Francja, Brignais
...Smakowita proszek do gorącej czekolady z kawałkami ciemnej czekolady (kakao: min. 88%) z cukrem kokosowym. Intensywnie czekoladowa. Pochodzenie ziaren kakao: Dominikana Sposób użycia Zagotować mleko lub napój roślinny w garnku i wsypać 2 do 3 łyżeczek proszku SoChoco na każdą filiżankę. Mieszać przez kilka sekund, aż uzyskasz gorącą czekoladę. Składniki: cukier kokosowy*, proszek kakaowy...
Niemcy, Frankfurt Am Main
...aby nie rezygnować z smaku czekolady w ulubionych deserach. To zdrowsza opcja niż kakao czy czekolada instant, które są zazwyczaj rafinowane i zawierają cukier. Dzięki czystości, jego właściwości przeciwutleniające, które zapobiegają starzeniu się i degradacji komórek, pozostają nienaruszone. Jest również bardzo energetyczny dzięki poziomom teobrominy. Nasz kakao można używać w prawie każdym jedzeniu i zastępować kakao w prawie wszystkich przepisach, co jest przydatne do wszelkiego rodzaju słodyczy, takich jak brownie, keksy, ciasta, gorąca czekolada, trufle itp. MOQ: 20kg...
Słowacja, Presov
...Nutella® ma niezmieniony smak orzechów laskowych i kakao, który dodatkowo podkreślony jest jej kremową konsystencją. Jest tak pyszna, że nawet mała ilość wystarczy, aby nasycić: 15 g/1 łyżka tej czekoladowej pasty z wypiekami wystarczy, aby zapewnić niezrównany smak i przyjemne doznania. Skład: Cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE (13%), odtłuszczone mleko w proszku (8,7%), odtłuszczony proszek kakaowy (7,4%), emulgator: lecytyny (SOJA), wanilina.
... aromatu. Składniki: Cukier buraczany nierafinowany, naturalny aromat mięty, proszek kakaowy. Zastosowanie: Idealny do słodzenia gorących napojów, posypywania deserów lub dodawania do przepisów na wypieki, aby uzyskać nutę czekolady i świeżości. Wskazówki dotyczące użycia: Posyp obficie cukrem Choco Menthe swoje gorące napoje, takie jak kawa, gorąca czekolada czy cappuccino, aby dodać im słodkiego i orzeźwiającego smaku. Referencja:SUCRE00040A...
Ukraina, Pervomaysky
...Mieszanka pieczona (90,4%) (płatki owsiane, kulki kukurydziane (kasza kukurydziana i mąka, cukier), naturalny miód, rafinowany dezodoryzowany olej słonecznikowy, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól himalajska, witamina E), kawałki ciemnej czekolady (3,5%) (cukier, starty kakao, masło kakaowe, proszek kakaowy, emulgator lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), płatki migdałowe (3,5%), prażone orzechy laskowe (2,5%).
Francja, Warmeriville
...skoncentrowane mleko odtłuszczone słodkie, cukier, olej palmowy, chudy proszek kakaowy, sól, emulgatory (e471, lecytyna słonecznikowa), aromaty, może zawierać orzechy, wyprodukowano we Francji","Wartości odżywcze na 100g:":"Wartość energetyczna (kcal) 398 kcal / 100g\nSól 0.55 g / 100g\nTłuszcze 7.8 g / 100g\nCukry 47 g / 100g\nWartość energetyczna (kJ) 1682 kJ / 100g\nBiałko 3.1 g / 100g\nKwasy tłuszczowe nasycone 4 g / 100g\nWęglowodany 79 g / 100g","Alergeny:":"Mleko"}...
Francja, Le Sen
...W perfumerii luksusowej lub w produktach toaletowych, ten ekstrakt nadaje fenolowy i naturalny zapach strąków wanilii w nutach głowy oraz wprowadza niuanse takie jak cukier czy proszek kakaowy w nutach serca. Kosmetyki W kosmetykach ekstrakty wanilii można znaleźć w produktach takich jak oleje pielęgnacyjne do twarzy i ciała, perfumowane oleje do kąpieli, oleje po opalaniu, oleje do masażu oraz odżywcze oleje do ciała. Występują również w produktach przeznaczonych do cery mieszanej, tłustej i suchej.
Francja, Saint Martin Belle Roche
...Pudełko 450g. A co jest w środku? Mleko w proszku półtłuste* 53,7% (pochodzenie Francja), kakao w proszku* 46% (cukier trzcinowy* 31,3%, proszek kakaowy* 14,7%), aromat naturalny. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, jaja, orzechy, seler, siarczyny. Alergeny pod lupą Mleko. Dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć pudełko po każdym użyciu. Pudełko, pokrywka, plastik, łyżka, miarka do wyrzucenia.
