... Tramezzino, chleb biały w bochenku BIO, Piadinę, chleb do Hamburgerów, chleb do Hot Dogów, chleb krojony, Tortille i wiele innych. Roberto Alimentare srl jest wrażliwa na środowisko i potrzeby konsumentów produktów ekologicznych, dlatego wprowadziła linię „Essenza” wolną od tłuszczów zwierzęcych i oleju palmowego. Roberto to innowacyjne przedsiębiorstwo, ale z solidnymi korzeniami w tradycji, które stawia jakość swoich produktów na pierwszym miejscu.
Niemcy, Regensburg
Piekarnia z cennymi produktami dla Twojej diety! Od ponad 100 lat piekarnia Ebner piecze na zakwasie: chleby z pieca kamiennego, małe wypieki, finezyjne wyroby piekarnicze.
Witamy w Julia Italica Eccellenza. Jesteśmy odkrywcami luksusowych, rzemieślniczych i naturalnych produktów włoskich. Te produkty ucieleśniają wartości italickie i są wynikiem głębokiej i starannej selekcji najlepszych doskonałości włoskiej tożsamości. Nasz zespół koncentruje się na tworzeniu okazji do dobrostanu, podnoszenia świadomości oraz spotkania z człowiekiem poprzez jego produkt...
Włochy, Albano Laziale
... produkty. Każdego ranka, zgodnie z najlepszą tradycją, wypiekana jest pizza biała na naturalnym zakwasie oraz typowe słodycze z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" wyróżnia się jakością autentycznych produktów oraz obsługą. U nas możesz skosztować tradycyjnych produktów typowych dla Castelli Romani, takich jak renomowany chleb z Genzano, produkowany z naturalnych składników i bez chemicznego zakwaszania. Nasz punkt sprzedaży to bogaty asortyment chleba, pizzy, domowych słodyczy i produktów gastronomicznych, domowych słodyczy i tradycyjnych.
Włochy, Potenza
...Trzy siostry, w 1984 roku, połączyły siły, tworząc "Piekarnię Sióstr Palese" w Potenza. Od tego czasu, według starożytnej tradycji lucańskiej, wypiekają chleb oraz typową strazzatę z semoliny z pszenicy durum na naturalnym zakwasie, klasyczne tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci z fenkułem oraz stozze. To tylko niektóre z przysmaków przygotowywanych do dziś z tą samą rzemieślniczą...
Jesteśmy firmą działającą od 1989 roku. Wszystkie nasze produkty pieczone są w piecu z kamienia wulkanicznego, jak w piecu opalanym drewnem. Jakość i przystępne ceny to cechy, które nas reprezentują. Oferujemy ręcznie robione obwarzanki, paluszki, babki drożdżowe oraz wszelkiego rodzaju chleby na zakwasie o powolnej fermentacji. Jesteśmy zainteresowani współpracą z handlowcami oraz piekarniami. Sprzedaż hurtowa - detaliczna.
W Royaumeix uprawiamy zboża – pszenicę, żyto i orkisz – które przetwarzamy na mąkę w naszym rzemieślniczym młynie z kamiennym żarnem. Ta produkcja pozwala nam na wytwarzanie różnych produktów, chleba naturalnego lub z nasionami, które są formowane ręcznie i pieczone w piecu opalanym drewnem, a także bułek i mąki. Specjalności: Chleby z mąki pszennej naturalne lub z nasionami, chleb orkiszowy, chleb żytni, wiejskie bułki, chleb tostowy, fougasse z nasionami, mąki, tortille i muszki orkiszowe;...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play