Belgia, Andenne
...Oznacza to, że niektóre parametry fizykochemiczne, takie jak reaktywność - skład chemiczny i jednorodność rozkładu wielkości cząstek - są ważne dla efektywnej produkcji betonu kompozytowego autoklawowanego. Wapno palone jest niezbędne w procesie tworzenia piany, ponieważ reaguje natychmiast z wodą i proszkiem aluminiowym. Oznacza to, że niektóre parametry fizykochemiczne, takie jak reaktywność - skład chemiczny i jednorodność rozkładu wielkości cząstek - są ważne dla efektywnej produkcji betonu kompozytowego autoklawowanego.
Belgia, Mouscron
Torréfacteur de café depuis 1896, Storme ma smak espresso. Na naszej stronie e-commerce dla profesjonalistów znajdziesz szeroką gamę kaw wysokiej jakości (Impérial, Moka, Dessert,...) w ziarnach lub mielonych pochodzących z różnych regionów (Peru, Brazylia, Gwatemala,...). Storme oferuje również szeroką gamę produktów przydatnych dla firm: ciastka, czekolada, mleko, cukier, napoje orzeźwiające, zu...
Belgia, Ham-sur-Heure
Firma CONECO specjalizuje się w dostarczaniu wszelkich innych materiałów luzem do budownictwa, takich jak piasek, żwir, cement, wapno palone itp. Firma CONECO specjalizuje się również w dostarczaniu surowców dla przemysłu stalowego (wapno palone, węglan wapnia). W ten sposób zaopatruje największe grupy stalowe na świecie. Produkty Coneco: piaski, żwiry rzeczne i morskie, kruszywa wapienne, piaskowce i materiały recyklingowe, produkty uboczne przemysłu stalowego, produkty do stabilizacji gruntów, produkty dekoracyjne oraz produkty dla przemysłu stalowego.
Belgia, Uccle
...Wymaga to użycia surowych, wysokiej jakości materiałów, które są przetwarzane w naszych warsztatach, takich jak wanilia, która jest infuzowana, karmel, który jest robiony ręcznie, oraz ziarna kawy, które są ponownie palone dla dodatkowego smaku,... W konsekwencji, Sikou został uznany za Rzemieślnika przez „Komisję Rzemieślniczą” w Belgii i jego produkty uzyskały certyfikat 100% organiczny, mimo że...
Belgia, Wijnegem
... herbacie, mleku, cukrze i ciastkach, ale także o produktach do konserwacji i jednorazowych. Wraz z serwisem! Razem z Państwem ustalamy, jakie rozwiązanie będzie idealne dla Państwa firmy, lokalu gastronomicznego lub marki prywatnej. Nasze ziarna kawy przechodzą przez cały proces jakościowy, zanim trafią do nas, aby zostać wypalone. Ziarna są palone na średnio, ponieważ w ten sposób lepiej zachowują...
Belgia, Athus
Nasza firma od lat wyróżnia się w dziedzinie tradycyjnego rzemieślniczego palenia kawy. Wszystkie nasze kawy są palone na zamówienie, aby zapewnić maksymalną świeżość. Oferujemy również szeroki wybór herbat (zielona, czarna i biała, rzadkie). Sprzedajemy różne akcesoria (młynek, zestaw filtracyjny itp.). Wszystkie nasze kawy są dostępne dla naszych klientów detalicznych, horeca oraz firm.
Belgia, Beveren-Roeselare
Kawy z HET AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS są dzisiaj nadal palone w tradycyjny sposób. Trzymają się rzemieślniczego procesu palenia, ponieważ wiedzą, że jakość, smak i delikatność są niezrównane. Ich kawy są dlatego bardzo lekkostrawne i łagodne dla żołądka. Nie interesują ich duże zapasy palonej kawy. HET AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS preferuje świeżą kawę i dlatego trzyma swoją kawę w postaci ziaren tak...
Belgia, Roeselare
... maszyny, a nie odwrotnie. Dosłownie i w przenośni jesteśmy zaangażowani w cały proces produkcji. Starannie wyselekcjonowane ziarna są palone przez 12 do 14 minut w temperaturze od 180 do 220°C, w zależności od składu. W tym czasie przeprowadzane są stałe kontrole, aż do osiągnięcia odpowiedniego aromatu. Innymi słowy, aż będziemy zadowoleni z rezultatu i uznamy go za godny tego, by Państwo go spróbowali. Chcemy, abyście Państwo doświadczyli tej samej przyjemności z kawy, jaką my odczuwamy.