrednio w firmie, aby każdy produkt mógł pozostać świeży jak świeżo zrobiony. Latem...
Włochy, Olbia
... satysfakcji klienta. Zachowują swoje właściwości zarówno podczas przechowywania, jak i gotowania. Produkty: Mrożony makaron rzemieślniczy: idealny do eksportu i przechowywania. Jest schładzany w momencie produkcji, zachowując wszystkie cechy świeżego produktu. Mrożone seadas: makaron nadziewany serem, do smażenia lub pieczenia, który można doprawić według uznania miodem lub cukrem, lub podawać na słono. Słodkości tradycji sardyńskiej: papassini, amaretti i tiliccas.
Po trzydziestu latach doświadczenia w branży spożywczej firma "dla vècia bulagna" zdołała synergicznie połączyć tradycję, a więc kulinarną koncepcję przekazywaną z przeszłości, oraz innowację, zarówno z punktu widzenia kreatywnego, poprzez różnorodność formatów i nadzień, jak i z punktu widzenia technologicznego, w którym stosowane są wysoko zaawansowane maszyny, które oprócz efektywności zapewnia...
Włochy, Cinisello Balsamo
Z małego laboratorium świeżych makaronów rzemieślniczych, które powstało w 1954 roku, przekształciliśmy się w producenta i dystrybutora produktów rzemieślniczych najwyższej jakości, które starannie wybieramy według kryteriów Jakości i Autentyczności. Nasze hasła to Szczerość, ponieważ wybór surowców jest dla nas najważniejszy w procesie produkcji; oraz Fantazja, ponieważ zawsze poszukujemy nowych...
Włochy, Viareggio
... także raviolo z bardzo świeżym ricottą, raviolo rybnego, dyniowego, a także ziemniaczanego i wariantów wegetariańskich. Posiadamy znak CEE na sprzedaż oraz maksymalną uwagę na przestrzeganie H.A.C.C.P w poszanowaniu odpowiedzialnej produkcji. Zapraszamy do odwiedzenia nas również w sprzedaży detalicznej, gdzie znajdziesz doskonałe sosy, lasagne, nadziewane muszle i wiele więcej.....
Włochy, Alberobello
Włochy, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produkuje wysokiej jakości świeże makarony, które powstają dzięki starannemu doborowi surowców oraz rzemieślniczym procesom produkcyjnym połączonym z innowacjami technologicznymi. Oprócz struktury produkcyjnej, stworzono obszar testowy, w którym sprawdzana jest jakość nowych formatów makaronów, aby spełniały najwyższe standardy jakości. Najlepszym dowodem na jakość świeżego m...
Luksemburg, Luxembourg
Pastificio Bolognese produkuje świeże makarony i zaprasza do ich degustacji w swojej restauracji lub w sklepie z usługami cateringowymi. Restauracja jest szczególnie idealna na rodzinne przyjęcia i inne bankiety. Ponadto, Pastificio Bolognese oferuje również usługę dostawy zimnych potraw przy minimalnym zamówieniu 10 dań lub ciepłych potraw wieczorem przy minimalnym zamówieniu 25 dań.
Włochy, Serradifalco
Miłość i smak tradycji ręcznie robionego ciasta, smak ponadczasowej autentyczności, przyjemność prostoty. Świeże makarony to produkt, który absolutnie nie może zabraknąć na naszych stołach. W przeciwieństwie do makaronu suchego, zachowuje swoje wartości odżywcze. Świeże makarony Pastificio Principe stanowią zatem ważne źródło białka, witamin i błonnika dla zdrowej i zrównoważonej diety. TRADYCJA W...
Włochy, Peschiera Borromeo
PRODUKCJA ŚWIEŻEJ I NADZIEWANEJ PASTY: Używamy składników najwyższej jakości przetworzonych zgodnie z dawnymi przepisami włoskiej tradycji kulinarnej.
Włochy, Vasto
Firma stic srls jest głównie handlowa, posiada wielu klientów z regionu Abruzji, którzy wciąż produkują świeży i suszony makaron według tradycyjnych domowych metod. Świeży makaron produkowany jest codziennie, natomiast makaron suszony wytwarzany jest co tydzień. Mąka, będąca głównym składnikiem makaronu, jest starannie wybierana przez ekspertów jakości z certyfikatem ekologicznym. Firma może...
Włochy, Marsala
Nasza firma została założona w 1998 roku w małym rzemieślniczym warsztacie świeżych makaronów w Marsali. Nasze makarony są produkowane codziennie i zachowują swoją miękkość i świeżość przez cztery dni, jeśli są przechowywane prawidłowo.
Włochy, Padova
PRODUKUJEMY ŚWIEŻE I NADZIEWANE MAKARONY, W DUŻEJ RÓŻNORODNOŚCI KSZTAŁTÓW, TORTELLINI I RAVIOLI W WIĘCEJ NIŻ 40 RÓŻNYCH SMAKACH, W ZALEŻNOŚCI OD DOSTĘPNOŚCI SEZONOWYCH NAJLEPSZYCH WARZYW I WŁOSKICH TRADYCJI KULINARNYCH. PRODUKUJEMY RÓWNIEŻ NOODLE I GNOCCHI, SPAETZLE I GNOCCHI Z SEREM "FIORETTA", SPECJAŁEM KULINARNYM Z GÓR WENECKICH. HANDLUJEMY RÓWNIEŻ WŁOSKIM MAKARONEM, ŚWIEŻYM LUB SUSZONYM, WYŁĄC...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play