Francja, Montauroux
...Bezy Migdałowe i Orzechowe...
Hiszpania, La Llagosta-Barcelona
...ZA POMOCĄ TEJ MASZYNY BĘDZIESZ MÓGŁ WYKONAĆ : Ciastka maślane, ciasta migdałowe, ciasteczka kręcone, domowe ciastka, polvorones, perrunillas, mantecados itp. -Jednolitą i szybką produkcję, bez karania ciasta ani zmieniania jego naturalnych cech. -Dla średnich i dużych produkcji, w zależności od produktu i modelu. -Lekka i szybka wymiana form. -Inteligentne zarządzanie produkcją za pomocą panelu HMI, programowanie receptur. CIĘCIE NITEK I FORM Z DUŻĄ RÓŻNORODNOŚCIĄ KSZTAŁTÓW I WYMIARÓW : Dla ciast gęstych lub twardych.
Francja, Avançon
Od 2009 roku Samuel Pocquet, pasjonat pszczelarstwa, odpowiada na potrzeby profesjonalistów, oferując miód w hurcie. W Pocquet Apiculture oferujemy beczki o pojemności 300 kg oraz wiadra o pojemności 20 lub 40 kg, głównie dla Miodu Kwiatowego i Miodu Lipowego. Nasze produkty są wytwarzane z poszanowaniem tradycyjnych procesów, jednocześnie wykorzystując nowoczesne techniki ekstrakcji, co zapewnia ...
Hiszpania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
Początek tej firmy sięga 1923 roku, kiedy Vicente Llopis Espinos uruchomił działalność związaną z hiszpańskimi migdałami w Alicante. "Almendras Llopis", jak jest obecnie znana, została założona w 1974 roku, w momencie przeniesienia do Polígono Industrial de Canastell w San Vicente del Raspeig. W latach 80. zaczęła eksportować na rynki światowe, co trwa do dziś. A to dlatego, że posiadamy wysoki...
Francja, Appietto
La Biscuiterie d'Afa to firma rodzinna, specjalizująca się w produkcji tradycyjnych ciastek korsykańskich. La Biscuiterie d’Afa, posiadająca solidne doświadczenie, uznawane umiejętności oraz nowoczesne i wydajne narzędzia produkcyjne, stała się liderem w swojej dziedzinie. Codziennie zaopatruje swoich klientów na całej wyspie oraz eksportuje swoje produkty na kontynent i za granicę. Obecnie ofer...
Portugalia, Sto. António Da Charneca
...Portugalskie ciastka do dystrybucji...
Hiszpania, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Słodka piekarnia. Bezglutenowe ciastka czekoladowe. Ciastka czekoladowe luzem. Czekoladowe ciastka na patyku. Nie zawiera konserwantów. Miejsce pochodzenia żywności: Sycylia (Włochy)...
Francja, Plérin
W Flavie's & Co jesteśmy zespołem francuskich marzycieli pasjonujących się gastronomią. Wierzymy, że przyjemność z jedzenia może przynieść szczęście wszystkim, dlatego postanowiliśmy zaoferować gamę ciasteczek słonych i słodkich, aby zaspokoić wszystkie kulinarne pragnienia. Wśród naszych słodkich smaków można skosztować naszych pysznych ciasteczek Amandes - Chocolat Noir - Fleur de Sel, naszego n...
...dekorowanych fantazją z suszonych owoców, kandyzowanych, orzechów i suszonych fig. Wszystkie ciastka są pakowane pojedynczo zarówno w opakowania dla GDO, jak i dla cateringu. Produkty certyfikowane o wysokiej jakości. Produkujemy również mrożone ciastka migdałowe. W celu uzyskania informacji prosimy o kontakt z naszym działem handlowym. Tel. +39 3477240044...
Atiye Lacin Food produkuje tradycyjne tureckie wegańskie desery, mieszankę suszonych owoców z przyprawami, bez konserwantów i dodatków. Produkty są wolne od glutenu i GMO, nie zawierają tłuszczu ani cukru i nie zawierają mąki. Nasza firma oferuje organiczne dżemy i marmolady bez dodatków, organiczny ekstrakt z tarniny - przeciwutleniacz, pasty dla diabetyków, przekąski, sosy i inne rodzaje deserów...
Niemcy, Schlüsselfeld
NFG New Food Group to uznana firma z siedzibą w Niemczech, której wpływ sięga nie tylko na poziomie krajowym, ale także na całym świecie. Specjalizujemy się w indywidualnym rozwoju produktów zgodnie z unikalnymi życzeniami naszych klientów. Naszym głównym celem jest produkcja wysokiej jakości batonów proteinowych, batoników musli, ciasteczek, brownie, pączków i wielu innych. W NFG stawiamy na dos...
