Belgia, Houffalize
... delektować się regionalnymi i osobistymi potrawami: wiosną szparagi, latem dania z świeżych ziół, jesienią dziczyzna oraz nasze wędzone specjały „naszej produkcji”. Weekend gastronomiczny odbywa się przez cały rok w następujący sposób: zatrzymacie się w naszych pokojach z łazienką i toaletą, wieczorem podamy Wam kolację składającą się z siedmiu dań, w której serwowane będą różnorodne potrawy rybne i dziczyzna, a następnego dnia po dobrej nocy przyjdziecie na śniadanie.
Belgia, Kaprijke
...został włączony do prestiżowej sieci "Relais du Silence". Oferuje 9 odnowionych pokoi. Carl Van Hecke i jego zespół gwarantują szeroki wybór wykwintnych potraw. Każdego dnia dostępne jest menu rynkowe, które szef kuchni komponuje wczesnym rankiem w zależności od dostępności i sezonu, takie jak szparagi z własnego regionu, ostrygi z Grevelingen, domowej roboty foie gras, ...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play