Backprofis nazywają go klejem pszennym lub glutenem pszennym. Klej pszenny to białko zbożowe pozyskiwane z pszenicy. Naturalny pomocnik bez dodatków z...
Mąka glutenowa z kukurydzy jest produktem ubocznym uzyskiwanym w wyniku mokrego mielenia kukurydzy podczas produkcji skrobi kukurydzianej.
Produkt koń...
Hydrolizowany gluten pszeniczny uzyskuje się z mąki pszennej. W procesie tym białko glutenu jest oddzielane od skrobi pszennej. To białko jest enzymat...
Gluten pszeniczny hydrolizowany uzyskuje się z mąki pszennej. W tym procesie białko glutenu jest oddzielane od skrobi pszennej. To białko jest enzymat...
Hydrolizowany gluten pszenny otrzymywany jest z mąki pszennej. W tym procesie białko glutenu jest oddzielane od skrobi pszennej. Białko to jest enzyma...
Mąka glutenowa z kukurydzy jest produktem ubocznym uzyskiwanym w procesie mielenia na mokro kukurydzy podczas produkcji skrobi kukurydzianej.
Produkt...
Mąka glutenowa kukurydziana jest produktem ubocznym produkcji skrobi kukurydzianej, uzyskiwanym poprzez mielenie mokre kukurydzy.
Produkt końcowy to ...
Ziarno małego orkisz jest delikatne. Gotuje się je jak ryż i doskonale komponuje się z sałatkami, warzywami lub mięsem. Wyróżnia się bardzo niską zawa...
Produkt jest wytwarzany przez uwodnienie gęstej mąki pszennej w celu aktywacji glutenu, a następnie zmianę uwodnionej masy w celu wyeliminowania skrob...
Vitalna Gluten Pszeniczna to naturalne białko występujące w pszenicy. Dodawana w małych ilościach do przepisów na chleb drożdżowy, poprawia strukturę ...
Produkt jest wytwarzany poprzez nawilżenie gęstej mąki pszennej w celu aktywacji glutenu, a następnie przekształcenie nawilżonego ciasta w celu usunię...
Mąka T65 to mąka z pszenicy miękkiej, nieco bardziej pełnoziarnista niż mąki T45 i T55. Uzyskuje się ją przez mniej dokładne przesiewanie, co pozwala ...
Opis :
Pszenica miękka (Triticum aestivum), którą produkujemy, jest starannie selekcjonowana pod kątem swoich właściwości piekarskich. Jest idealna d...
Mąka T45, często nazywana "mąką płynną" lub "mąką do wypieków", jest mąką z pszenicy miękkiej, szczególnie drobną i lekką. Uzyskuje się ją z wnętrza z...
Kleber pszenny to białko zbożowe pozyskiwane z pszenicy. (zobacz specyfikację produktu)
Kleber pszenny to białko zbożowe pozyskiwane z pszenicy. Natu...
Bulgur, Nadaj swoim potrawom kulinarną finezję dzięki bulgurowi – czy to jako główny składnik w sałatkach, zapiekankach, czy jako delikatny dodatek do...
Pszenica twarda i miękka w ziarnie
Obowiązujące specyfikacje wspólnotowe dla zakupów w Unii Europejskiej
Specyfikacje zgodnie z komunikatem 2000/C312/...
Mąka pszenna typ 750 pozyskiwana jest z bieszczadzkich gospodarstw rolnych, które posiadają certyfikat ekologiczny. Jest to jeden z najbardziej popula...
Mąka pszenna Typ 550 ,-Dostępna w 1kg, 5kg za 0,47€/kg. -25kg za 0,42€/kg/Odpowiednia do pizzy, chleba kebabowego i wielu innych.
-Cena netto, przy z...