Francja, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondant, lekki i mięsisty, ciasto parzone w czystej tradycji francuskiego cukiernictwa, w specjalnościach o oryginalnych formatach i smakach. Profesjonalizm i kunszt Michela Kremera są dziś uznawane wśród wszystkich kanałów dystrybucji zajmujących się cukiernictwem oraz profesjonalistów z branży gastronomicznej: · Piekarze-Cukiernicy · Hotele i Gastronomia · Catering · Detal Michel Kremer jest obecny wszędzie tam, gdzie słowo gastronomia ma sens.
Wielka Brytania, Aylsham
...Jesteśmy w stanie pozyskać najwyższej jakości mrożone desery, w tym ciasto choux, eklery, profiterole, gateaux, topniejące puddingi, pączki, makaroniki, bezy, pavlovę, puddingi biszkoptowe, plastry, pokryte desery, brownie.
Francja, Talant
... specjalne wydarzenia oraz 9 ekspozytorów z nugatu i dekoracji cukrowych do wykończenia prac. Każda sztuka jest dołączona do szablonu w skali 1/3 (nugat, pastylka...). W tej książce przepisów znajdziesz również podstawowe techniki (makaroniki, cukier wylewany, cukier ciągnięty...) oraz klasyczne przepisy (ciasto parzone, choux crumble, nugat...). Niezbędna pozycja dla cateringów i cukierników. Referencja: BEL21 W magazynie: 4 produkty Język: Francuski i Angielski...