Belgia, Bruxelles
... semi-rase) jest doskonała zarówno dla kuchni profesjonalnych, jak i domowych. Jej praktyczne opakowanie zapewnia łatwe manewrowanie i optymalne przechowywanie. Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym szefem kuchni, czy amatorskim kucharzem, ta ogon wieprzowy jest niezbędnym wyborem dla uzyskania wysokiej jakości wyników kulinarnych.
Belgia, Mouscron
...Horemeat to firma zajmująca się importem i eksportem certyfikowanych mięs, z siedzibą w Belgii, na Międzynarodowym Targu Mouscronnois. HOREMEAT oferuje szeroki wybór wyjątkowych mięs oraz wysokiej jakości foie gras. Importujemy mięso irlandzkie od grupy Dawn Meats i zajmujemy się jego krojeniem oraz porcjowaniem dla sektora Horeca. Naszymi klientami końcowymi są hurtownicy i restauratorzy...
... kiełbasy ardeńskie, wszystko jest wytwarzane w nowoczesnych warsztatach spełniających normy CEE. Nasze wysokiej jakości mięso wieprzowe, pochodzące z rolnictwa ekologicznego, dostępne jest pod markami Ardenne BIO, Porc Fermier oraz Porc Plein Air. Dostarczamy również producentom, którzy mogą wykorzystać mięsa z naszych trzech sektorów.
Belgia, Oevel
W Bens produkujemy przetworzone mięso wieprzowe oraz tusze wieprzowe. Nasza firma ubożę do 20 000 świń i produkuje 1000 ton mięsa tygodniowo, a wśród naszych klientów znajdują się zarówno lokalni rzeźnicy wysokiej jakości, jak i duże międzynarodowe firmy mięsne. Nasza szeroka i konkurencyjna oferta produktów wieprzowych może być dostarczana zarówno na świeżo, jak i mrożona. Bens działa zgodnie z najsurowszymi normami jakości. Dzięki nowoczesnym zautomatyzowanym zakładom produkcyjnym, własnym chłodniom i zamrażarkom oraz efektywnemu transportowi jesteśmy do Państwa dyspozycji każdego dnia!
Belgia, Aubel
... - Kontrolować jakość: Aby uzyskać produkt wysokiej jakości, wszystkie etapy produkcji muszą być realizowane z kompetencją i savoir-faire. - Innowować: Świat smaków jest nieograniczony... Regularnie eksplorujemy nowe kulinarne ścieżki dostosowane do ewolucji gustów konsumentów. - Wsparcie: Nasi handlowcy pomagają i wspierają Cię w jak najlepszym ożywieniu Twojego biznesu Chcesz wprowadzić naszą markę AUBEL do swojego biznesu? Kupować nasze wędliny hurtowo lub pakowane pod własną marką (private label)? Skontaktuj się z nami i porozmawiajmy o Twoim projekcie.
Belgia, Grobbendonk
Firma mięsna P. Wils jest „specjalistą” w zakresie rozbioru głów wieprzowych i jest uznawana za udaną rzeźnię dostarczającą świeże lub mrożone mięso wieprzowe dla przemysłu przetwórstwa mięsnego. Około 75% produktów jest eksportowanych na całym świecie. W zależności od wymagań klienta, spełniamy określone cięcia, zawartość tłuszczu lub specjalne opakowania. Silna automatyzacja naszego procesu produkcyjnego oraz produkcja w linii pozwala nam dostarczać produkt ekonomiczny i wysokiej jakości, z poszanowaniem najsurowszych norm higienicznych.
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Belgia, Mons
...Oferujemy również nasze usługi restauratorom i innym firmom cateringowym, z którymi zobowiązujemy się do zapewnienia wysokiej jakości obsługi, zwracając szczególną uwagę na monitorowanie i terminowe dostarczanie zamówień.
Belgia, Chaineux
...Założona w 1978 roku, rodzinna firma D’Argifral specjalizuje się w produkcji i sprzedaży gotowanych wędlin wieprzowych. Wiedza przekazywana przez kilka pokoleń rzemieślników, połączona z nowoczesnym parkiem maszynowym, pozwoliła D’Argifral oferować produkty o wysokiej jakości, dostępne w tradycyjnych i/lub samoobsługowych działach u swoich klientów. Firma D’Argifral, obecnie uznawana i ceniona za swoje gotowane szynki oraz specjały wędliniarskie, zawdzięcza swoją renomę przedsiębiorczości trzech pokoleń.
Belgia, Antwerpen
...INTERVLEES stał się jednym z najważniejszych europejskich importerów/dystrybutorów mięsa. INTERVLEES specjalizuje się w międzynarodowym pozyskiwaniu i marketingu mięsa wysokiej jakości, co osiągamy dzięki naszemu zaangażowaniu i niezawodnym relacjom z kluczowymi międzynarodowymi producentami. Nasze produkty: wołowina, jagnięcina, wieprzowina, dziczyzna i drób.
Belgia, Sankt Vith
... bydła (Limousin i Belgijski Biały Niebieski), czy młodych bydła wyselekcjonowanych w ramach naszego programu Premium, zawsze znajdziesz odpowiedni produkt wysokiej jakości. Oferujemy te zwierzęta nie tylko w ćwiartkach, ale także w kawałkach. Specjalizujemy się w produkcji surowców, takich jak na przykład pokrojony gulasz wołowy, sekcje 60/40, 70/30, 90/10, a także boczki wołowe, byki i tłuszcz wołowy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play