Belgia, Verlaine
...Jonagold to najlepsza belgijska odmiana. To chrupiące czerwone jabłko z zielonymi i żółtymi akcentami zachwyci zarówno młodszych, jak i starszych dzięki swojemu delikatnemu i wyrafinowanemu smakowi. Możesz je zjeść na surowo lub wykorzystać do gotowania tego słodkiego i soczystego jabłka. Dostępne prawie przez cały rok.
Belgia, Anthisnes
...praliny i mlecznego drewna. Rozkosz, wyrafinowanie i kobiecość spotykają się w tej zapachowej kompozycji sygnowanej przez Mauboussin. SKŁADNIKI Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol Nuta głowy: czerwone jabłko Nuty serca: czerwona piwonia, róża bułgarska Nuty bazy: ambrox, mleczne drewno...
Belgia, Wielsbeke
...O'Bio Bezegaard uprawia borówki i przetwarza owoce ekologiczne. Produkty: Borówki, znane również jako niebieskie jagody, należą do najsmaczniejszych owoców, jakie można jeść. Oprócz borówek na Bezegaard uprawia się i przetwarza wiele innych owoców. Czerwone porzeczki, białe porzeczki, czarne porzeczki, maliny, jeżyny, śliwki, jabłka, gruszki, wiśnie, czereśnie, orzechy laskowe, pigwy, nieszpuły, morwy. Ekologiczne dżemy bez sztucznych dodatków, bez cukru buraczanego czy trzcinowego, ale z zagęszczonego soku z agawy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania