Belgia, Mouscron
...subtelny akcent kwasowości, typowy dla kawy kolumbijskiej. Następnie zachwyci cię jego delikatna struktura i długi posmak bez goryczy. Vittorio to także imię pierwszego przedstawiciela 6. pokolenia.
Belgia, Wijnegem
... herbacie, mleku, cukrze i ciastkach, ale także o produktach do konserwacji i jednorazowych. Wraz z serwisem! Razem z Państwem ustalamy, jakie rozwiązanie będzie idealne dla Państwa firmy, lokalu gastronomicznego lub marki prywatnej. Nasze ziarna kawy przechodzą przez cały proces jakościowy, zanim trafią do nas, aby zostać wypalone. Ziarna są palone na średnio, ponieważ w ten sposób lepiej zachowują...
Belgia, Uccle
...Wymaga to użycia surowych, wysokiej jakości materiałów, które są przetwarzane w naszych warsztatach, takich jak wanilia, która jest infuzowana, karmel, który jest robiony ręcznie, oraz ziarna kawy, które są ponownie palone dla dodatkowego smaku,... W konsekwencji, Sikou został uznany za Rzemieślnika przez „Komisję Rzemieślniczą” w Belgii i jego produkty uzyskały certyfikat 100% organiczny, mimo że...
Belgia, Roeselare
... maszyny, a nie odwrotnie. Dosłownie i w przenośni jesteśmy zaangażowani w cały proces produkcji. Starannie wyselekcjonowane ziarna są palone przez 12 do 14 minut w temperaturze od 180 do 220°C, w zależności od składu. W tym czasie przeprowadzane są stałe kontrole, aż do osiągnięcia odpowiedniego aromatu. Innymi słowy, aż będziemy zadowoleni z rezultatu i uznamy go za godny tego, by Państwo go spróbowali. Chcemy, abyście Państwo doświadczyli tej samej przyjemności z kawy, jaką my odczuwamy.
Belgia, Athus
Nasza firma od lat wyróżnia się w dziedzinie tradycyjnego rzemieślniczego palenia kawy. Wszystkie nasze kawypalone na zamówienie, aby zapewnić maksymalną świeżość. Oferujemy również szeroki wybór herbat (zielona, czarna i biała, rzadkie). Sprzedajemy różne akcesoria (młynek, zestaw filtracyjny itp.). Wszystkie nasze kawy są dostępne dla naszych klientów detalicznych, horeca oraz firm.
Belgia, Beveren-Roeselare
Kawy z HET AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS są dzisiaj nadal palone w tradycyjny sposób. Trzymają się rzemieślniczego procesu palenia, ponieważ wiedzą, że jakość, smak i delikatność są niezrównane. Ich kawy są dlatego bardzo lekkostrawne i łagodne dla żołądka. Nie interesują ich duże zapasy palonej kawy. HET AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS preferuje świeżą kawę i dlatego trzyma swoją kawę w postaci ziaren tak...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play