Polska, Warszawa, Poland
... świeżego żółtka jaj w różnych potrawach, aby dodać koloru, tekstury i zdolności emulgującej, szczególnie w przygotowywaniu majonezu, sosów, dressingów i croissantów. Z drugiej strony, proszek z albuminy jaj jest używany w różnych produktach, takich jak ryby, mięso i przygotowania ziemniaczane, wyroby piekarnicze oraz słodycze.
...Olej i żółtka jaj nadają majonezowi FlevoTrade bogaty i kremowy smak. Majonez FlevoTrade jest produkowany w nowoczesnych holenderskich fabrykach, które spełniają najwyższe standardy bezpieczeństwa i jakości produktów: BRC (Brytyjska Konsorcjum Detaliczne) IFS (Międzynarodowy Standard Żywności) ISO 22000 (Certyfikacja Systemu Bezpieczeństwa Żywności) Produkt ten spełnia wszystkie wymagania Halal International Control.
Francja, Josselin
... lub żółtka jaj. Dostępne są dwie referencje w zależności od Twojej aplikacji: MixeoGS i Mixeo+ Te dwa gatunki występują również w wersji bio: MixeoGS BIO i Mixeo+ BIO Opakowanie: worek 20 kg. MixeoGS BIO: dostępny również w wiadrze 5 kg.
Francja, Ploërmel Cedex
...Odpowiednik 66 żółtek jaj na kg. Pasteryzowany żółtko jaja jest używane do przygotowywania kremów, lodów, quiche, ciast... Produkt pochodzący z jaj zniesionych we Francji. Butelka 1 kg lub 5 kg.
Belgia, Nivelles
... poprzez spożywanie pokarmów, które ją zawierają: tłuste ryby, żółtka jaj i wątrobę. Niektóre grupy ludzi mają zwiększone zapotrzebowanie na witaminę D : młodzież Poziom witaminy D jest ważny dla młodzieży, ponieważ odgrywa kluczową rolę w wchłanianiu wapnia. Rzeczywiście, szczyt masy kostnej, który decyduje o wytrzymałości kości w późniejszym życiu, osiągany jest około 20. roku życia. Młodzież dzisiaj preferuje aktywności wewnętrzne (komputer, konsola do gier itp.) i nie ma zbyt wielu aktywności fizycznych na świeżym powietrzu, które sprzyjają skórnej syntezie witaminy D. młodzież...
...innowacyjne źródło wapnia Nic nie jest bardziej zrównoważone niż natura - czy istnieje na przykład lepsze opakowanie niż skorupka jajka? Jajko składa się w 15% ze skorupki, w 58% z białka i w 27% z żółtka. W ramach naszej produkcji jaj codziennie powstają ogromne ilości skorup jaj. Skorupki te składają się w 90% z węglanu wapnia, 27 mikroelementów i popiołu. Wykorzystaj tę cenną skorupkę jaj...
Estonia, Kaunas
... przechowywanie/magazynowanie - Naturalny produkt, bez konserwantów i dodatkowych dodatków Sposoby przygotowania: - Wymieszać z wodą - Dodać bezpośrednio do mieszanki Warunki hodowli kur/ Warunki hodowli niosek: - Ekologiczne jaja kurze - Jaja kur z wolnego wybiegu - Jaja kur z podściółki - Jaja kur z klatek Opcje pakowania: - 25 kg Warunki przechowywania: - Termin ważności – 18 miesięcy. Kraj pochodzenia: Litwa Zastosowanie: przy zachowaniu najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności i higieny, w trakcie produkcji utrzymywany jest szeroki zakres zastosowania proszku z żółtek jaj.
Procasa Elow to wiodąca firma w zakresie przetwarzania i sprzedaży ovoproductos, z ponad 55-letnim doświadczeniem w branży spożywczej. Jej misją jest oferowanie produktów pochodnych z jaj o najwyższej jakości, zawsze z naciskiem na zrównoważony rozwój i bezpieczeństwo żywności. Firma wyróżnia się zdolnością do innowacji, wykorzystując nowoczesny sprzęt, taki jak łamacze jaj i automatyczne maszyny ...
