Belgia, Liège
...Aby lepiej Państwu służyć, od około dwudziestu lat specjalizujemy się wyłącznie w mięsie jagnięcym. A. Lonhienne to mięso "naturalne" w najlepszym wydaniu, o smaku i delikatności, które nigdy nie miały sobie równych! Mieszkając w pobliżu rzeźni w Liège, dysponujemy bardzo korzystną infrastrukturą, zarówno pod względem komunikacji (autostrady-rzeka-lotnisko), jak i profesjonalnych instalacji. Z naszych chłodni przechodzimy przez nasze warsztaty rzeźnicze, aż do wysyłki, gdzie co tydzień, w codziennych dostawach, przewija się ponad 55000 kilogramów mięsa z różnych źródeł.
Belgia, Aubel
Firma Lovenfosse ma na celu sprzedaż tusz wieprzowych i ich części przeznaczonych dla rzeźników, dużych detalistów i producentów wędlin.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Belgia, Grobbendonk
Firma mięsna P. Wils jest „specjalistą” w zakresie rozbioru głów wieprzowych i jest uznawana za udaną rzeźnię dostarczającą świeże lub mrożone mięso wieprzowe dla przemysłu przetwórstwa mięsnego. Około 75% produktów jest eksportowanych na całym świecie. W zależności od wymagań klienta, spełniamy określone cięcia, zawartość tłuszczu lub specjalne opakowania. Silna automatyzacja naszego procesu produkcyjnego oraz produkcja w linii pozwala nam dostarczać produkt ekonomiczny i wysokiej jakości, z poszanowaniem najsurowszych norm higienicznych.
Belgia, Marcinelle
Rzeźnie Renmans gwarantują mięso o nienagannej jakości pod względem higieny. W rzeczywistości, mięso mielone jest przygotowywane na bieżąco w miarę składania zamówień przez klienta, dzięki czemu mięso mielone nie pozostaje dłużej niż 24 godziny na półkach. Ponadto, Renmans zapewnia, że mięso nigdy nie przechodzi przez zamrażarki. Wreszcie, Renmans stawia na mięso pochodzenia belgijskiego, jednocześnie preferując krótki łańcuch dostaw.
Belgia, Rochefort
Roche4meat jest liderem w ubojni i sprzedaży wołowiny.
Belgia, Wommelgem
Wyroby mięsne, handel.
Belgia, Tielt
Debra-Group ma siedzibę w Tielt i jest jedną z największych firm zajmujących się ubojem i produkcją wieprzowiny w Belgii. Debra-Group składa się początkowo z rzeźni, ale ma także własny dział rzeźnicki i dział mrożonek.
Grupa COVALIS jest największą grupą zajmującą się ubojem i przetwórstwem świń i bydła w Belgii. Grupa COVALIS jest spółką zależną 1) COVAVEE cvba, spółki kooperacyjnej, której akcje są w rękach około 700 hodowców świń, 2) AIF cvba, spółki inwestycyjnej Grupy BOERENBOND, oraz 3) Grupy VIANGRO nv, wiodącej w produkcji, hurtowej sprzedaży i dystrybucji świeżego mięsa oraz gotowych posiłków dla handlu...
Belgia, Lummen
Witamy w Coenen & Co w Lummen, Twoim zaufanym partnerze jakości w zakresie produktów mięsnych i serowych. Z pasją do smaku i świeżości, produkujemy wędliny o doskonałej jakości. Nasza doświadczona firma ma w ofercie wszystkie produkty, które zapewnią Twoim klientom niezapomniane doznania smakowe. Oferujemy najsmaczniejsze produkty w szczególnie konkurencyjnych cenach. Ponadto gwarantujemy elastyc...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play