Belgia, Wijtschate
... pełni zaspokoić potrzeby naszych klientów. Gwarantujemy jakość od hodowli świń aż po sprzedaż. Aby sprostać współczesnym wymaganiom świeżego mięsa, oczywiście przykładamy dużą wagę do bezpieczeństwa żywności i dobrostanu zwierząt. Higiena jest dla nas priorytetem, co przynosi korzyści dla mięsa. W ten sposób odpowiadamy na potrzeby naszych klientów.
Belgia, Geel
Belgijska grupa Sopraco należy do czołowych dostawców mięsa w Europie. Grupa Sopraco dostarcza mięso na zamówienie dla dużych sieci handlowych, sklepów, rzeźni oraz gastronomii: mięso cielęce, wołowe, wieprzowe, kozie, dziczyznę i drób. Szeroki asortyment produktów mięsnych obejmuje zarówno części techniczne, jak i porcjowane, świeże, mrożone, przetworzone lub gotowane mięso, aż po pakowanie w atmosferze ochronnej.
Belgia, Bastogne
...Firma Bison & Co została założona w 1990 roku i zdobyła swoją reputację, dostarczając mięso wysokiej jakości dla sektora HoReCa, hurtowników oraz dużych sieci handlowych. Handel jest w ciągłej ewolucji. Stała obserwacja rynku oraz opanowanie różnych technik przetwarzania mięsa pozwala Bison & Co na szybkie reagowanie na wszelkie specyficzne zapytania. Celem Bison & Co. jest dostarczanie mięsa...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Belgia, Gavere
Breydel to szynka i boczek, wytwarzane z czystego belgijskiego mięsa wieprzowego najwyższej jakości. Ręcznie przygotowywane z najdelikatniejszych przypraw i pieczone w tradycyjnym piecu. W ten sposób gwarantujemy Państwu (h)uczciwy smak Breydela. Szynka i boczek pieczone w piecu Breydel wyróżniają się spośród innych, ponieważ są pieczone w tradycyjnym piecu przez kilka godzin. Breydel dąży do...
Belgia, Kortrijk-Rollegem
Handel ryb Traiteur Dubrul z Rollegem oferuje cotygodniowe promocje. Zarówno promocje na świeże ryby, jak i propozycje cateringowe dla mięsa i ryb.
Belgia, Moerkerke-Damme
... najlepszą jakość w najlepszej cenie. Gwarantujemy czystą jakość od samego początku. Świnie i hodowane przez nas bydło są karmione ziemniakami, zbożami i własnoręcznie wytwarzanym mąką naturalną. Tylko naturalne surowce trafiają do koryt. Nie ma mowy o żywności przemysłowej. Oczywiście odbija się to w naszych produktach końcowych. Pyszny kawałek mięsa na Twoim talerzu jest wynikiem naszego uczciwego i zdrowego podejścia w oborach.
Belgia, Mouscron
Agro Viandes to firma świadcząca usługi dla przemysłu przetwórstwa mięsa od 1992 roku. Specjalizujemy się w kompleksowych usługach przetwarzania mięsa dla przemysłu spożywczego, takich jak: rzeźnie, zakłady rozbioru CE oraz produkcja wędlin. Zróżnicowaliśmy naszą ofertę w sektorze przemysłu czyszczącego w branży spożywczej. Nasza firma nieprzerwanie składa się z wykwalifikowanego personelu na następujących stanowiskach: rzeźnicy, rozbieracze, odkostniacze oraz wszechstronni rzeźnicy, przygotowani do pracy na różnych stanowiskach.
Belgia, Fléron
Hala Rzemieślników to rzeźnia, która oferuje różnorodne mięsa rzemieślnicze oraz usługi cateringowe.
Belgia, Mouscron
Firma Devameat jest specjalistą w dziedzinie mięsa: produkty mielone lub przygotowane, grill, steki, kiełbasy. W naszym warsztacie mięso jest porcjowane i pakowane. Fondue, dania dla smakoszy lub zestawy grillowe to niektóre z naszych potraw gotowych.
Belgia, St-Pauwels
VB Saté, Twoje miejsce na świeżo przygotowane saté. Młody, dynamiczny zespół pod przewodnictwem Angelique jest gotowy każdego dnia, aby dostarczać doskonałe saté dla catererów i rzeźników. Głęboko mrożone saté są również dostarczane do hurtowników. Szybkie przygotowanie mięsa prosto z rzeźni w idealnych warunkach higienicznych to gwarancja jakości dla Twoich klientów.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Belgia, Faimes
Nasza działalność polega na zakupie, sprzedaży i dostawie podrobów mięsnych, świeżych i mrożonych. Pochodzące z '5. kwartału', nasze produkty dzielą się na dwie grupy: podroby białe (żołądek, jelita, trzustka itp.) oraz podroby czerwone (płuca, wątroba, śledziona itp.). Pochodzące wyłącznie z rzeźni zatwierdzonych przez UE, wszystkie nasze produkty nadają się do spożycia przez ludzi. Nasze ciężaró...
