... przestrzeń do pieczenia o powierzchni 23,85 m², co pozwala na dużą produkcję w ograniczonej przestrzeni.
Referencja: LFK-442
Marka: Logiudice Forni
Wymiary: 3040x3760x2300mm
Wymiary komór: 2480x2400x200mm
Powierzchnia pieczenia: 23,85 m²
Liczba drzwi: 4 (620mm)
Moc cieplna: 139 kW / 480 000 BTU/h
Moc elektryczna: 1,5 kW
Waga: 8000 kg...
A.Z Equipement HoReCa jest Twoim specjalistą w zakresie sprzętu i wyposażenia Horeca dla profesjonalistów! Jesteśmy dystrybutorem AFI Collin- Lucy!
Oferujemy szeroką gamę produktów w NOWYCH i UŻYWANYCH dla Horeca i kuchni profesjonalnych: profesjonalne ekspresy do kawy, lodówki, komory chłodnicze, piwnice na wino, aranżacje barów, witryny, maszyny do lodu, frytownice, lady chłodnicze, szafy i s...
Monseur Equipement specjalizuje się w sprzedaży i dostarczaniu sprzętu oraz maszyn dla piekarni, cukierni, lodziarni i czekoladziarni.
Sprzedajemy sprzętdo wszelkiego rodzaju produkcji, niezależnie od tego, czy jest to produkcja rzemieślnicza, przemysłowa czy dostosowana do indywidualnych potrzeb.
Piece, maszyny do wytwarzania wiórków czekoladowych, temperówki do czekolady, wałkowarki, formierki, zmywarki... itd. są dostępne u nas. Wszystkie rodzaje produkcji: rzemieślnicza, przemysłowa i dostosowana.
Nasze marki: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...
Od momentu założenia w 1974 roku BVBA DE SMEDT zdobyła znaczną renomę jako wyspecjalizowany dostawca małego sprzętu, urządzeń, maszyn i pieców dla piekarni, cukierni i czekoladziarni.