Włochy, Giarre
...Ciastka migdałowe są jednym z symboli cukiernictwa sycylijskiego, występującym w różnych formach i konsystencjach w całej wyspie: każdy rodzaj jest wyśmienity, kuszący jak wiśnie, bo jedno pociąga za sobą drugie. To ciasteczka migdałowe, w Sycylii nazywamy je 'paste di mandorla': w wariantach: Migdałowe, Pomarańczowe, Cytrynowe i Pistacjowe.
Francja, Objat
Poprzez firmę LIMOUZI SAVEURS, naszą pasją jest odkrywanie cudów terroiru corrézien, tworząc przepisy, które potrafią zaskoczyć i zachwycić. Zawsze w poszukiwaniu nowości, udostępniamy nasze umiejętności, aby zaoferować Państwu wyrafinowane i pyszne produkty. Jesteśmy dumni z naszego zaangażowania w produkcję wszystkich naszych wyrobów w naszym warsztacie w Objat (19), z naszą ekipą cukierników i...
Niemcy, Riedlingen
Wysokiej jakości ciastka bez oleju palmowego i ciastka wegańskie. Ciastka w różnych smakach. Chętnie realizujemy indywidualne życzenia dla klientów biznesowych. Skorzystaj z elastycznych możliwości produkcyjnych, indywidualnych wymagań i specjalnych życzeń dotyczących opakowań. Zrównoważony rozwój produkcji jest dla nas priorytetem, dlatego produkujemy ciastka w 100% bez oleju palmowego i nie...
GOURMANDISES MEDIEVALES, rzemieślnicza piekarnia średniowieczna z siedzibą w PROVINS w Île-de-France, oferuje szeroki wybór tradycyjnych i oryginalnych ciastek oraz ciast. Pani Corinne zaprasza na prawdziwą podróż w czasie i historii, przywracając do życia przepisy z czasów średniowiecza. To smakowity świat, w którym łączą się kuchnia i historia! Nasze ciastka i ciasta są wolne od barwników, sztu...
Francja, Saint Orens De Gameville
...Chrupiące ciasteczka migdałowe wytwarzane w naszym warsztacie według naszych rzemieślniczych przepisów. Waga netto: 230g Energia: 1705kJ / 407kcal Tłuszcz: 16g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7g Węglowodany: 51g W tym cukry: 28g Białko: 11g Sól: 0,10g...
Włochy, Belpasso
Cukiernia PENNISI powstała 20 lat temu, najpierw jako uzupełnienie innej sezonowej działalności, ale z biegiem lat praca stała się znacznie bardziej interesująca, co doprowadziło do przekształcenia jej w główną działalność. Działalność odbywa się na powierzchni 3500 metrów kwadratowych, z czego 1500 metrów kwadratowych to warsztaty i aktywne magazyny. Produkcja wafli odbywa się w sposób tradycyjny...
Francja, Peyruis
La Maison Manon powstała z połączenia René MANON, pszczelarza, oraz Louisa BELLON, cukiernika. Tak oto od ponad wieku, dla przyjemności wszystkich smakoszy, przekształcają się wspaniałości produkowane przez nasz region. Confiserie-Chocolaterie MANON znajduje się w Peyruis w Alpach de Haute-Provence (04) w sercu Val de Durance, pomiędzy Prowansją a Alpami. Produkcja 100% rzemieślnicza Nasz CZEKOLAD...
Firma MARMELO została założona w mieście Kavala w 2011 roku. Od tego czasu, trzech młodych ludzi z pasją do cukiernictwa oraz do tradycji swojego regionu codziennie tworzy słodycze z najdoskonalszych składników. Tutaj spróbujesz słynnego kurabieja z Kawali, który jest przygotowywany według starej lokalnej receptury, a także nowoczesnej wersji o smaku mastychy z Chios, oraz oryginalnych mini ciaste...
Niemcy, Wiesbaden
...oryginalne sycylijskie ciastka migdałowe, z miękkim marcepanowym wnętrzem. Bezglutenowe, bezlaktozowe, a nawet bezmleczne i po prostu słodka pokusa w różnych odmianach: Ciastka dla prawdziwych smakoszy. To nie tylko ciastko, lecz raczej mały kawałek ciasta i balsam dla duszy. W konsystencji wspaniale wilgotne i po prostu pyszne, nasze bezglutenowe ciastka migdałowe są wytwarzane wyłącznie z wysokiej jakości, niefermentowanych sycylijskich migdałów. bezglutenowe: bezmleczne...
