Francja, Avançon
Od 2009 roku Samuel Pocquet, pasjonat pszczelarstwa, odpowiada na potrzeby profesjonalistów, oferując miód w hurcie. W Pocquet Apiculture oferujemy beczki o pojemności 300 kg oraz wiadra o pojemności 20 lub 40 kg, głównie dla Miodu Kwiatowego i Miodu Lipowego. Nasze produkty są wytwarzane z poszanowaniem tradycyjnych procesów, jednocześnie wykorzystując nowoczesne techniki ekstrakcji, co zapewnia ...
Hiszpania, La Llagosta-Barcelona
...Z TĄ MASZYNĄ MOŻESZ PRZYGOTOWAĆ: Ciastka maślane, masy migdałowe, ciastka kręcone, ciastka domowe, polvorones, perrunillas, mantecados itp. •Jednorodna i szybka produkcja, unikając nadmiernego ugniatania ciasta lub jakiejkolwiek zmiany jego naturalnych właściwości. •Dla średnich i dużych produkcji, w zależności od produktu i modelu. •Łatwa i szybka wymiana form. •Inteligentne zarządzanie produkcją za pomocą panelu HMI, programowanie receptur. CIĘCIE SZNUREM I FORMAMI O WIELU KSZTAŁTACH I ROZMIARACH: Do ciast gęstych lub twardych.
Francja, Malataverne
...Ciasto z nugatem o wadze 4 kg, pokrojone na 20 indywidualnie zapakowanych porcji (około 200 g). Do sprzedaży na wagę lub na porcje. migdały, cukier, miód, syrop glukozowy, pasteryzowane białka jaj, opłatek (skrobia ziemniaczana, woda, olej roślinny), mąka kukurydziana, aromaty naturalne. Składniki masy owocowej z leśnych owoców: borówki, truskawki, maliny, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, substancja żelująca: pektyna. Jeśli polewa: cukier, uwodornione tłuszcze roślinne frakcjonowane, kakao półtłuste, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilia.
Hiszpania, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Ciasto czekoladowe wypełnione kawałkami czekolady, pokryte kremem czekoladowo-orzechowym i udekorowane krokantem migdałowym. Zaleca się przechowywanie produktu w lodówce i spożycie go w kolejnych dniach. Nie zamrażać ponownie.
Belgia, Moen
...Ciasto migdałowe wykończone płatkami migdałów. Dostępne w wersji ekologicznej, słodzonej i bez cukru.
Francja, Villeneuve Sur Lot
...Ciasto francuskie z masłem jest pokryte topniejącym nadzieniem z ricotty aromatyzowanej majerankiem. Świeże marynowane cukinie i płatki migdałowe. Odpowiednie dla wegetarian. Waga: 240g...
Francja, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli to rzemieślniczy producent czekolady z siedzibą w Saint-Orens-de-Gameville, w departamencie Haute-Garonne. Wszystkie nasze oryginalne i "domowe" kreacje są opracowywane w naszym warsztacie w pobliżu Tuluzy, gdzie wybieramy najlepsze czekolady i składniki. Każdego dnia produkujemy smakowite kreacje z największą starannością rzemieślniczą, w tym czekolady, ale także lody i sorbety or...
Francja, Talant
... książce przepisy takie jak: charlotte czekoladowa, wyspa unosząca się w czekoladzie, wilgotne ciasto migdałowe z czekoladą, Liść Jesieni czy Moka z Czekoladą, i wiele innych... Książka dla smakoszy i miłośników czekolady. Referencja: BEL24 W magazynie: 23 Produkty Wymiary: 144 Strony - Fr Język: Francuski...
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
...Przygotowana w 12 kawałkach. Ciasto migdałowe na bazie czekolady Snickers połączonej z migdałami, z delikatną czekoladową kremą i piankowym mlekiem czekoladowym. Ciasto jest posypane wieloma kawałkami orzeszków ziemnych i czekolady, a na wierzchu pokryte cienką warstwą czekolady mlecznej.
Berlin ma wiele twarzy i tyle samo smaków - od ponad 100 lat my, GEORG LEMKE GmbH & Co. KG, produkujemy marcepan, kremy nadziewające, nugat i inne przysmaki dla dobrych wartości wewnętrznych niezliczonych produktów cukierniczych. Dzięki pasji i pomysłowości naszych pracowników, jesteśmy obecnie jednym z wiodących producentów w branży cukierniczej i inspirujemy ludzi na całym świecie do delektowani...
Włochy, Soriano Nel Cimino
Firma Uniesport jest bezpośrednim producentem orzechów laskowych Tonda Gentile Romana oraz ich przetworów, takich jak prażone orzechy laskowe, pokrojone prażone orzechy laskowe, proszek z prażonych orzechów laskowych oraz pasta orzechowa, zarówno w wersji konwencjonalnej, jak i organicznej. Eksportujemy również różne rodzaje suszonych owoców oraz różne rodzaje półproduktów: pasta migdałowa, pasta ...
Hiszpania, Santibáñez De La Peña-Palencia
PRZYJEMNOŚĆ Z SENSEM. Przemysłowe piekarnictwo i cukiernictwo. Ciasto francuskie, ciasteczka, produkty dietetyczne i pełnoziarniste.
