...Smakowita proszek do gorącej czekolady z kawałkami ciemnej czekolady (kakao: min. 88%) z cukrem kokosowym. Intensywnie czekoladowa.
Pochodzenie ziaren kakao: Dominikana
Sposób użycia
Zagotować mleko lub napój roślinny w garnku i wsypać 2 do 3 łyżeczek proszku SoChoco na każdą filiżankę. Mieszać przez kilka sekund, aż uzyskasz gorącą czekoladę.
Składniki: cukier kokosowy*, proszek kakaowy...
...aby nie rezygnować z smaku czekolady w ulubionych deserach. To zdrowsza opcja niż kakao czy czekolada instant, które są zazwyczaj rafinowane i zawierają cukier. Dzięki czystości, jego właściwości przeciwutleniające, które zapobiegają starzeniu się i degradacji komórek, pozostają nienaruszone. Jest również bardzo energetyczny dzięki poziomom teobrominy.
Nasz kakao można używać w prawie każdym jedzeniu i zastępować kakao w prawie wszystkich przepisach, co jest przydatne do wszelkiego rodzaju słodyczy, takich jak brownie, keksy, ciasta, gorąca czekolada, trufle itp.
MOQ: 20kg...
...Nutella® ma niezmieniony smak orzechów laskowych i kakao, który dodatkowo podkreślony jest jej kremową konsystencją. Jest tak pyszna, że nawet mała ilość wystarczy, aby nasycić: 15 g/1 łyżka tej czekoladowej pasty z wypiekami wystarczy, aby zapewnić niezrównany smak i przyjemne doznania.
Skład:
Cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE (13%), odtłuszczone mleko w proszku (8,7%), odtłuszczony proszek kakaowy (7,4%), emulgator: lecytyny (SOJA), wanilina.
... aromatu.
Składniki: Cukier buraczany nierafinowany, naturalny aromat mięty, proszek kakaowy.
Zastosowanie: Idealny do słodzenia gorących napojów, posypywania deserów lub dodawania do przepisów na wypieki, aby uzyskać nutę czekolady i świeżości.
Wskazówki dotyczące użycia:
Posyp obficie cukrem Choco Menthe swoje gorące napoje, takie jak kawa, gorąca czekolada czy cappuccino, aby dodać im słodkiego i orzeźwiającego smaku.
Referencja:SUCRE00040A...
...W perfumerii luksusowej lub w produktach toaletowych, ten ekstrakt nadaje fenolowy i naturalny zapach strąków wanilii w nutach głowy oraz wprowadza niuanse takie jak cukier czy proszek kakaowy w nutach serca. Kosmetyki W kosmetykach ekstrakty wanilii można znaleźć w produktach takich jak oleje pielęgnacyjne do twarzy i ciała, perfumowane oleje do kąpieli, oleje po opalaniu, oleje do masażu oraz odżywcze oleje do ciała. Występują również w produktach przeznaczonych do cery mieszanej, tłustej i suchej.
...Pudełko 450g.
A co jest w środku?
Mleko w proszku półtłuste* 53,7% (pochodzenie Francja), kakao w proszku* 46% (cukier trzcinowy* 31,3%, proszek kakaowy* 14,7%), aromat naturalny.
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, jaja, orzechy, seler, siarczyny.
Alergeny pod lupą
Mleko.
Dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć pudełko po każdym użyciu.
Pudełko, pokrywka, plastik, łyżka, miarka do wyrzucenia.
... doświadczeniem bez zmartwień.
Sugerencja: Włóż słomkę do szklanki (około 200 ml) mleka w temperaturze pokojowej i ciesz się smakami.
Ostrzeżenia: Dzieci poniżej 3. roku życia mogą korzystać tylko pod nadzorem rodziców!
Nie tnij słomki.
Składniki ciasteczkowe: Cukier, Fruktoza, Odtłuszczony proszek kakaowy, Syrop glukozowy, Witaminy i Minerały [gluconian cynku, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), Witamina D (cholekalcyferol)]. Aromaty naturalne, Barwnik [Karoteny (β-karoten)].
...Talerze Zuccaru Śliwki Kakao
Przepis na 8 osób
● 60 g płatków migdałowych
● 120 g cukru U Zuccaru Cukier Smakowy ze śliwkami korsykańskimi i kakao O Mà!