Belgia, Awans
Ciastka, gofry z Liège, sable, moques, spritz, marmurki, speculoosy, vautiony, tarty migdałowe i wiele innych produktów są przygotowywane przez małe rączki Octogôn. Niezależnie od tego, czy dla młodszych, czy dla starszych, na śniadanie czy podwieczorek, daj się poprowadzić zapachem pysznych, rzemieślniczych słodkości. Ciastka z dawnych lat i wykwintne wypieki Octogôn są przygotowywane z pasją...
Włochy, Roma
Ręcznie robione słodycze sycylijskie, wyjątkowe ciastka migdałowe i sycylijskie słodycze wielkanocne produkowane wyłącznie ręcznie. Włoska doskonałość wyrażająca się w starannie dobranych składnikach z pasją: migdały sycylijskie pizzute z Avola, wysokiej jakości miody, organiczne cytrusy z Sycylii oraz dodatek aromatycznej wanilii bourbon z Madagaskaru. Ręcznie robiona piekarnia Mandorlada to gwarancja świeżości, ponieważ produkuje tylko na zamówienie, słodycze najwyższej jakości, bezglutenowe i bezlaktozowe. Bukiet smaków i aromatów, który otula w słodkim i poetyckim komforcie sensorycznym.
Belgia, Bruxelles
La Maison Dandoy to piekarnia, która oferuje szeroki asortyment produktów: speculoos (smak speculoos, wanilia lub czekolada), ciastka (Bernardins, chrupiące, Dentelles de Bruges, liście palmowe, financiers, Florentines, języki kota, makaroniki, oranginy, chlebki migdałowe, paletki imbirowe, paletki Damy, cierpliwości, kruche ciastka,…), pierniki, ciasta (masło, czekolada, cytryna, migdały, pomarańcza i owoce).
... panettone, przez ciastka migdałowe, po chrupki pistacjowe, pesto migdałowe, kremy i mrożonki. Oferujemy szeroki wybór win i typowych produktów sycylijskich, które łączą miłość do ziemi z zaangażowaniem w dostarczanie na stół najlepszego gotowego produktu, godnego naszej pięknej ziemi Sycylii.
Włochy, Caltagirone
Cukiernia Zagara to idealna odpowiedź dla tych, którzy pragną pysznych słodkości przygotowanych z naturalnych składników. Torty na uroczystości, ciasta na bufet i wiele więcej, na każdą okazję. Sprzedajemy w Włoszech i za granicą nasze typowe sycylijskie produkty: Ciastka migdałowe, kolorowe ciasteczka, ręcznie robione ciastka i wiele innych. Oferujemy usługi cateringowe na uroczystości, proponując również produkty z piekarni. Przyjdź i skosztuj naszych Apericena z przyjaciółmi, zawsze znajdziesz u nas uprzejmość i profesjonalizm. Odwiedź naszą stronę i zarezerwuj swoje wydarzenie!
Włochy, Savona
... bulionowe bez palmowego w kostkach. Kremy do smarowania bez palmowego, bez laktozy z orzechem laskowym i kakao, migdałem. Kremy do smarowania z mlekiem bawolim i mlekiem wielbłądzim. Kremy cukiernicze do nadziewania. Ciastka ekstruzowane nadziewane kremem orzechowym lub migdałowym, bezglutenowe. Ekstrudaty z ryżu, sorgo, gryki, prosa, bezglutenowe. Napój energetyczny i dla sportowców.
Belgia, Wevelgem
Bekaert Biscuits to firma rodzinna z Wevelgem, która eksportuje ciastka (ciasteczka cygarowe i migdałowe) do ponad 20 krajów. Oprócz własnych produktów, produkowana jest również znaczna ilość dla prywatnych marek.
Włochy, Trecastagni
... (przygotowanie ciast, czyszczenie i dezynfekcja ciast), pakowania (użycie materiałów do produktów spożywczych) oraz dystrybucji (La Casa del Biscotto dystrybuuje swoje produkty, korzystając z własnej sieci handlowej, która działa od lat na całym terytorium, wspierając się lokalnymi dystrybutorami, aby dotrzeć do głównych prowincji włoskich). Wśród typowych produktów sycylijskich produkujemy również: proste pasty migdałowe, aromatyzowane esencją cytrusów z Sycylii i nadziewane kremami pistacjowymi, pomarańczowymi i cytrynowymi.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play