ufs.country_names.RU, Vladimir
...To jest mieszanka do wypieku chleba na zakwasie bezglutenowym. Teraz możesz piec chleb bezglutenowy bez drożdży, jajek i produktów mlecznych. Wystarczy, że przygotujesz bezglutenowy zakwas z naszej mieszanki i upieczesz pyszny chleb! W mieszance nie ma aromatów, środków konserwujących ani innych szkodliwych dodatków do żywności. Produkt nie zawiera glutenu. Produkt jest testowany pod kątem...
Holandia, Julianadorp
...Francuski styl pieczonego chleba na zakwasie połączony z oryginalnym serem szafranowym z farmy. Ta kombinacja tworzy pyszny chlebowy batonik o całkowicie tradycyjnym pochodzeniu. Aby przygotować Pain fromager safrané, piekarz miesza ser szafranowy pokrojony na małe kawałki z ciastem, które wyrastało przez 24 godziny. Następnie piekarz formuje serowe patyczki szafranowe i kroi je przed...
Przyjemność przynosi sukces. A przyjemność powstaje z dobrych składników. Produkty Dr. Suwelack oferują najlepsze warunki do tworzenia udanych produktów dla naszych klientów przemysłowych. To, co czyni Dr. Suwelack wyjątkowym, to połączenie niezmiennie wysokiej jakości oraz unikalnej kompetencji technologicznej i recepturowej, które umożliwiają niezwykle dobre doznania smakowe. Pracujemy rzeteln...
Wielka Brytania, Stoke On Trent Tunstall
...Ręcznie wypiekana baza pinsa na zakwasie, wykonana z wysokiej jakości pszenicy, mąki ryżowej i mąki sojowej. Bez GMO, wegańska, halal, koszerna. 10 pins w kartonie, mrożone IQF. Rozmiar bazy 19x30x2cm 250g Termin przydatności: 360 dni Temperatura przechowywania: – 18°C Metoda przygotowania: Rozmrozić bazę przez 3-4 minuty, dodać dodatki i piec przez 4-8 minut w piekarniku w temperaturze 250°C~320...
...Café de Paris Przyprawa 430 g Soczysty stek, idealnie grillowany pstrąg, chrupiące warzywa z patelni i świeżo pieczony chleb na zakwasie mają coś wspólnego: zyskują wyjątkowy smak dzięki Twojemu domowemu masłu ziołowemu. Dzięki naszej mieszance wielu ziół, kawałków papryki, odrobinie czosnku i Twojemu własnemu "sekretnemu składnikowi" w mgnieniu oka stworzysz swoją osobistą specjalność masła...
Francja, Capdenac Gare
...fermentowane warzywa, w tym kapusta, czy chleb na zakwasie, zawierają je. Mleko fermentowane jest w tym zakresie bardzo bogate. Lactobacillus i Bifidobacterie ożywione: 24 miliardy Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 miliardów Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 miliardów Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 miliarda Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 miliardy Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 miliarda Witamina B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
Niemcy, Wiesbaden
...Nasz chleb na zakwasie sprawia, że znów masz ochotę na chleb, a jest całkowicie bezglutenowy i bezlaktozowy.
Bułgaria, Plovdiv
... optymalnego wyrastania w piecu i chrupiącej skórki Z bardzo aromatycznym, typowym aromatem zakwasu Chleb żytni jest w rzeczywistości jednym z najzdrowszych zbóż na świecie! Niektóre z najbardziej imponujących korzyści zdrowotnych mąki żytniej to jej zdolność do walki z cukrzycą, chorobami sercowo-naczyniowymi, przybieraniem na wadze, rakiem, procesami zapalnymi i wysokim ciśnieniem krwi. Produkty...
Francja, Torcy Le Petit
...poprawiacze piekarskie, mieszanki i premiksy, dodatki. Wszystkie są opracowywane w ramach Technical Centre, prawdziwego laboratorium innowacji. Produkty te w większości są formułowane na zamówienie i odpowiadają szczególnym wymaganiom. Firma tworzy również gamę produktów dietetycznych i przyjemnościowych, aby przewidzieć potrzeby konsumenta jutra. Millbäker udostępnia swoje innowacyjne know-how w zakresie kiełkowania zbóż, aby zaproponować pełną gamę kiełków na zakwasie.
... Tramezzino, chleb biały w bochenku BIO, Piadinę, chleb do Hamburgerów, chleb do Hot Dogów, chleb krojony, Tortille i wiele innych. Roberto Alimentare srl jest wrażliwa na środowisko i potrzeby konsumentów produktów ekologicznych, dlatego wprowadziła linię „Essenza” wolną od tłuszczów zwierzęcych i oleju palmowego. Roberto to innowacyjne przedsiębiorstwo, ale z solidnymi korzeniami w tradycji, które stawia jakość swoich produktów na pierwszym miejscu.
Niemcy, Regensburg
Piekarnia z cennymi produktami dla Twojej diety! Od ponad 100 lat piekarnia Ebner piecze na zakwasie: chleby z pieca kamiennego, małe wypieki, finezyjne wyroby piekarnicze.