Włochy, Caltagirone
Cukiernia Zagara to idealna odpowiedź dla tych, którzy pragną pysznych słodkości przygotowanych z naturalnych składników. Torty na uroczystości, ciasta na bufet i wiele więcej, na każdą okazję. Sprzedajemy w Włoszech i za granicą nasze typowe sycylijskie produkty: Ciastka migdałowe, kolorowe ciasteczka, ręcznie robione ciastka i wiele innych. Oferujemy usługi cateringowe na uroczystości, proponując również produkty z piekarni. Przyjdź i skosztuj naszych Apericena z przyjaciółmi, zawsze znajdziesz u nas uprzejmość i profesjonalizm. Odwiedź naszą stronę i zarezerwuj swoje wydarzenie!
Szwajcaria, Gunzgen
Zainspirowani jakością - Nasza podstawowa działalność jest słodka i inspirująca. Patiswiss AG produkuje półprodukty w branży słodyczy na bazie orzechów i nasion, które nasi klienci przetwarzają na wspaniałe kreacje. Nasza filozofia jakości „Zainspirowani jakością” - w dzisiejszym świecie nadmiaru i masowej produkcji jest kluczowym czynnikiem w wytwarzaniu wyjątkowych półproduktów. Nazwa Patiswiss ...
Od trzech pokoleń codziennie obdarowujemy Was słodkimi chwilami dzięki naszym ciasteczkom, przygotowywanym codziennie z tą samą pasją i starannością, co kiedyś. Poranne, loki, ciasteczka, tricotti, taralle, savoiardi, te z figami i migdałami, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, pełnoziarniste cruscolotti oraz pancacao to proste i naturalne produkty, które powstają z nasz...
Hiszpania, Marchena, Sevilla
Produkty wytwarzane ręcznie w Cukierni Klasztoru La Purísima Concepción (Santa María) w Marchenie, Sewilla, Hiszpania. Wybór słodyczy, które produkujemy, powstaje z naturalnych składników najwyższej jakości. Używamy przepisów, które przez setki lat stały się ulubionymi. Powidła, słodycze migdałowe, kokosowe, marcepan, ciasta francuskie... Nasze słodycze klasztorne nie smakują jak z fabryki, jak z industrializacji. Smakują jak dom i wiejska piekarnia. Wysyłamy zamówienia na terenie całej Hiszpanii.
Jesteśmy firmą zajmującą się importem i eksportem przypraw oraz producentem ręcznie robionych taralli dla przemysłu piekarskiego, tradycyjnego włoskiego produktu znanego na całym świecie, idealnego do kieliszka wina. Zachęcamy do zadawania pytań i spróbowania naszych produktów! Jesteśmy również producentem Mastromandorlo (ciasto migdałowe). Nasza firma importuje także przyprawy takie jak: czarny pieprz w całości, płatki chili, kurkuma, oregano, imbir, cebula. Włoskie tradycyjne pokusy zawsze do Twojej dyspozycji! Nasza misja? jakość w rozsądnej cenie.
Hiszpania, Amorebieta (Vizcaya)
produkcja palm czekoladowych, migdałowych, kokosowych, nadziewanych śmietaną, nadziewanych czarną i białą truflą, czekoladek (truskawkowych, pomarańczowych, kawowych,...), kwadratowych czekoladek nadziewanych śmietaną, rolet nadziewanych śmietaną, bohemów, czekoladowych krążków, tradycyjnego białego polvorónu, domowych trufli, ciastek herbacianych,... Ciasteczka i ciasta ogólnie, orzechy; smażone, prażone, surowe, solone, niesolone,... Ciasto baskijskie, biszkopty migdałowe i owocowe, ciasta ryżowe,...
Hiszpania, Malagon
...tylko jajko, cukier i mąka. Szarlotki biszkoptowe z biszkoptów, paski biszkoptowe z czekoladowymi prążkami, paski biszkoptowe z płatkami lub posypką migdałową. Bazy do sernika, ciastka, masło, cukier i mąka, ciastko Maria lub z kakao, ciastko typu „digestive” lub z imbirem. Brownie, biszkopt tłusty kakaowy, ciasto amerykańskie, kostki o boku 1 cm. Biszkopt Sacher. Biszkopt wycinany w różnych...
... racjonalizacji przestrzeni i nowoczesnych maszyn. Codziennie zapewniana jest dezynfekcja i nienaganna czystość miejsc pracy. Produkujemy zgodnie z tradycją produkty piekarnicze z Apulii, takie jak chleb wiejski, taralli apulijskie, friselle apulijskie, focaccia barese, calzone z cebulą, słodycze migdałowe z Apulii i wiele innych. Produkujemy zgodnie z tradycją produkty piekarnicze z Apulii, takie jak chleb wiejski, taralli apulijskie, friselle apulijskie, focaccia barese, calzone z cebulą, słodycze migdałowe z Apulii i wiele innych.
... różnych smakach (alkoholowe i bezalkoholowe... rum, limoncello, gianduja, nugat itd.) pokryte czekoladą o zawartości kakao min. 62% - 12 miesięcy - TARTUFI: trufle z ciemnej czekolady i orzechów, posypane kakao - 12 miesięcy - CROSTATA DI MELIGA (kukurydziana): pyszne ciasto z mąki kukurydzianej, które jest kruche i miękkie, nadziewane dżemem - 5 miesięcy - PASTE DI MELIGA (kukurydziane): wyśmienite...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play