Niemcy, Bad Wimpfen
Frießinger Mühle GmbH, odnoszące się do udanego rodzinnego przedsiębiorstwa, zostało założone w 1859 roku w Kirchberg/Murr i od 1988 roku ma siedzibę w Bad Wimpfen. Willi Frießinger prowadzi firmę już w piątej generacji. Dziś codziennie mielone jest tutaj 1.200 ton zbóż (konwencjonalnych i ekologicznych) – Frießinger Mühle należy tym samym do pięciu największych młynów w Niemczech. Jako jeden z n...
Polska, Konopnica
Piekarnia Mariana Sujki istnieje na rynku od lat, ma bogate doświadczenie w zakresie wypieków. Oferuje klientom szeroki wybór produktów, w tym tradycyjny chleb. Proponuje głównie chleb zwykły, razowy, orkiszowy, ziarnisty, bułki zwykłe i słodkie, chałki oraz przede wszystkim ciasta i inne słodycze. W piekarni ma do dyspozycji doświadczonych piekarzy. Wspólnymi siłami zapewniają konsumentom bogaty wybór wypieków.
Belgia, Hollange
W dziedzinie młynarstwa, Młyn w Hollange specjalizuje się w rzemieślniczej produkcji naturalnych mąk z orkisz i pszenicy o wyjątkowej jakości. Efekt prawdziwego rzemiosła młynarskiego, nasze mąki są wytwarzane z surowców starannie wyselekcjonowanych i są całkowicie pozbawione dodatków, aby ujawnić ich autentyczny smak. W przyległej piekarni do młyna znajdziesz pyszny chleb orkiszowy pieczony na kamieniu, o subtelnych aromatach i delikatnych nutach, który od wielu lat cieszy się renomą Młyna w Hollange.
... znamy wszystkie tajniki wymagającego przetwarzania orkiszu. Pokazujemy na miejscu w zakładach, jak orkisz działa w piekarni. Jako wisienka na torcie przekazujemy sprzedawcom piekarnianym pełną wiedzę na temat orkiszu. Tylko w ten sposób dobre, prawdziwe chleb orkiszowy stanie się prawdziwym hitem sprzedażowym.
Włochy, Pineta-Laives
Od 1968 roku Gilli jest synonimem wysokiej jakości specjałów spożywczych, wypieków i dżemów owocowych. Nasza rodzinna firma zawsze stawia na najwyższą jakość i autentyczność. Wybory starannie dobrane z pasją dla wszystkich, którzy cenią sobie wyjątkowość i ekskluzywność!
W Royaumeix uprawiamy zboża – pszenicę, żyto i orkisz – które przetwarzamy na mąkę w naszym rzemieślniczym młynie z kamiennym żarnem. Ta produkcja pozwala nam na wytwarzanie różnych produktów, chleba naturalnego lub z nasionami, które są formowane ręcznie i pieczone w piecu opalanym drewnem, a także bułek i mąki. Specjalności: Chleby z mąki pszennej naturalne lub z nasionami, chleb orkiszowy, chleb żytni, wiejskie bułki, chleb tostowy, fougasse z nasionami, mąki, tortille i muszki orkiszowe;...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play