Belgia, Fernelmont
...- Sprawiedliwego i równego wynagrodzenia dla różnych uczestników branży, - Zrównoważonego, belgijskiego i przejrzystego łańcucha dostaw, - Ściśle kontrolowanych standardów ekologicznych. I to nie wszystko…: - Jakościowa i lokalna pasza, - Zdrowie poprzez profilaktykę i naturalne leczenie, - Jasne kurniki z wyłącznie naturalną wentylacją, - Program zagospodarowania przestrzeni zewnętrznych. Nie wahaj się odwiedzić naszej strony internetowej, aby dowiedzieć się więcej o naszej historii i produktach.
Filip i Annemie zapraszają do swojej rzeźni w Boekhoute, aby zaoferować Państwu świeże mięso. Kulinarna Rzeźnia Filip i Annemie oferuje szeroki asortyment zarówno świeżego mięsa, jak i wędlin, serów oraz potraw gotowych. Można u nas również skorzystać z usług w zakresie przygotowania zimnych i ciepłych dań. Oferujemy także mięso z jelenia. Jelenie są w pełni przetwarzane w rzeźni.
Belgia, Liège
...Aby lepiej Państwu służyć, od około dwudziestu lat specjalizujemy się wyłącznie w mięsie jagnięcym. A. Lonhienne to mięso "naturalne" w najlepszym wydaniu, o smaku i delikatności, które nigdy nie miały sobie równych! Mieszkając w pobliżu rzeźni w Liège, dysponujemy bardzo korzystną infrastrukturą, zarówno pod względem komunikacji (autostrady-rzeka-lotnisko), jak i profesjonalnych instalacji. Z naszych chłodni przechodzimy przez nasze warsztaty rzeźnicze, aż do wysyłki, gdzie co tydzień, w codziennych dostawach, przewija się ponad 55000 kilogramów mięsa z różnych źródeł.
Belgia, Beringen
... klientów. Firma wzbudziła entuzjazm na rynkach krajowych i międzynarodowych. Współpracuje również z hurtowniami słodyczy w Wielkiej Brytanii oraz firmami zajmującymi się importem i eksportem na całym świecie, dzięki jakości dostarczanych produktów. Pod kierownictwem wybitnych mentorów firma rozwijała się w zawrotnym tempie. Dostarczamy produkty znanych międzynarodowych marek, takich jak...
Belgia, Mouscron
Horemeat jest firmą zajmującą się importem i eksportem certyfikowanych mięs, z siedzibą w Belgii, na Marché International Mouscronnois. HOREMEAT oferuje szeroki wybór wyjątkowych mięs oraz wysokiej jakości foie gras. Importujemy mięso irlandzkie od grupy Dawn Meats i zajmujemy się jego krojeniem oraz porcjowaniem dla sektora Horeca. Naszymi klientami końcowymi są hurtownicy i restauratorzy...
Belgia, Meix-devant-Virton
Oprócz tradycyjnej rzeźni, z dumą oferujemy Państwu szeroki wybór wykwintnych, rzemieślniczych wędlin, suszonego mięsa i domowych produktów wędzonych. Oferujemy również usługę gotowych posiłków.
Belgia, Aubel
G H L GROUPE jest hurtownią mięsa, która oferuje różne produkty, takie jak mięsa (wołowina, wieprzowina, cielęcina, jagnięcina) przetwarzane na różne sposoby (mięsa krojone, mielone) i w różnych formach (fondue, świeże, mrożone). Firma, znana również jako Jean Gotta, posiada różne marki związane z konkretnymi projektami i potrzebami: l’Equilibrium (mięso przetworzone w celu uzupełnienia...
Belgia, Ravels
... uboju, kury te są pakowane do sprzedaży detalicznej i hurtowej lub krojone do dalszego przetwarzania. Nasze produkty z kur zupowych, w tym filet i mięso, wyróżniają się wyjątkowym smakiem kurczaka oraz bardziej zwartą strukturą. Ta cecha czyni nasz produkt unikalnym i zapewnia niespotykane możliwości zastosowania oraz wartość dodaną w przetwarzaniu w istniejących przepisach na kurczaka.
Belgia, Liège
W JO DESSART jesteśmy hurtownikami drobiu i dziczyzny dla profesjonalistów od 1959 roku. Dostarczamy wszelkiego rodzaju dziczyznę i drób, wyłącznie w hurcie. Dostawy mogą być realizowane zgodnie z życzeniem klienta.
Belgia, Bruxelles
...%). Praktykowany jest również ubój rytualny. Linie uboju i instalacje do cięcia są nieustannie odnawiane i często dostosowywane do najnowszych technologii, co wiąże się z dużymi inwestycjami. Wymogi sanitarno-epidemiologiczne są jednymi z najsurowszych.
Belgia, Mouscron
Firma Devameat jest specjalistą w dziedzinie mięsa: produkty mielone lub przygotowane, grill, steki, kiełbasy. W naszym warsztacie mięso jest porcjowane i pakowane. Fondue, dania dla smakoszy lub zestawy grillowe to niektóre z naszych potraw gotowych.
Belgia, Tongeren
Slagerij Bovie oferuje czyste mięso wysokiej jakości o unikalnym smaku. Rzemiosło i różnorodność. To, co charakteryzuje Slagerij Bovie, firmę z ponad 40-letnim doświadczeniem w Tongeren. Właściciel Nicolas Bovie prowadzi trzy sklepy w Tongeren i Hasselt, a swoje wyroby mięsne przygotowuje samodzielnie w warsztacie znajdującym się za biurami na Plein 8 w Tongeren. W warsztacie rzeźni...
Belgia, Robertville
W sezonie oferujemy szeroką gamę produktów dziczyzny dostępnych zarówno dla klientów indywidualnych, jak i profesjonalistów z branży HORECA. Aby w pełni zaspokoić Państwa potrzeby, na tej stronie znajdą Państwo kompletną listę wszystkich dostępnych produktów dziczyzny: mięso dziczyzny, udziec sarny z kością, pieczeń z sarny, łopatka sarny z kością, świeża polędwica i żebra sarny, świeży baron...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Belgia, Beveren-Leie
Goossens NV jest aktywna w uboju i sprzedaży świń. Tusze są przetwarzane i sprzedawane jako świeżo pokrojone i odkostnione kawałki w rzeźni. Dodatkowo oferta obejmuje również pakowane i mrożone mięso. Firma Goossens prowadzi politykę z uwagą na ludzi, bezpieczeństwo żywności, jakość, dobrostan zwierząt oraz środowisko.
Belgia, Stembert
... doświadczona kadra jest do Twojej dyspozycji, aby przekształcić mięso w pożądaną przez Ciebie formę: steki, kiełbasy, pasztety... Od farmy do naszych zakładów, nasz szef sam wybiera mięso wysokiej jakości, które znajdziesz na swoim talerzu. To właśnie ta gwarancja jakości sprawiła, że PG Vian zyskał uznanie za swoje poważne podejście do bezpieczeństwa i jakości swoich produktów. Konsument się nie myli. Smakuje i wraca.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Belgia, Nassogne
Magerotte to firma rodzinna, która oferuje ponad sto dań mięsnych, wędlin i wędzonek, codziennie wystawianych na sprzedaż w ich sklepie. Nieustanna dążenie do doskonałości, skrupulatna troska o zachowanie cennych tradycji z przeszłości, stałe przywiązanie do ardeńskiego terroir, otwartość umysłu i antykonformizm stanowią filozofię firmy, która zawsze kierowała tą starą tradycyjną firmą.
Hala Rzemieślnicza to renomowana placówka, znana z profesjonalizmu swoich pracowników, którzy z przyjemnością zaproponują Państwu różnorodne produkty i usługi, takie jak: rzeźnictwo, wędliniarstwo, serowarstwo, kanapkarnia, piekarnia. Można również liczyć na catering o bardzo wysokiej jakości, który przyczynił się do renomy tego miejsca.
