Finlandia, Turku
Włochy, Mesoraca
... dzikiego kopru. Masa jest pakowana w osłonkę i ręcznie wiązana, aby uzyskać klasyczny kształt salamino. Dojrzewanie odbywa się w kontrolowanych warunkach wilgotności i temperatury przez co najmniej 40 dni. Polecany jako przystawka oraz do nadziewania kanapek. WAGA: 500/550g Waga: 0.350 kg Składniki: Mięso wieprzowe, Sól, Naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Kategoria: Wędliny kalabryjskie...
... produktu, który przyniesie na Wasz stół smaki i cały urok Kalabrii. Składniki: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, chili kalabryjskie, sól i oliwa z oliwek. Składniki: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, chili, oliwa z oliwek, sól, przyprawy, naturalne aromaty. Opakowanie 290 g.
... naturalnymi składnikami, bez konserwantów, a konfitury extra przygotowywane są z owoców zarówno konwencjonalnych, jak i z rolnictwa ekologicznego. Typowe produkty kalabryjskie według starych przepisów. Sprzedaż hurtowa i detaliczna w całych Włoszech. Dlatego możemy zaoferować zarówno linię konwencjonalną, jak i ekologiczną tylko najlepsze owoce, konfitury i dżemy: konfitura z papryczek chili, konfitura z czerwonej cebuli Tropea I.G.P. Kalabria, konfitura extra z wiśni, konfitura extra z truskawek. Ponadto Calabria & Calabria Sirianni specjalizuje się w produkcji i pakowaniu dżemów.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play