Francja, Castelnaudary
...Zgodnie z tradycyjnym przepisem, Maison Rivière przygotowuje obfity i smakowity cassoulet, odzwierciedlający charakter regionu i jego mieszkańców. Do delikatnych fasoli duszonych w bulionie z świeżych warzyw dodawane są konfiturowane udka kaczki oraz kiełbasa toulouska, wytwarzana w naszych warsztatach z mięsa wieprzowego pochodzenia francuskiego. Aby cieszyć się tą specjalnością, wlej zawartość puszki do naczynia ceramicznego, najlepiej do cassole. Nagrzej piekarnik do 200°C i pozostaw do zapieczenia na małym ogniu przez...
Francja, Castelnaudary
...Haricots lingots pochodzenie Francja, mięso z kaczki confit (ze względu na jakość, używamy tylko udźca kaczki) pochodzenie Francja, kiełbasa i mięso wieprzowe pochodzenie Francja, skórki, pomidor, sól, pieprz, przyprawy. SULFITY w śladowych ilościach. RADY SZEFOWSKIE: Umieść cassoulet w naczyniu glinianym, pozostawiając kiełbasy na wierzchu i dodaj pół szklanki wody. Następnie pozwalam mu się...
...Oprócz naszych foie gras oferujemy szeroką gamę dań gotowych. Różnorodne, nasze dania gotowe odzwierciedlają kunszt naszej regionu, południowego zachodu. Do odkrycia: Alicuit, confit z kaczki, słoneczny kurczak, cassoulet z konfiturowanymi skrzydełkami kaczki, kogut w winie, salmis z gołębia.
Francja, Malataverne
Witamy w DISTRAZUR, Twoim hurtowniku w zakresie delikatesów. Od ponad 25 lat obsługujemy handel tradycyjny, z nieustanną troską o dostarczanie produktów wysokiej jakości, dostosowanych do naszych klientów i różniących się od kanałów wielkiej dystrybucji. Nasza marka, Les Saveurs du Clavon, zachwyca najbardziej wymagających smakoszy. Jest łatwo rozpoznawalna i gwarantuje wybór smacznych, wykwintnyc...
Francja, Cahors
SUDREAU to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży foie gras, piersi kaczki, podrobów, rillettes z kaczki, confit z kaczki oraz typowych potraw z Południowego Zachodu, takich jak Coq au Vin z Cahors lub cassoulet.
Francja, Gourdon
Firma VALETTE specjalizuje się w produkcji i sprzedaży foie gras oraz czarnej trufli z Périgord od 1920 roku. VALETTE FOIE GRAS to firma rodzinna, która sprzedaje autentyczne dania regionalne. Gotujemy te produkty z dużą hojnością i oferujemy je również w typowych potrawach z południowo-zachodniej Francji, takich jak cassoulet. Dystrybuujemy nasze produkty w Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Lanzac
... rillettes z kaczki i pasztety na bazie foie gras, a także specjały, takie jak konfitura z kaczki z pomarańczą i cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade dysponuje również szeroką gamą zestawów produktów regionalnych. Produkty sprzedawane są w naszych własnych sklepach, delikatesach oraz restauracjach. Sala seminaryjna z dostępem do internetu oraz sala restauracyjna są w budowie na rok 2016.
Francja, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, znane również jako Foie Gras Kuster, produkuje wątróbki z kaczki i gęsi. Domaine oferuje wątróbki bez dodatków i konserwantów chemicznych. Domen handluje również specjalnościami z wątróbki, takimi jak pasztety, rillettes, grattony, konfitury, żołądki, specjalności konfitowane, suszone piersi oraz dania gotowe, takie jak cassoulet périgourdin. Jako przetwórcy orzechów i...
Francja, Hagetmau
Od 1929 roku firma BESSE FOIE GRAS specjalizuje się w produkcji i sprzedaży foie gras. W ofercie przedsiębiorstwa znajdują się foie gras półgotowane, foie gras z kaczki, foie gras z gęsi oraz specjały z foie gras. Oferuje również terriny, pasztety, konfitury z kaczki, cassoulet landzki oraz zestawy smakowe dla komitetów przedsiębiorstw.
Francja, Objat
... wątróbką, flauty z piersi kaczki z wątróbką, pasztety z kasztanami i wątróbką - Dania gotowe: paupiettes z kaczki z wątróbką, kapusta nadziewana wątróbką, duszona kaczka z borowikami, cassoulet z confitem z kaczki, confit z kaczki, confit z gęsi, borowiki w sosie - Pasztety regionalne: pasztet corrézien, pasztet z suszonymi śliwkami i wątróbką, pasztet leśny, pasztet z 2 oliwkami i wątróbką - Wędzone piersi, żołądki z kaczki i gęsi, zestaw sałat - Zestawy prezentowe i prezenty biznesowe na zamówienie - Produkcja konserw na zamówienie według Twojego przepisu z personalizowanymi etykietami.
Francja, Montaut
... półgotowane, kawior z Akwitanii, cassoulet, daube itp. Maison jest znana z jakości (certyfikacja IGP LANDES i SUD-OUEST, Label Rouge) oraz swojej renomy. Sprzedaje swoje produkty we Francji i za granicą poprzez delikatesy, winiarnie, sklepy spożywcze, restauratorów i catering.
...nie wahaj się z nami skontaktować. Oto wybór francuskich produktów, od foie gras, szampana, po kulinarne przysmaki, takie jak wyśmienita organiczna tarta z wodorostów, terriny, confit de canard, cassoulet du Perigord, organiczny cydr z Bretanii... tradycyjnie przygotowywane z różnorodnych naturalnych i organicznych składników. Nasza oferta produktów gastronomicznych to styl życia. Używamy wysokiej jakości produktów, produkowanych według tradycyjnych receptur.
Belgia, Ronquières
Farma Landrifosse specjalizuje się głównie w foie gras (wątroba surowa i wątroba półgotowana). Oferuje również piersi kaczki mulard, pasztety (na bazie mięsa wieprzowego, cielęcego i mięsa kaczki), rillettes z kaczki, białą kiełbasę bożonarodzeniową, confit z udek kaczki, confit z żołądków, cassoulet, dżemy (cebula, cykoria, szalotka, chutney), sery, miód, oleje, octy,…...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play