Hiszpania, Tarragona
... doświadczeniem bez zmartwień. Sugerencja: Włóż słomkę do szklanki (około 200 ml) mleka w temperaturze pokojowej i ciesz się smakami. Ostrzeżenia: Dzieci poniżej 3. roku życia mogą korzystać tylko pod nadzorem rodziców! Nie tnij słomki. Składniki ciasteczkowe: Cukier, Fruktoza, Odtłuszczony proszek kakaowy, Syrop glukozowy, Witaminy i Minerały [gluconian cynku, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), Witamina D (cholekalcyferol)]. Aromaty naturalne, Barwnik [Karoteny (β-karoten)].
Hiszpania, Orkoien-Navarra
... spulchniający (wodorowęglan amonu). PSZENICA Składniki MĄKA PSZENNA*, Nienasycone oleje roślinne i tłuszcze* (słonecznik*, kakao*), cukier trzcinowy*, Krem czekoladowy i ORZECHY ZIEMNE* 15% (cukier trzcinowy*, nienasycone oleje roślinne i tłuszcze* ORZECHY ZIEMNE 5%, odtłuszczony proszek kakaowy*, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny ekstrakt waniliowy*), Ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, MĄKA SOJOWA...
Polska, Wrocław
... - palmowy, shea, sal, z nasion owoców mango - w zmiennych proporcjach, emulgatory: lecytyny (sojowe) i E476, aromat), orzeszki ziemne 20%, tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy) częściowo utwardzone, proszek serwatkowy (z mleka), proszek mleczny (proszek serwatkowy (z mleka), tłuszcz palmowy, odtłuszczony proszek mleczny, proszek maślany), błonnik kakaowy, odtłuszczony proszek kakaowy, spirytus, aromaty, emulgator: lecytyny (z soi). Miasto: Wrocław...
Francja, Biguglia
...Talerze Zuccaru Śliwki Kakao Przepis na 8 osób ● 60 g płatków migdałowych ● 120 g cukru U Zuccaru Cukier Smakowy ze śliwkami korsykańskimi i kakao O Mà! ● 40 g mąki ● 4 białka jajek ● 60 g masła ● 1 szczypta soli Nagrzać piekarnik do 180°C. W misce wymieszać Cukier Smakowy ze śliwkami korsykańskimi i kakao O Mà! z mąką, płatkami migdałowymi i solą. Dodać białka jajek, a następnie...
... odśrodkowego to mała przestrzeń montażowa, łatwość konserwacji oraz cicha praca. Sito odśrodkowe jest odpowiednie dla materiałów, które mogą łatwo aglomerować, takich jak cukier, śmietana czy wysokotłuszczowy proszek kakaowy.
Francja, Olivet
... słonecznikowe, naturalne ekstrakty waniliowe*], syrop z suszonego jęczmienia*, wanilia* 0,2%), płatki kukurydziane miodowe* (kukurydza*, cukier trzcinowy*, miód* 2,7%, sól, syrop kukurydziany*, syrop pszeniczny* [pszenica*, woda]), płatki kukurydziane kakaowe* 3% (kukurydza*, cukier trzcinowy*, proszek kakaowy* 5,6%, syrop kukurydziany*, sól). * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego.
Francja, Saint Orens De Gameville
... deserów – wilgotnych ciast, brownie czy musów czekoladowych, które będą podkreślone przez tę wyjątkową czekoladę. Składniki Ziarna kakao, cukier trzcinowy, masło kakaowe, lecytyna słonecznikowa. Może zawierać śladowe ilości MLEKA, MIGDAŁÓW, ORZECHÓW LASKOWYCH, SEZAMU. Zawartość kakao min. 70% Wartości odżywcze (na 100g) Energia 2421 KJ / 584 Kcal; Tłuszcze 43,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26,61...
Bułgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... działaniem promieni słonecznych.","Ingredients":"Mąka pszenna, syrop glukozowo-fruktozowy, krem kakaowy 25% (cukier, uwodorniony tłuszcz roślinny / olej z nasion bawełny, olej palmowy /), kakao w proszku 20% / 10-12% zawartości tłuszczu /, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina, polewa kakaowa (cukier, całkowicie rafinowany uwodorniony olej palmowy, kakao w proszku 8% (10-12% tłuszczu...
ufs.country_names.RU, Moscow
... produktu (kcal / kJ): 540 kcal (2360 kJ) Składniki: masa kakaowa, cukier kokosowy, masło kakaowe. Produkt zawiera: całkowity suchy pozostały kakaowy - 70%, tłuszcz- Organiczny: Nie Surowy: Nie Bezglutenowy: Tak Wegański: Tak...
Tunezja, Tunis
...Delikatność orientalna na bazie nasion sezamu, o wielu właściwościach i wyśmienitym smaku czekolady Składniki: Pasta sezamowa, cukier, syrop glukozowy, proszek kakaowy Termin przydatności do spożycia: 3 lata od daty produkcji. Przeznaczenie: do bezpośredniego spożycia lub jako smarowidło Wartość odżywcza: 536 Kcal/100g Jednostka: 200 i 350g...
Austria, Gerasdorf
...lecytyna sojowa; ekstrakt z papryki; naturalny aromat waniliowy); czekolada gorzka (masa kakaowa; cukier; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy); emulgator: glicerol; syrop glukozowy; masło; krystalizowany syrop inwertowany; stabilizator: sorbit; barwniki: E120, E100, E133, E150b.
