Firma ENES, założona w 1999 roku, pozyskuje swoje przyprawy bezpośrednio z krajów upraw. Magazyn o powierzchni 1.600 m² w Geesthacht koło Hamburga umożliwia zakup większych ton, dzięki czemu przyprawy ENES mogą dostarczać swoim klientom w korzystnych cenach.
Jednak to jeszcze nie wszystko.
Z dumą patrzymy również na następujące punkty:
• Szeroki asortyment przypraw i ziół;
Oferujemy ponad ...
...Koperwłoski (Foeniculum vulgare)
KoperwłoskiCały Organiczny BIO od VehGro to 100% naturalne nasiona kopru włoskiego. Foeniculum Vulgare, czyli koperwłoski, należy do rodziny selerowatych. Oprócz kopru włoskiego, do rodziny selerowatych należą również pietruszka, marchew, seler i czernica. Ze względu na swój wygląd na dole liści, koperwłoski przypomina bulwę, ale w rzeczywistości jest...
...Uwaga: może zawierać śladowe ilości SELERA, MUSZTARDY, SEZAMU, MIGDAŁÓW i ORZECHÓW ZIEMNYCH
Zastosowanie: fasola, ryby, drób, soczewica, kapusta, ziemniaki, duszona jagnięcina lub wieprzowina, chleb, herbata
Teraz możesz wykorzystać nasz "Koperwłoski w całości" jako materiał reklamowy lub upominek. (Zapytania prosimy kierować na adres e-mail: info@gojundgoj.de)
Chętnie oferujemy nasze produkty również w formie Private Label, w dużych opakowaniach oraz dla sprzedawców detalicznych.
...Ten zapach Fenkuł i kwiat pomarańczy pozwoli Ci stworzyć świece o smakowitych, delikatnych i subtelnych aromatach. Ten wysokiej jakości zapach zapewni optymalne doznania olfaktoryczne przez cały czas palenia Twojej świecy.
Zalecane dawkowanie: Od 7 do 10% dla świec zapachowych i od 10 do 15% dla wosków zapachowych. W przypadku innych zastosowań prosimy o zapoznanie się z certyfikatem IFRA...
... herbata, Koperwłoski, Chrom, Witamina B6.
Zalecenia dotyczące stosowania: 2 kapsułki dziennie rano lub w południe, popijając dużą szklanką wody podczas posiłku.
Właściwości i korzyści
Pomaga zmniejszyć wzdęcia.
Sprzyja komfortowi jelit.
Przyczynia się do poprawy funkcjonowania organizmu.
Suplement diety wegański, bez GMO, z naturalnymi ekstraktami roślinnymi, produkowany we Francji przez laboratorium z 20-letnim doświadczeniem.