Francja, Auxerre
...), ryby i owoce morza (pieczony homar w sosie cytrusowym, homar po maltańsku podawany na zimno), sery (roquefort), desery (sałatka z owoców egzotycznych, lody z kasztanów, ciasto francuskie z żółtymi brzoskwiniami) Winifikacja fermentacja w beczkach, a następnie dojrzewanie przez 18 miesięcy w nowym francuskim dębie Rada winiarza: podawać w temperaturze między 10 a 12°C Zawartość alkoholu: 13,5% Czas przechowywania: 18 lat Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75cl Domaine: Château Coutet Aplikacja: Barsac Rocznik: 2017 Uprawa: Zrównoważona Etykieta: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play