...CaterPoint.de - 100 pojedynczych porcji proszku do napoju kakaowego Hellma Café Express Kakaotrunk 100 sztuk Dzięki aromatycznemu napojowi kakaowemu od HELLMA, Twoi goście w mgnieniu oka mogą cieszyć się gorącą czekoladą łatwe przygotowanie wysokiej jakości składniki cukier i kakao certyfikowane przez Fairtrade Napój kakaowy HELLMA jest idealnie porcjowany do przygotowania jednej filiżanki i doskonale nadaje się do użycia w Welcome Tray w hotelowym pokoju. Wystarczy zalać gorącą wodą i jest gotowy do picia. 1 opakowanie = 100 porcji po 28 g EAN: 04003148199809...
Francja, Objat
... przezroczystym opakowaniu lub 20 sztuk w metalowych puszkach 20€ (puszka na cukier) Składniki: mielone migdały, cukier puder, białko jajka, proszek kakaowy, wiórki kokosowe, naturalne aromaty: pistacja, truskawki, maliny, gruszka, cytryna, litchi, fiołek, borówka, speculoos, karmel z solonym masłem, pasta orzechowa, barwniki: burak, beta-karoten, chlorofilina.
Francja, Arles
...Maison Lesage Orzechy laskowe z Piemontu prażone i pokryte praliną gianduja z orzechami laskowymi i migdałami z Prowansji, chrupiącą feuilletine i czekoladą. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze między 16 a 20°C Składniki: orzechy laskowe z Piemontu, cukier, czekolada gorzka 62%, czekolada biała 32%, pokruszone ciastka, masło kakaowe, czekolada biała 32%, migdały z Prowansji, czekolada mleczna 33%, mleko w proszku pełne, pasta kakaowa (ziarna kakao), mleko odtłuszczone w proszku, substancja do pokrywania: lak, guma arabska, proszek kakaowy, masło, ekstrakt waniliowy z ziarnami.
...To dodatku smakowego z naturalnym aromatem, który w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatku smakowego) pełni rolę składnika nadającego smak do produkcji mieszanki lodowej. Składniki Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, kakao 48% (proszek kakaowy, regulator kwasowości węglan potasu), środki zagęszczające (mąka z nasion...
Francja, La Seauve Sur Semene
...Ciastko z mąki ryżowej, kukurydzianej, proszku kakaowego i 5% cukru, to wszystko. Dobre ciemne czekolady z minimum 48% kakao, bez lecytyny w środku, które zachwyci łasuchów! Nic więcej! Składniki: CZEKOLADA CIEMNA 50% Mąka ryżowa biała, mąka kukurydziana, mąka ryżowa pełnoziarnista, cukier trzcinowy, proszek kakaowy Ślady: Soja, Mleko, Orzechy, Orzeszki ziemne...
Belgia, Wommelgem
... (palmowy, z orzechów palmowych), masa kakaowa, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, orzechy laskowe 2,2%, odtłuszczone mleko w proszku, odtłuszczony proszek kakaowy, laktoza (mleko), emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy.
Francja, Furiani
...Składniki: orzechy laskowe 46,67%, cukier, canistrelli (mąka, olej słonecznikowy, białe wino, środki spulchniające, sól, wódka), czekolada mleczna (odtłuszczony proszek kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa). Referencja: NUTLTCAN...
Francja, Nice
...brązowy cukier, proszek kakaowy, cukier trzcinowy, glukoza, naturalny ekstrakt z fasoli Tonka, CBD (ekstrakt z konopi, kannabidiol), olej kokosowy MCT, terpeny. Smak: Intensywna czekolada i fasola Tonka CBD: 10mg na brownie...
...Karmelowy Fudge z Kakao (15%) i Olejkiem Miętowym Wykwintny, gorzki fudge kakaowy o smaku mięty. Bardzo brytyjski, bardzo smaczny. Składniki: cukier, syrop glukozowy, ŚMIETANA, proszek kakaowy, masa kakaowa, aromaty. Wartości odżywcze w 100g Wartość energetyczna 1525kJ/ 360kcal Tłuszcz 11g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6g Węglowodany 64g w tym cukry 57g Białko 2g Sól <0,1g ...
Turcja, Istanbul
... krakersach - Może być używane jako polewa do lodów, jogurtu lub naleśników - Pyszne w przepisach piekarniczych - Dostępne w wygodnym słoiku o pojemności 1,6 kg Składniki: Cukier, Mąka pszenna, Oleje roślinne, Syrop glukozowy, Skondensowane mleko odtłuszczone, Cukier kandyzowany, Masło kakaowe, Niskotłuszczowy proszek kakaowy, Emulgator, Sól, Aromaty. Informacje żywieniowe (na 100 g): Energia: 2269...
Włochy, Bronte
...Składniki: oleje i tłuszcze roślinne (palma, olej palmowy), oleje (słonecznikowy), odtłuszczony proszek kakaowy 32%, cukier, orzechy laskowe, emulgator (E322 lecytyna sojowa), aromaty.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania