Belgia, Bruxelles
... zarówno dla kuchni profesjonalnych, jak i domowych. Jej praktyczne opakowanie zapewnia łatwość w obsłudze i optymalne przechowywanie. Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym szefem kuchni, czy amatorskim kucharzem, to mięso jest niezbędnym wyborem dla uzyskania wysokiej jakości wyników kulinarnych.
Belgia, Mouscron
...Nasza firma istnieje od 1997 roku, ale dopiero w 2005 roku, po przeniesieniu się do M.I.M., mogliśmy rozwijać się w kierunku produkcji i dystrybucji hurtowej oraz półhurtowej w Belgii. Jesteśmy bardzo wymagający, jeśli chodzi o smak i jakość naszych mięs przeznaczonych do produkcji szaszłyków. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym czerwone mięso wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe. Sprzedajemy również foie gras. Nasze mięsa są certyfikowane jako ekologiczne i eksportowane na świeżo.
Belgia, Waterloo
Import i eksport mięsa wołowego najwyższej jakości: Oferujemy świeżą lub mrożoną wołowinę. Dostępne certyfikaty: Angus Beef; Halal; Bio. Importujemy z Argentyny, Brazylii, Urugwaju i Paragwaju. Nasze marki: Urien Loza, Rioplatense, Estancia Norte, Frimsa, Quickfood.
Belgia, Fleurus
... uczestniczenia w uboju oraz odwiedzenia naszych warsztatów, aby zobaczyć proces rozbioru. Nasi klienci mogą więc upewnić się, że ubój odbywa się zgodnie z zasadami rytualnymi. Nasz zespół składa się z 20 osób. Zespół rzeźników przetwarza dziennie około 40.000 kg. Posiadamy zamrażarkę, która pomieści około 1870 palet. Naszymi priorytetami są mięso wołowe, cielęce, jagnięce i drobiowe.
Belgia, Tienen
Hurtownia mięsna Jos Leemput to firma rodzinna, która specjalizuje się w handlu i krojeniu mięsa wieprzowego, cielęcego, jagnięcego i wołowego w Tienen. Dostarczamy głównie do supermarketów i rzeźni w szerokim regionie wokół Tienen, ale także w pozostałej części Belgii. Wszystkie nasze mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce i cielęce w Tienen jest przetwarzane z rzemieślniczą starannością. Żywe...
Belgia, Geel
... konsumentów: Świeże mięso cielęce, wołowe, wieprzowe, jagnięce, końskie, kozie i drobiowe, odkostnione lub porcjowane, luzem, pakowane próżniowo lub w atmosferze ochronnej. Gotowe produkty mięsne ze wszystkich rodzajów mięsa: pieczone, gotowane lub nawet smażone.
Belgia, Geel
Belgijska grupa Sopraco należy do czołowych dostawców mięsa w Europie. Grupa Sopraco dostarcza mięso na zamówienie dla dużych sieci handlowych, sklepów, rzeźni oraz gastronomii: mięso cielęce, wołowe, wieprzowe, kozie, dziczyznę i drób. Szeroki asortyment produktów mięsnych obejmuje zarówno części techniczne, jak i porcjowane, świeże, mrożone, przetworzone lub gotowane mięso, aż po pakowanie w atmosferze ochronnej.
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Belgia, Alken
...SCHEPERS jest uznawanym producentem wędlin od trzech kwart wieków, specjalizującym się w solonej i wędzonej charcuterie najwyższej jakości. Naszym absolutnym hitem jest filet d'Anvers extra, wołowe wędliny. Wszystkie nasze produkty są przesiąknięte rzemiosłem i pasją. Stare rzemieślnicze przepisy są tutaj łączone ze świeżymi surowcami oraz najnowocześniejszymi metodami i środkami produkcji...
Antwerpska Super Rzeźnia ASB AMIC sprzedaje mięso osobom prywatnym, ale także dostarcza do restauracji. Możesz również zwrócić się do rzeźnika w sprawie sprzedaży mięsa detalicznie.
Belgia, Sint-Truiden
...Jeśli zamawiasz od niedzieli do środy, otrzymasz mięso w ciągu 24 do 48 godzin po opuszczeniu naszego warsztatu. Wszystkie zamówienia są dostarczane schłodzone i świeże dzięki dostawie DHL Express! Każdy kawałek jest autentyczny, starannie wyselekcjonowany i ręcznie krojony.
Belgia, Zele
Theo Bauwens SA to firma rodzinna założona w 1909 roku, kierowana już przez czwartą generację. Jesteśmy jednym z największych producentów wędlin gotowanych w Europie. Nasza reputacja w zakresie wyjątkowej jakości i higieny potwierdzona jest certyfikatem IFS (International Food Standard) oraz weryfikowana przez nasze akredytowane laboratorium mikrobiologiczne i laboratorium chemiczne. Nasze produkt...
Belgia, Oostende
Meco nv wyróżnia się w sztuce rzemiosła. To w pełni wyraża się w naszym nowym warsztacie rzeźnickim. Tutaj przetwarzamy tusze zarówno wieprzowe, cielęce, jagnięce, jak i wołowe. Na podstawie ustalonych kart cięcia nasi rzeźnicy przystępują do pracy, aby wydobyć wszystkie części i przygotować je do sprzedaży. W ten sposób przygotowujemy każdy kawałek mięsa do porcjowania lub sprzedaży detalicznej...
Belgia, Ciney
Boucheries Toufrais znajdziesz w supermarketach AD Delhaize, gdzie możesz zamówić mięso wołowe białoniebieskie z Belgii, gwarantowane jako naturalne, bez hormonów i antybiotyków. To samo dotyczy mięsa cielęcego, jagnięcego i wieprzowego.
Belgia, Bruxelles
Viangro grupa ma dwa główne obszary działalności: przetwarzanie produktów mięsnych oraz produktów garmażeryjnych (pod nazwą TASTYFOOD), skierowanych na rynki Foodservice i Retail. Bardzo przywiązana do obsługi, Viangro rozwinęła również trzecią działalność: dystrybucję produktów ultra świeżych za pośrednictwem własnej organizacji logistycznej: Easy Fresh Logistics. Mięso wołowe i wieprzowe oferowane przez Viangro pochodzi głównie z hodowli w 100% belgijskich.
Belgia, Antwerpen
Belgia, Izier
Odkryj prawdziwe naturalne wędliny z Durbuy: Posiadamy szeroki asortyment wędlin i wyrobów rzemieślniczych, wszystkie produkowane w TRADYCYJNY sposób. Odkryj autentyczny smak! Wszystkie nasze wędliny są wytwarzane ręcznie. U nas nie ma przemysłowego solenia, tylko tradycyjnie. Wędzenie również odbywa się w sposób tradycyjny, z użyciem trocin dębowych. Cobourg: Serce szynki, ręcznie solone na sucho...
Belgia, Wayaux (les-Bons-Villers)
Firma Van De Walle została założona w 1954 roku przez Gilberta Van De Walle, dziadka obecnych właścicieli. Od momentu powstania ta rodzinna firma przeszła wiele zmian. Na początku Van De Walle zajmowała się wyłącznie tuszami bydła i świń, a z biegiem czasu firma zaczęła inwestować w produkcję coraz bardziej przetworzonych produktów, które są sprzedawane głównie rzeźnikom, ale także dużym sieciom h...
Belgia, Roeselare
Szukasz pysznego, świeżego mięsa, od najmniejszych, najsmaczniejszych kawałków po produkty do dużych kuchni w dużych ilościach? W takim razie 't Vleeshuis to idealne miejsce dla Ciebie. 30 lat doskonałej obsługi Nasza sprzedaż detaliczna i hurtowa po 30 latach stała się uznaną marką zarówno wśród klientów indywidualnych, jak i różnych instytucji. Tę doskonałą reputację zawdzięczamy nie tylko jako...
Belgia, Sankt Vith
Belgia, Izegem

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play