...Fondant, lekki i mięsisty, ciasto parzone w czystej tradycji francuskiego cukiernictwa, w specjalnościach o oryginalnych formatach i smakach.
Profesjonalizm i kunszt Michela Kremera są dziś uznawane wśród wszystkich kanałów dystrybucji zajmujących się cukiernictwem oraz profesjonalistów z branży gastronomicznej:
· Piekarze-Cukiernicy
· Hotele i Gastronomia
· Catering
· Detal
Michel Kremer jest obecny wszędzie tam, gdzie słowo gastronomia ma sens.
...Jesteśmy w stanie pozyskać najwyższej jakości mrożone desery, w tym ciastochoux, eklery, profiterole, gateaux, topniejące puddingi, pączki, makaroniki, bezy, pavlovę, puddingi biszkoptowe, plastry, pokryte desery, brownie.
... specjalne wydarzenia oraz 9 ekspozytorów z nugatu i dekoracji cukrowych do wykończenia prac.
Każda sztuka jest dołączona do szablonu w skali 1/3 (nugat, pastylka...).
W tej książce przepisów znajdziesz również podstawowe techniki (makaroniki, cukier wylewany, cukier ciągnięty...) oraz klasyczne przepisy (ciasto parzone, choux crumble, nugat...).
Niezbędna pozycja dla cateringów i cukierników.
Referencja: BEL21
W magazynie: 4 produkty
Język: Francuski i Angielski...