Francja, Auxerre
... nadziewane wątróbką), danie główne (przepiórki w sauternes), ser (roquefort) Vinification Winifikacja odbywa się w beczkach z francuskiego dębu, z proporcją nowych beczek wynoszącą około 40%. Starzenie, w tych samych pojemnikach, trwa od 20 do 24 miesięcy. Œil: kolor jasnego cytrynowego złota Le conseil de l'œnologue: serwować w temperaturze 10-13°C Taux d'alcoolémie: 14% Apogée: 2023-2033 Conditionnement: Karton z 6 butelkami po 75cl Domaine: Château Climens Appellation: Sauternes Millésime: 2016 Cépage: Sémillon Culture: Biodynamika Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Francja, Blanquefort Cedex
BARRIERE FRERES, negocjator win specjalizujący się w wielkich winach z Bordeaux od 1932 roku. Nasza oferta obejmuje ponad 200 Crus Classés w 10 do 15 różnych rocznikach, które są codziennie aktualizowane, aby sprostać oczekiwaniom różnych klientów krajowych i międzynarodowych: Margaux, Saint-Julien, Saint-Emilion, Pomerol, Médoc, Sauternes, Pessac Léognan oraz wybór win o wysokiej jakości i małych...