...Nasze mięso jagnięce jest starannie wybierane ze względu na delikatny smak i soczystą teksturę, oferując wyjątkowe doświadczenie kulinarne. Każdy kawałek jest wybierany ze względu na jakość, co zapewnia, że otrzymujesz tylko najlepsze cięcia. Nasze jagnięcina jest idealna do każdej wykwintnej potrawy, zapewniając bogaty i satysfakcjonujący smak, który wzbogaca każde danie. Skupiając się na...
Łotwa, Riga
...Oferujemy 100% halal świeżą schłodzoną jagnięcinę i wołowinę na całym świecie.
Hiszpania, León
Importfrisona SLU to firma eksportowa z siedzibą w León w Hiszpanii, z ponad 15-letnim doświadczeniem w hodowli zwierząt. Eksportujemy owce ASSAF, jagnięta Assaf, owce awassi, lacaune, merino oraz owce do uboju. Oferujemy kozy murciano-granadinas z Hiszpanii, a także rasy alpine i saanen z Holandii lub Francji. Z naszego biura w Niemczech handlujemy bydłem Fleckvieh i Holstein, cielętami oraz cięż...
Hiszpania, Les Preses
Hiszpańska wytwórnia mięsa specjalizująca się w przemysłowej produkcji mięsa jagnięcego. Pracujemy zawsze na zasadach mrożenia i codziennie rozbieramy od 1000 do 1500 zwierząt. Nasze produkty spełniają najwyższe standardy jakości, posiadając certyfikaty BRC oraz IFS. Produkujemy również zgodnie z certyfikatami Halal i przestrzegamy Europejskich Standardów Dobrostanu Zwierząt.
Francja, Capdenac Gare
Firma AVEYRON BOYAUX jest zakładem zajmującym się produkcją jelit. Jelita pochodzące w 98% z mięsa owczego są zbierane w rzeźniach na południu Francji. Są one czyszczone przez skrobanie i solone, a następnie kalibrowane, tubowane, mierzone i ponownie solone. Następnie są pakowane i sprzedawane dużym jednostkom wędliniarskim na południu Francji.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play