Szwajcaria, Wollerau
... GULASZY DO SZYBKICH ZAPIEKANEK... Szukasz idealnego garnka do drobiu, mięsa, pieczeni, ryżu, makaronu, sosu bolognese, risotto, warzyw, gulaszy, zup, chili con carne, curry, owoców morza, ziemniaków lub roślin strączkowych? Wybierz z naszej gamy garnków zapiekanych w różnych rozmiarach na swoje następne zdrowe kulinarne osiągnięcie. Doświadcz nowego smaku jedzenia, które zachowało swoje właściwości...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido w całości lub połówkach, wykonany z mieszanki mielonego mięsa wieprzowego iberyjskiego, z dodatkiem soli i naturalnych przypraw, wyrabiany i pakowany w naturalną osłonkę. O delikatnym smaku i charakterystycznym aromacie. Z dojrzewaniem powyżej 4 miesięcy, o delikatnym smaku, charakterystycznym aromacie i finezyjnej teksturze. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i...
Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... rezultacie ma charakterystyczną "naturalną mgłę" i zachowuje w pełni swoje właściwości oraz witaminy. Jest to oliwa o aromatycznym i intensywnym smaku trufli. Zaleca się do przygotowywania różnych potraw, takich jak: risotta, makarony, mięsa, jajka sadzone, tortilla i ryby. Nasze oliwy bogate w polifenole zawierają hydroksytyrozol, do którego dodawane są ekstrakty trufli. Termin przydatności do spożycia i okres przechowywania: 24 miesiące.
Francja, Saint Christol De Rodières
...Składniki: - Musztarda Dijon* - 1,4 % Naturalny aromat truflowy* - 1 % Kawałki trufli* * produkty pochodzące z rolnictwa ekologicznego Zalecenia dotyczące użycia: Pieczona cielęcina leśna, nadziewany kapon, jajecznica. Ta musztarda truflowa łączy smak musztardy z aromatami trufli, aby uzupełnić Twoje białe mięsa, grillowane potrawy i ryby. Produkt dostępny w słoikach o pojemności 100 i 200 g.
Francja, Levallois Perret
...Papryka słodka to mała, ostra czerwona papryka o pikantnym, lekko gorzkim i bardzo aromatycznym smaku. Zastosowania papryki słodkiej w kuchni: Dobrze komponuje się z bazylią, kozieradką, anyżem, goździkami, imbirem, czosnkiem, kolendrą, kminkiem, majerankiem, pietruszką, tymiankiem, cynamonem i cebulą. Nadaje aromat i subtelnie podkreśla oliwy z oliwek, zupy, sosy, dodatki warzywne, mięsa czerwone, drób i ryby… Korzyści z papryki słodkiej: Bogata w witaminy C i A, kwas foliowy, potas i witaminę E.
Wizją Food Ingredients Technologies jest tworzenie i produkcja na miarę aromatów i smaków spożywczych, które służą do realizacji i przetwarzania przepisów kulinarnych. W Food Ingredients Technologies jedzenie to nasza pasja, a my wiemy, że dla Ciebie również. Kiedy mówimy o jedzeniu, myślimy o smaku. Serce naszej działalności tkwi w harmonizacji naszego rzemiosła poprzez wykorzystanie...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play