LE PATE BASQUE.
100g Emocje z dzieciństwa powrócą, Twoje najsmaczniejsze wspomnienia z pikniku na wsi, ten Pâté Basque o subtelnym smaku papryki Espe...
Nasza krem truflowy z grzybami to unikalny produkt.
Idealny do smarowania na kanapkach lub grzankach jako aperitif, jako dodatek do makaronu, risotto,...
Pyszna i zdrowa pasta pomidorowa przygotowana na bazie ciecierzycy, pieczonych warzyw takich jak marchew, cebula, seler z dodatkiem suszonych pomidoró...
Pasta z Karczocha i Tuńczyka Calvi – Uzyskana z najlepszych filetów tuńczyka zmieszanych ze świeżymi sercami karczocha.
Nasza Pasta z Karczocha i Tuń...
Pasta z zielonych oliwek François Roméo nie ma już nic do udowodnienia. Produkt niezbędny, pasta z oliwek jest prosta i skuteczna. Często mylona z tap...
Ciasto filo Milbrick jest bardziej miękkie i jedwabiste. Delikatne i chrupiące opakowania do nadzień, które można przygotować według własnej kreatywno...
Możemy zaoferować mrożone kraby, dorsza, łososia i mielonego homara. Minimalna ilość zamówienia wynosi 1,2 tony. Dostępne są mieszane palety.
Mielone ...
Ten przepis jest niewiarygodnie prosty (oczywiście z użyciem nabojów z N2O do bitej śmietany) i stanowi doskonałą przekąskę dla osób, które chcą delek...
Bakłażany są bogate w błonnik, witaminy i minerały. Nasza pieczona pasta z bakłażanów zatrzymuje te składniki odżywcze i oferuje pyszny smarowidło.
B...
Bakłażan biologiczny, znany pod nazwą łacińską Solanum Melongen, należy do rodziny psiankowatych. FRDP wprowadza systemy uprawy bakłażana biologiczneg...
Płynny organiczny regulator wzrostu roślin na bazie wermikompostu o złożonym składzie, właściwościach mikro- i biofertylizatorów do moczenia materiału...
Intensywny smak i żywe kolory wiosennych warzyw łączą się z delikatnością miecznika w daniu, które wyraża całą esencję kuchni południowej. To bogaty i...
autentyczne, pikantne, ręcznie robione tajskie Khao Soi Gai. Lekki, szybki i smaczny
Zalecenia dotyczące przygotowania
Nasza pasta z bakłażana to pra...
Mąka "00", woda, zakwas (naturalne drożdże z mąki pszennej typu 0 w proszku, drożdże, mąka ze słodowanych zbóż), sól, olej słonecznikowy, oliwa z oliw...
Typowe dla Molise, Abruzji i Apulii, cavatelli są głównym składnikiem przepisu, który łączy w jednym daniu najlepsze tradycje różnych części Włoch, ni...