Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i ziół, stosowana w przemyśle wędliniarskim, do produkcji nieprzetworzonego cieplnie wyrobu mięsnego określanego jako "chorizo blanco" lub "longaniza blanca", dojrzewającego tradycyjnymi metodami przez co najmniej 30 dni. Format: pudełko 160g, worek 4kg...
Hiszpania, Tudela (navarra)
Leframa to firma rodzinna, która stopniowo rozwija się dzięki dwóm wyraźnym zasadom: ciężkiej pracy i maksymalnej jakości, aby oferować naszym klientom najlepszy produkt. Lubimy naszą pracę i staramy się to przekazać we wszystkich naszych produktach. Nasze produkty: KIEŁBASA ŚWIEŻA, CHISTORRA, KIEŁBASA SUCHA I ŚWIEŻA, LONGANIZA, BACON WĘDZONY, SŁONINA, LOMO ADOBADO, KIEŁBASA BIAŁA, CULARES. Wszystkie nasze produkty są wykonane z naturalnej osłonki. Posiadamy certyfikat Rzemieślników Nawarry i Królestwa Gourmet, a teraz mamy również gamę produktów ekologicznych.
...Wytwarzamy produkty takie jak salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, chorizo słodkie i pikantne, chorizo cular, chorizo corte, fuet, chistorra biała i czerwona, longaniza czerwona, butifarra czarna, blanquillo w jelicie i w słoiku, butifarra katalońska, salchichón gotowany, sobrasada pikantna i zwykła w jelicie i w pojemnikach, lomo embuchado, lomo z rozmarynem z skórą, szynki...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play