...Jednym z podstawowych produktów wytwarzanych w EVESA jest OLEORESYN PAPRYKOWY (ORP) w formie płynnej. Jest to naturalny barwnik uzyskiwany z Capsicum annuum L. W odniesieniu do etykietowania może być deklarowany jako E-160C lub No E-160C (preparat aromatyzujący). Oba są oznaczone jako CLEAN LABEL.
Rozpuszczalny w oleju: Zakres kolorów do 200.000 c.u
Rozpuszczalny w wodzie: Zakres kolorów do 100.000 c.u
Kosmetyki: Szampony, mydła, pomadki itp.
Pasze, karma dla zwierząt i wędkarstwo: Do wędkowania na karpie (boilies) itp.
...Papryka baskijska mielona z Espelette, Piment du Pays Basque produkowany w Espelette, papryka baskijska, Capsicum annuum, Piment 'd Espelette
Mielona, do posypania
Z południowej Francji, Kraju Basków, Espelette
40 g w aromatycznej podwójnej puszce.
Poziom ostrości 4 na 10
Łagodna specjalność chili o owocowym, lekko kwaśnym smaku. Idealna do wzbogacania prawie wszystkich gotowych potraw, wystarczy dodać szczyptę tej wyjątkowej papryki do dań wegetariańskich lub mięsnych, a także do potraw czekoladowych, musli i kakao.
...Papryka Espelette AOP '(Capsicum Annuum Gorria)' w postaci proszku.
Słoik 50 gramów
Worki 250 g, 1 kg i 5 kg dla przemysłu spożywczego.
Puree z papryki Espelette
Słoik 90 gramów
Puszka 1 kg
Puszka 4 kg...
Macara ® to marka agrospożywcza z wnętrza Sycylii, z Mirabella Imbaccari, położona na terenach feudalnych d'Imachara, w prowincji Catania. Firma wyróżnia się zachowaniem silnego rzemieślniczego charakteru produkcji, stawiając na innowacje i bezpieczeństwo na każdym etapie cyklu produkcyjnego.
Śledzenie całego łańcucha dostaw, od uprawy na polach, przez zbiór, po przetwarzanie, pozwala zapewnić au...