Włochy, Messina
... figami i kostkami białej czekolady, pandorato. Zobowiązujemy się używać tylko najlepszych surowców. Żółtka jaj pochodzą od kur hodowanych na wolnym wybiegu, a masło śmietankowe uzyskuje się z odwirowanego surowego mleka krowiego. Nasze mąki są włoskiej wysokiej jakości, a nasze cytrusy pochodzą z renomowanego regionu Paternò, w "Pianie Katania", słynącego z czerwonych pomarańczy, pachnących cytryn i soczystych mandarynek. Nasze Panettoni są owinięte w pyszne materiałowe serwetki. Każdy kęs opowiada historię wielowiekowej tradycji i miłości do autentycznych składników.
...Proszek z żółtek jaj jest wytwarzany z pasteryzowanych żółtek jaj suszonych na spray. Jest bogaty w lecytynę i stanowi dobry emulgator. Suszone żółtka jaj można przechowywać w temperaturze pokojowej, o ile są trzymane w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu, żółtka jaj należy przechowywać w lodówce. Rekonstytuowane żółtka jaj powinny być używane natychmiast lub przechowywane w lodówce i...
Hiszpania, Castuera
Rodzinna firma z siedzibą w Castuera (Extremadura). Od swoich początków skupiła się na produkcji dwóch produktów o dużej tradycji w regionie: nugatu (Turrones Rey) oraz oliwy (Aceite Sierra Serena). TURRONES REY Firma dysponuje liniami produkcyjnymi do nugatu twardego, innej do nugatu miękkiego oraz kolejnej do pozostałych rodzajów nugatu, a także sekcją czekolad, marcepanów, prażonych migdałów ...
Niemcy, Rheda-Wiedenbrück
Zadowoleni klienci, niezawodna wysoka jakość i zrównoważony rozwój to nasze cele. Od ponad 30 lat przekonujemy jako producent płynnych produktów jajecznych. W 1985 roku firma została założona w celu produkcji płynnych produktów jajecznych. Dzięki rosnącemu wykorzystaniu pasteryzowanych jajek świeżych w przemyśle spożywczym oraz naszej filozofii, aby zawsze dawać to, co najlepsze dla naszych kli...
Wielka Brytania, Ashford, Kent
Cucina Finance (UK) Limited oferuje pożyczki osobiste/pożyczki dla firm/finansowanie handlu/pożyczki importowe i eksportowe/pożyczki projektowe dla firm każdej wielkości, od osób prywatnych, przez firmy, po handlowców na całym świecie. Tylko jeden prosty proces, sprawiamy, że finansowanie rozwoju Twojego biznesu jest proste, przejrzyste i uczciwe. Brak żargonu, brak ukrytych opłat Prosty proces z...
Francja, Biguglia
...Sabayon Zuccaru Figues Timut Przepis na 4 osoby ● 6 żółtek jaj ● 100 g cukru U Zuccaru Sucre Gourmand z figami i pieprzem Timut O Mà! ● 8 czarnych fig ● 6 łyżek Muscatu Korsykańskiego Umieść żółtka jaj, Sucre Gourmand z figami i pieprzem Timut O Mà! oraz 4 łyżki Muscatu Korsykańskiego w misce, nad garnkiem z wrzącą wodą. Ubijaj mieszankę przez 5 minut nad kąpielą wodną, aż sabayon...
Belgia, Bruxelles
... pojemności 5 i 10 litrów. Dlaczego warto wybrać majonez DéliBelge? Ponieważ jest produkowany i przetwarzany w Belgii, majonez DéliBelge przestrzega królewskiego dekretu, który wymaga od producentów używania tylko najlepszego oleju rzepakowego i żółtka jaj. Efekt? Po prostu najlepszy majonez dostępny na rynku. Oczywiście, nie tylko jest wykonany z najwyższej jakości składników, ale także smakuje niesamowicie! Lepsze pytanie brzmi, dlaczego NIE wybrać belgijskiego majonezu DéliBelge?
...Majonez jest jednym z najpopularniejszych sosów w każdej kuchni. Wytwarzany jest z oczyszczonego oleju roślinnego, żółtka jaj, musztardy, octu lub soku z cytryny, cukru i soli. Majonez skutecznie podkreśla smak sałatek i dań mięsnych, a także jest popularnym składnikiem przy przygotowywaniu dań bocznych, kanapek i innych przekąsek. Impulse Commodity Trading może zaoferować klientom majonez na...
Reunion, Anand
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
...Nasze lody są wytwarzane z naturalnych składników (świeża śmietana, odtłuszczone mleko, żółtka jaj), bez sztucznych barwników ani aromatów.