Witamy w Julia Italica Eccellenza. Jesteśmy odkrywcami luksusowych, rzemieślniczych i naturalnych produktów włoskich. Te produkty ucieleśniają wartości italickie i są wynikiem głębokiej i starannej selekcji najlepszych doskonałości włoskiej tożsamości. Nasz zespół koncentruje się na tworzeniu okazji do dobrostanu, podnoszenia świadomości oraz spotkania z człowiekiem poprzez jego produkt...
Firma Petit International jest dystrybutorem najwyższej jakości mrożonych wyrobów piekarniczych, głównie croissantów, nadziewanych słodkich bułek, bagietek na zakwasie itp. Do produkcji używane jest tylko masło. Firma działa na terenie całej Polski.
Belgia, Marche-En-Famenne
Piekarnia - Cukiernia Delhaye: Nie robimy chleba „na szybko”. Od czterech pokoleń, przez ponad 140 lat, wybieramy najlepsze mąki, które wykorzystujemy zgodnie z procesami opartymi na rzemiośle, szacunku dla natury rzeczy i rygorze. Robimy to, aby nasi klienci mogli cieszyć się smakiem „dobrego chleba” i doceniali go w pełni. Nasze produkty: Chleb wiejski, chleb klasztorny, chleb na zakwasie, chleb pełnoziarnisty, chleb integralny, chleb otrębowy ...
Włochy, Albano Laziale
... produkty. Każdego ranka, zgodnie z najlepszą tradycją, wypiekana jest pizza biała na naturalnym zakwasie oraz typowe słodycze z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" wyróżnia się jakością autentycznych produktów oraz obsługą. U nas możesz skosztować tradycyjnych produktów typowych dla Castelli Romani, takich jak renomowany chleb z Genzano, produkowany z naturalnych składników i bez chemicznego zakwaszania. Nasz punkt sprzedaży to bogaty asortyment chleba, pizzy, domowych słodyczy i produktów gastronomicznych, domowych słodyczy i tradycyjnych.
Włochy, Potenza
...Trzy siostry, w 1984 roku, połączyły siły, tworząc "Piekarnię Sióstr Palese" w Potenza. Od tego czasu, według starożytnej tradycji lucańskiej, wypiekają chleb oraz typową strazzatę z semoliny z pszenicy durum na naturalnym zakwasie, klasyczne tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci z fenkułem oraz stozze. To tylko niektóre z przysmaków przygotowywanych do dziś z tą samą rzemieślniczą...
Francja, LE PUISET DORE
Produkcja i sprzedaż produktów piekarniczych i ciastkarskich pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Chleb na zakwasie tradycyjny, wstępnie pieczony, schłodzony. Chleb na zakwasie tradycyjny, wstępnie pieczony w atmosferze ochronnej. Producent chleba i wyrobów piekarniczych ekologicznych. Producent chleba wstępnie pieczonego w atmosferze ochronnej. Eksport chleba wstępnie pieczonego ekologicznego...
Jesteśmy firmą działającą od 1989 roku. Wszystkie nasze produkty pieczone są w piecu z kamienia wulkanicznego, jak w piecu opalanym drewnem. Jakość i przystępne ceny to cechy, które nas reprezentują. Oferujemy ręcznie robione obwarzanki, paluszki, babki drożdżowe oraz wszelkiego rodzaju chleby na zakwasie o powolnej fermentacji. Jesteśmy zainteresowani współpracą z handlowcami oraz piekarniami. Sprzedaż hurtowa - detaliczna.
W Royaumeix uprawiamy zboża – pszenicę, żyto i orkisz – które przetwarzamy na mąkę w naszym rzemieślniczym młynie z kamiennym żarnem. Ta produkcja pozwala nam na wytwarzanie różnych produktów, chleba naturalnego lub z nasionami, które są formowane ręcznie i pieczone w piecu opalanym drewnem, a także bułek i mąki. Specjalności: Chleby z mąki pszennej naturalne lub z nasionami, chleb orkiszowy, chleb żytni, wiejskie bułki, chleb tostowy, fougasse z nasionami, mąki, tortille i muszki orkiszowe;...
Hiszpania, Cartagena
Rzemieślnicza piekarnia-cukiernia z Cartageny. Wytwarzamy chleby na zakwasie, z długimi fermentacjami i powolnym wyrabianiem. Używamy wysokiej jakości mąk, bez polepszaczy piekarskich i zbóż bez pestycydów. Tworzymy kreatywne słodycze, a jeśli chcesz, również bez cukru lub dla wegan.
Belgia, Wodecq
... detaliczna lub w paczkach mięsa wołowego, wieprzowego i drobiu (kurczaki i kaczki). Piekarnia oferuje chleb ekologiczny (na drożdżach lub zakwasie pieczonym w piecu opalanym drewnem), a także ciasta, chlebki i quiche na bazie produktów z gospodarstwa.
Włochy, Montecosaro
Piekarnia cukiernia Pietro Quercia w Montecosaro (MC), wiosce położonej wśród wzgórz macerackich, tworzy chleb na zakwasie, produkowany z lokalnych, nieprzetworzonych i ekologicznych mąk. Cukiernia (brownie, muffiny, zeppole, cannoli sycylijskie) powstała z pomysłu połączenia smaku z dobrym samopoczuciem, wykorzystując nieprzetworzone mąki i obniżając zawartość cukru. Piekarnia cukiernia Pietro...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play