Belgia, Mouscron
Produkcja przekąsek mięsnych dla frytek. Wszystkie nasze produkty są w 100% wytwarzane w sposób rzemieślniczy. Nasze produkty są dostępne zarówno świeże, jak i mrożone: szaszłyki wieprzowe, szaszłyki wołowe, szaszłyki drobiowe, szaszłyki indycze, szaszłyki z udźca, szaszłyki prowansalskie, szaszłyki merguez, klopsiki w sosie pomidorowym, carbonnade wołowa, vol-au-vent.
Belgia, Mouscron
Euro Meat Group (EMG) to firma skoncentrowana na innowacjach. Dysponujemy ultra-nowoczesnym rzeźnią, która między innymi posiada rewolucyjny koncept błyskawicznego mrożenia oraz najnowsze techniki uboju. Oczywiście, nasza firma jest zatwierdzona przez AFSCA, posiadamy kilka certyfikatów jakości oraz certyfikaty SAC i Comeos Food High Level. Firma, z zespołem 40 pracowników i 10 pracowników biurowy...
Od kiedy, prawie 50 lat temu, byliśmy pionierami jako mistrz rzeźnicki, świat zmienił się diametralnie, ale istota mistrzów rzeźnickich pozostała ta sama! Jako prawdziwy smakosz wie Pan/Pani o tym: Mistrz rzeźnicki to więcej niż zwykły rzeźnik. I to widać w każdym aspekcie. Jakość, świeżość i higiena: to jest to, co w pierwszej kolejności liczy się u Państwa Mistrza Rzeźnickiego. Codziennie na no...
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
Jesteśmy rodzinnym rzemieślniczym producentem wędlin, specjalizującym się w tradycyjnych i rzemieślniczych szynkach gotowanych, wysokiej jakości wędlinach i solankach, z wędzonym polędwiczkiem wołowym jako naszym hitem, kiełbasach o jakości rzeźniczej, produktach na zlecenie oraz produktach dostosowanych do potrzeb klienta i ekskluzywnych dla klienta. 31 lipca 2013 roku otrzymaliśmy certyfikat au...
Belgia, Brugge
Brugse Vleescentrale to firma zorientowana na rynek, w której produkt końcowy, 'świeże mięso i przygotowania mięsne gotowe do spożycia', zajmuje centralne miejsce.
Trappeniers Foodservice, twój młody, świeży i przede wszystkim nastawiony na obsługę hurtownik od frytek po kanapki w "smacznych" cenach!! Trappeniers Foodservice (wcześniej E.M. Foods, a jeszcze wcześniej Tjiang) od razu rzuca się w oczy swoim nowym, nowoczesnym, ale jednocześnie stylowym logo, które od czerwca 2009 roku pojawia się na rynku "horeca". Można Trappeniers Foodservice nadal zakwalifi...
Belgia, Marcinelle
Fresh Concept to niezależna firma zajmująca się krojeniem, pakowaniem i dystrybucją produktów wędliniarskich. Wybieramy dla Państwa najlepsze produkty od belgijskich i zagranicznych producentów. Możemy również pełnić rolę Państwa dostawcy usług krojenia. Reaktywność, elastyczność i efektywność podsumowują nasze zaangażowanie wobec klientów.
Belgia, Saint-Symphorien
RENMANS to twój rzeźnik w pobliżu.
Belgia, Grobbendonk
Firma mięsna P. Wils jest „specjalistą” w zakresie rozbioru głów wieprzowych i jest uznawana za udaną rzeźnię dostarczającą świeże lub mrożone mięso wieprzowe dla przemysłu przetwórstwa mięsnego. Około 75% produktów jest eksportowanych na całym świecie. W zależności od wymagań klienta, spełniamy określone cięcia, zawartość tłuszczu lub specjalne opakowania. Silna automatyzacja naszego procesu prod...
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Belgia, Wommelgem
Wyroby mięsne, handel.
Belgia, Kortemark
Przetwarzamy wieprzowinę dla rzeźników, producentów wędlin, eksporterów i dostawców usług gastronomicznych.
Belgia, Koekelare
Referencja mięsna. Świeże produkty mięsne dla zdrowego i zróżnicowanego menu wysokiej jakości? Gastronomicznie mielone na miarę dla gastronomii i przekąsek, dużych kuchni i cateringu, przemysłu i handlu detalicznego? Dekeyser-Ossaer: codzienne dostawy, konkurencyjne ceny i dekady innowacji. Z uśmiechem.
Belgia, Dendermonde
dodatki.
Belgia, Aalter
Pinki wybrał dla Ciebie najświeższe i najlepsze mięso z całego świata.
Belgia, Charleroi
Super Duża Rzeźnia w Charleroi specjalizuje się w pakietach mięsnych na grill (szpikulce, marynowane mięso). Oferuje również zróżnicowany wybór mięs: wołowina, jagnięcina, cielęcina, wieprzowina, koń, drób.
Belgia, Sint-Lenaarts
Belgijska N.V. Theo Coertjens International jest wiodącą firmą w branży konserw mięsnych dla gastronomii, firm cateringowych i sieci dystrybucyjnych. Coertjens oferuje świeżo konserwowany gulasz, ragout z kurczaka, sosy, zupy, duszone mięso, kiełbasy oraz różnorodne dania mięsne, zgodnie z tradycyjną lub światową kuchnią. Produkty dostępne są w różnych opakowaniach, dużych lub małych. Firma dostar...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play