Francja, Montelimar
...Odkryj naszą tabliczkę Nougat du Terroir, z migdałami z Montélimar i miodem lawendowym z Montélimar. Lokalne składniki o intensywnych smakach, tworzące tradycyjny i pyszny miękki nugat. Miód lawendowy dodaje niezrównanej słodyczy temu autentycznemu nugatowi. Składniki: Cukier, Migdały, Miód 27,3%, Syrop glukozowy, Białka jaj, Chleb przaśny (Woda, skrobia, oliwa z oliwek), Naturalny ekstrakt...
Włochy, Sutri
...Worki neutralne PELD lub PEHD odpowiednie do kontaktu z żywnością, certyfikowane zgodnie z przepisami prawa. Przydatne do pakowania produktów mlecznych, takich jak mozzarella, produktów piekarniczych, takich jak chleb, chleb arabski, chleb przaśny, piadine, bułka tarta, chleb tostowy… itd. Personalizowane z logo firmy w maksymalnie sześciu kolorach lub 3+3 kolory. Aby uzyskać więcej informacji, zadzwoń pod numer 0761 600651/6 lub napisz e-mail.
Francja, Talant
DECO RELIEF jest specjalistą w zakresie materiałów i składników do wypieków oraz czekolady. DECO RELIEF to marka o profesjonalnej jakości. Nasze formy silikonowe mają wiele zalet (elastyczność, łatwość wyjmowania…). Łącząc formy z barwnikami i aromatami naszej marki, możesz stworzyć atrakcyjne wyroby cukiernicze w szerokiej gamie kolorów i smaków. DECO RELIEF jest również specjalistą w dekoracji...
Francja, Gisay La Coudre
...Składniki: miód z naszych uli, cukier, MIGDAŁY francuskie, BIAŁKO JAJECZNE, wanilia z Reunion, chleb przaśny. Cena za gram, minimum 120 g, proszę wpisać żądaną ilość w polu, wpisując bezpośrednio wagę w gramach. Referencja: NOUVRA...
Francja, Objat
...Składniki: Migdały, melon kandyzowany (pochodzenie Francja) (melon, syrop glukozy fruktozy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, cukier puder, miód lawendowy, syrop cukru inwertowanego, syrop glukozowy, chleb przaśny (skrobia ziemniaczana, woda, olej słonecznikowy), naturalny ekstrakt z kwiatu pomarańczy, kandyzowane skórki pomarańczowe (skórki pomarańczowe, syrop glukozy fruktozy, cukier, konserwant: E 202, regulator kwasowości: kwas cytrynowy). Białka jaj.
Francja, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Ręcznie robione calissony, pysznie miękkie w fondancie. Składniki: Owoce kandyzowane (melony, arbuz i kandyzowane skórki pomarańczowe) Migdały, cukier, białko jajka, chleb przaśny (skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy).
Francja, Soultz Sous Forets
Firma Paul Heumann produkuje chleb przaśny od 1907 roku.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play