Belgia, Oostende
... pozwala zachować pełnię smaku i znacznie wydłuża czas przechowywania. To są święte zasady Fag, credo Fag, od którego nie odstępuje się ani na krok. Nie przeszkadza to w tym, że można zaoferować aż 132 pyszne warianty pasztetów, zarówno na bazie mięsa, dziczyzny, drobiu, ryb, jak i wegetariańskich! To jest Fag Creative Foods, firma rodzinna z głębokimi korzeniami w długiej tradycji produktów wysokiej jakości.
Belgia, Aalter
W rodzinnej atmosferze produkujemy kawałki wieprzowiny całkowicie zgodnie z życzeniami klienta i zgodnie z przepisami prawnymi.
Belgia, Ciney
Boucheries Toufrais znajdziesz w supermarketach AD Delhaize, gdzie możesz zamówić mięso wołowe białoniebieskie z Belgii, gwarantowane jako naturalne, bez hormonów i antybiotyków. To samo dotyczy mięsa cielęcego, jagnięcego i wieprzowego.
Belgia, Moeskroen
...Aby zapewnić ciągłość i jakość dostaw żywych bydła, NV DEBAENST dysponuje gospodarstwami hodowlanymi w Flandrii i Walonii. Wszystkie mięsa pochodzą od bydła hodowanego zgodnie z wymaganiami specyfikacji Meritus i/lub Promeat. Organizmami kontrolnymi są SGS lub Procerviq, które nadzorują farmę, zakład ubojowy oraz punkt sprzedaży, aby upewnić się, że wołowina spełnia wymagania narzucone przez...
Belgia, Wayaux (les-Bons-Villers)
... handlowym i kilku restauracjom. Aby zapewnić naszym zwierzętom jak najmniejszy stres i umożliwić nam kontrolowanie całego procesu produkcji, sami przewozimy nasze zwierzęta do rzeźni. Po dokonaniu uboju w naszych warsztatach dostarczamy produkty za pomocą naszej własnej floty chłodni. Zarządzamy całym procesem od A do Z...
Belgia, Tielt
Debra-Group ma siedzibę w Tielt i jest jedną z największych firm zajmujących się ubojem i produkcją wieprzowiny w Belgii. Debra-Group składa się początkowo z rzeźni, ale ma także własny dział rzeźnicki i dział mrożonek.
Belgia, Torhout
Od założenia w 1933 roku, rzeźnia drobiu Lammens NV rozwinęła się w jedną z najważniejszych rzeźni w sektorze drobiarskim. Zarówno na rynku krajowym, jak i daleko poza jego granicami, firma rodzinna Lammens NV jest postrzegana jako wiodący partner w zakresie jakości i śledzenia pochodzenia w sektorze świeżych i mrożonych produktów drobiowych.
Belgia, Antwerpen
Derycker Daniël rozpoczął działalność w 1972 roku jako hurtownia mięsa. W latach 90-tych do asortymentu dodano mrożone produkty rybne. Derycker oferuje szeroki asortyment świeżego mięsa: wołowina, wieprzowina, jagnięcina, dziczyzna i drób, a także mrożone mięso i mrożoną rybę: filety rybne, obrane krewetki, krewetki królewskie i scampi.
Belgia, Bruxelles
... klientów indywidualnych. Usługa dostawy funkcjonuje od kilku lat i realizuje dostawy na terenie całego Brukseli oraz jej szerokiej okolicy. Twoja ulubiona restauracja z pewnością jest klientem Rzeźni Romain! Nasze zespoły rzeźników oraz dostawców przeszły szkolenie z zakresu higieny i czystości w pracy. Wszystkie nasze pojazdy są wyposażone w nadajniki, które umożliwiają kontrolowanie temperatury w lodówkach w dowolnym momencie dostawy.
Belgia, Villers la Ville
La Maison Courtain oferuje szeroki wybór produktów: mini kiełbaski, małe białe kaszanki, ziołową marynatę, usługę kanapkową, serowarnię i dania cateringowe.
Belgia, Hannut
Hougardy Distribution jest hurtownikiem drobiu, wędlin, mięs suszonych, dań gotowych, sałatek gotowych oraz produktów dla sklepów kanapkowych i rzeźników dla sektora horeca i zbiorowego żywienia.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play