Belgia, Wingene
... otrzymali oficjalnie certyfikat ekologiczny dla Europy, USA i Japonii! Energia dla centrum fermentacji Kokoa Kamili pochodzi z energii słonecznej. Pochodzenie: Tanzania Region: Dolina Kilombero Odmiana: Trinitario i Neo-narodowy Wskazówki: Czerwony owoc, kwiatowy (fiołkowy), orzechowy SKU: 5430002193199 CZEKOLADA CZYSTA: 100% ziarna kakao Energia: 550Kcal, 2300kJ Całkowity tłuszcz: 52g w tym Tłuszcz nasycony: 31g Węglowodany: 5g w tym Cukier: 0g Białko: 15g Sól: 0g...
Belgia, Namur
...Składniki: Cukier, Kakao 31%, skrobia naturalna, dekstroza, sól, olej pomarańczowy, guma guar [E412], guma ksantanowa [E415]. Alergeny: Może zawierać śladowe ilości mleka, glutenu, orzechów oraz naturalnych siarczynów z powodu obecności w strefie. Wybór: Torebka - 500 g Energia: 407 Kcal / 1722 Kj Elementy odżywcze: Na 100g Tłuszcz: 7,3g W tym nasycone: 5,1g Węglowodany: 78,6g W tym cukry: 63,3g Białko: 6,8g Sól: 0,48g...
... Monachium, Londynie, Wiedniu, Tokio, Paryżu, Nowym Jorku, Miami itd. Czekolady Charlemagne oferują unikalną gamę, o wysokiej jakości, z naturalną wanilią. Odwiedź naszą stronę internetową, aby uzyskać więcej informacji.
Belgia, Huldenberg
Oryginalność przejawia się na kilku poziomach: - Opakowanie produktu jest oryginalne. BIOCHOC pozycjonuje się jako BIO przekąska czekoladowa. Czekolada BIO sama w sobie nie jest nowością, ale nie była jeszcze pakowana jako przekąska. To opakowanie pozwoliłoby dotrzeć do nowej grupy docelowej, młodych dzieci i nastolatków, a przez nich do ich rodziców, którzy robią zakupy. Również to opakowanie...
Carline łączy innowację, wyrafinowanie i rzemiosło w unikalny i wszechstronny asortyment wyrobów czekoladowych. Z największą starannością dobieramy surowce, z których wiele jest produkowanych specjalnie dla nas. Nasze czekoladowe pokrywy zawierają tylko prawdziwe masło kakaowe i naturalną wanilię. Nasze receptury są nieustannie udoskonalane i starannie stosowane przez wykwalifikowanych...
Belgia, Seneffe
... tradycyjnych chipsów, a ponadto są bogatym źródłem witaminy E. Nasza oferta obejmuje również bio migdały pokryte bio czekoladą oraz rodzinę produktów składającą się z bio batoników czekoladowych, które można delektować się w gorącym napoju lub smakować jak lizak. Bio czekolada jest produkowana lokalnie: w Belgii. Nasze doskonałe ziarna kakao są importowane z małej spółdzielni w Dominikanie.
Belgia, Lokeren
...Pralin'Art produkuje praliny najwyższej jakości na bazie belgijskiej czekolady z 100% masłem kakaowym, naturalną wanilią i bez dodatku tłuszczów. Nasze nadzienie orzechowe zawiera co najmniej 35% orzechów laskowych, a w naszych innych nadzieniach nie stosuje się utwardzonych tłuszczów, które są również wolne od tłuszczów trans. Wszystkie dodane aromaty są naturalne. Firma działa od 2005 roku zgodnie z normami jakości 'international food standard' (IFS).
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play