Hiszpania, Balaguer-Lleida
ÀNGEL BALDOMÀ S.A. rozpoczęła swoją działalność ponad 60 lat temu z własnymi fermami w Balaguer, w prowincji Lleida, zajmując się produkcją, klasyfikacją i dystrybucją świeżych jaj oraz produktów jajecznych. Posiadamy nowoczesne obiekty, a naszym głównym celem jest uzyskanie jaj o najwyższej jakości. Firma nieustannie się rozwija, jest obecna na rynku krajowym i ma znaczącą produkcję...
DEROVO jest liderem iberyjskim w produkcji produktów jajecznych. DEROVO produkuje jajka płynne, całe jajka, żółtka i białka. Szybko rozwijali swoją ofertę produktów, wprowadzając nowe formy sprzedaży jajek, takie jak jajka w sprayu, jajka gotowane oraz Fullprotein. Grupa DEROVO osiąga przychody w wysokości 60 milionów euro, posiada kilka fabryk w Portugalii: Pombal, Felgueiras, Proença-a-Nova...
Włochy, Santa Maria In Fabriago
... szeroką gamą produktów: od jaj w skorupkach w różnych rozmiarach i systemach hodowli po płynne i proszkowane produkty jajeczne poddane pasteryzacji. Jaja w skorupkach są sprzedawane pod różnymi markami własnymi. Grupa Eurovo od lat jest również liderem w dostarczaniu jaj dla marek własnych. Płynne produkty jajeczne, świeże, mrożone lub kriogeniczne, są dostępne w wielu formatach (karton, worek w...
Francja, Roissy En France
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaj i produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
Producent płynnych, pasteryzowanych produktów jajecznych: HEELEI - ŻÓŁTKO - BIAŁKO Opakowanie: od 2 do 1.000 kg w różnych opakowaniach. Dostępne płynne jaja z wolnego wybiegu, Free Range, Kosher i produkty ekologiczne (Biokontrola BE-BIO-01 Certisys)...
Ukraina, Kyiv
Niemcy, Neumarkt-Sankt Veit
Firma ovofit Eiprodukte GmbH przetwarza jaja na wysokiej jakości, innowacyjne produkty spożywcze od ponad czterdziestu lat. ovofit Eiprodukte oferuje: -Frische Produkte: Eierstange • Eiweiß-Patty • Pure White • Pure Yellow • Chicken´s Finest • Good Morning Egg • American Egg • Easy Egg • Half Egg • Salty Egg -Tiefkühl Produkte: Sandwich-Rührei • Eierstange • American & Good Morning Egg • Bauern...
Estonia, Loo Harjumaa
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. www.eggomuna.ee...
Belgia, Herselt
Eierhandel Holemans to firma rodzinna, która od 35 lat jest prowadzona z pasją i zaangażowaniem. Świeże jaja. Oferujemy również całe jaja, białka, żółtka, gotowane jaja, kolorowe jaja, jaja z wolnego wybiegu, masło, mleko. Cotygodniowe dostawy do piekarni, rzeźni, gastronomii itp. Jako firma rodzinna możecie Państwo liczyć na naszą dobrą obsługę. Zawsze jesteśmy gotowi, aby Państwu pomóc, nawet w weekendy. Możecie również dzwonić w sprawie elastycznych dostaw.
Dysponujemy nowoczesnymi obiektami na każdym etapie procesu produkcji, produkujemy jaja najwyższej jakości. Wytwarzamy produkty jajeczne, przestrzegając najsurowszych norm kontroli i sanitarno-epidemiologicznych, aby oferować naszym klientom produkty o najwyższej jakości i gwarancji. Procasa jest częścią grupy przedsiębiorstw, rozwijając zrównoważony i samowystarczalny krąg we wszystkich obszarach...
Francja, Pedernec
Od 2000 roku OVOCOM rozszerza swoją ofertę handlową na rynku hurtowym w całej Unii Europejskiej, a przede wszystkim we Francji. Jako niezależne biuro sprzedaży jaj, sprzedajemy jaja w skorupkach standardowe, klasyfikowane lub nie, PPA, BIO do pakowania lub przemysłu. Sprzedajemy również wszystkie opakowania przeznaczone do pakowania jaj w skorupkach.
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka do majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. Logistyka GSM +372 53437145...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play