● 40 g mąki
● 4 białka jajek
● 60 g masła
● 1 szczypta soli
Nagrzać piekarnik do 180°C. W misce wymieszać Cukier Smakowy ze śliwkami korsykańskimi i kakao O Mà! z mąką, płatkami migdałowymi i solą.
Dodać białka jajek, a następnie...
... odśrodkowego to mała przestrzeń montażowa, łatwość konserwacji oraz cicha praca. Sito odśrodkowe jest odpowiednie dla materiałów, które mogą łatwo aglomerować, takich jak cukier, śmietana czy wysokotłuszczowy proszek kakaowy.
... deserów – wilgotnych ciast, brownie czy musów czekoladowych, które będą podkreślone przez tę wyjątkową czekoladę.
Składniki
Ziarna kakao, cukier trzcinowy, masło kakaowe, lecytyna słonecznikowa.
Może zawierać śladowe ilości MLEKA, MIGDAŁÓW, ORZECHÓW LASKOWYCH, SEZAMU.
Zawartość kakao min. 70%
Wartości odżywcze (na 100g)
Energia 2421 KJ / 584 Kcal; Tłuszcze 43,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26,61...
...Delikatność orientalna na bazie nasion sezamu, o wielu właściwościach i wyśmienitym smaku czekolady
Składniki: Pasta sezamowa, cukier, syrop glukozowy, proszek kakaowy
Termin przydatności do spożycia: 3 lata od daty produkcji.
Przeznaczenie: do bezpośredniego spożycia lub jako smarowidło
Wartość odżywcza: 536 Kcal/100g
Jednostka: 200 i 350g...
...CaterPoint.de - 100 pojedynczych porcji proszku do napoju kakaowego
Hellma Café Express Kakaotrunk 100 sztuk
Dzięki aromatycznemu napojowi kakaowemu od HELLMA, Twoi goście w mgnieniu oka mogą cieszyć się gorącą czekoladą
łatwe przygotowanie
wysokiej jakości składniki
cukier i kakao certyfikowane przez Fairtrade
Napój kakaowy HELLMA jest idealnie porcjowany do przygotowania jednej filiżanki i doskonale nadaje się do użycia w Welcome Tray w hotelowym pokoju.
Wystarczy zalać gorącą wodą i jest gotowy do picia.
1 opakowanie = 100 porcji po 28 g
EAN: 04003148199809...
...Maison Lesage
Orzechy laskowe z Piemontu prażone i pokryte praliną gianduja z orzechami laskowymi i migdałami z Prowansji, chrupiącą feuilletine i czekoladą.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze między 16 a 20°C
Składniki: orzechy laskowe z Piemontu, cukier, czekolada gorzka 62%, czekolada biała 32%, pokruszone ciastka, masło kakaowe, czekolada biała 32%, migdały z Prowansji, czekolada mleczna 33%, mleko w proszku pełne, pasta kakaowa (ziarna kakao), mleko odtłuszczone w proszku, substancja do pokrywania: lak, guma arabska, proszek kakaowy, masło, ekstrakt waniliowy z ziarnami.
...To dodatku smakowego z naturalnym aromatem, który w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatku smakowego) pełni rolę składnika nadającego smak do produkcji mieszanki lodowej.
Składniki
Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, kakao 48% (proszek kakaowy, regulator kwasowości węglan potasu), środki zagęszczające (mąka z nasion...
...Karmelowy Fudge z Kakao (15%) i Olejkiem Miętowym
Wykwintny, gorzki fudge kakaowy o smaku mięty. Bardzo brytyjski, bardzo smaczny.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, ŚMIETANA, proszek kakaowy, masa kakaowa, aromaty.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1525kJ/ 360kcal
Tłuszcz 11g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6g
Węglowodany 64g
w tym cukry 57g
Białko 2g
Sól <0,1g ...
... krakersach
- Może być używane jako polewa do lodów, jogurtu lub naleśników
- Pyszne w przepisach piekarniczych
- Dostępne w wygodnym słoiku o pojemności 1,6 kg
Składniki: Cukier, Mąka pszenna, Oleje roślinne, Syrop glukozowy, Skondensowane mleko odtłuszczone, Cukier kandyzowany, Masło kakaowe, Niskotłuszczowy proszek kakaowy, Emulgator, Sól, Aromaty.
Informacje żywieniowe (na 100 g): Energia: 2269...