... potrawach hiszpańskich, meksykańskich, bliskowschodnich i śródziemnomorskich. Dodaje się je do gulaszy z fasoli, gulaszy warzywnych, soczewicy, daal i sosów na bazie pomidorów. W Europie nasiona kminu są bardzo regularnie dodawane do pieczywa, takiego jak paluszki chlebowe i chleb kukurydziany. W Indiach jest niemal zawsze składnikiem dobrego curry – w rzeczywistości jest częścią garam masala...
Niemcy, Heidelberg
...Całe nasiona kminku z obróbką cieplną, oferujące charakterystyczne brązowe ziarna o dobrych kryteriach bakteriologicznych, odpowiednie do zastosowań na gorąco i na zimno.
Francja, Marcq-En-Barœul
...Bogaty czarny kolor: z wyraźnym aromatycznym smakiem i przyjemnym, nie stęchłym posmakiem. Całe nasiona: zachowują swoją moc do wszechstronnych zastosowań. Wykrywanie i przesiewanie metali: gwarancja bezpieczeństwa i produktu wolnego od ciał obcych. Niezrównana jakość: Świeżo zbierane i suszone: dla maksymalnego smaku i wartości odżywczej. Uprawiane ekologicznie: wolne od szkodliwych pozostałości i zgodne z rygorystycznymi normami ekologicznymi.
Egipt, Elfayoum
...OREGANO CAŁE OREGANO MIELONE Nazwa botaniczna: Carum carvi Waga netto: 20 kg – 25 kg / WOREK...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play